Hisshistorien

Jenny jag har aldrig provat att baka kakorna själv! du kanske kan lära mig någon gång  ;)

ÅHHHHH vad det är skönt att vakna av sig själv i morse!

nu har jag precis gått upp för alla dem dumma långa 8 trapporna upp till lägenheten! När jag kommer upp var jag helt död och ville bara lägga mig och vila på det sista trappsteget. Detta bevisar hur bra kondition jag har!
Jag brukar vanligtvis ta hissen, jag är så stolt för jag har aldrig kunnat åka hiss ensam innan. SUPERLÄSKIGT.
Men nu när jag bor så högt upp tänkte jag att jag nu får jag minsann lära mig. Och det är ju faktiskt inte så läskigt när man väl gjort det några gånger..
Men nu när jag skulle ta hissen upp så såg jag att den stannade 2 meter innan den skulle komma ner och sedan gick den långsamt långsamt ner och snubben som kom ut ur hissen sa att han hade fastnat där 3 gånger på ett halvår.
heh.... Mitt gamla hissjag kom tillbaka och jag hade inget annat val än att ta trapporna!
Sedan skulle jag ner och tvätta, och jag var ju fortfarande helt slut! Men.. ner för alla trappor och sedan in med tvätten.
Sen tog jag faktiskt hissen upp för min dåliga kondition vann över min åkahissskälvrädsla...
"Andas, andas, hissen kommer inte stanna, snart framme." SJÄLVKLART ska hissen börja hoppa upp och ner och skaka och mitt hjärta stannande, men jag kom upp och överlevde. puh.

Nu insåg jag precis att det kanske blev liiite för mycket text om inget viktigt. Men det har ändå inte hänt något viktigt idag så varför inte? Allt kan inte vara kul.
Dock har jag hittat min mobil och jag känner mig inte lika efter längre. skööönt.

Puss och kram dags att laga köttbullar och spaghetti!
Kommentarer (0)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0