Arken

Nu är jag äntligen hemma efter en lång scmudag. Idag hade vi vår första föreställning, det var det roligaste jag har gjort i hela mitt liv! Det gick sjuuukt bra. Nu ska jag genast hoppa i säng för imorgon bär det av till konserthuset för att ha ännu två förställningar. Godnatt!


Mina fina flickor dansar menuett


antreski mimmi
men Mimmi då!


PIZZAPARTY
PIIIIIIIIIIZZAAPARTY!

Kommentarer (2)

SCMU-veckan är en hektisk vecka

Det tar på krafterna att jobba med musikal hela dagarna. Idag har jag haft konstat huvudvärk från den sekunden jag vaknade i Oskars säng tills scmu-dagen var över. Det är ju inte så kul..

Nu ska jag iallafall bege mig till min säng och sooooova, för imorgon bär det av till konserthuset!

¨
Jag har snygga kompisar


hohoh :)

Kommentarer (1)

Skola, skola och åter skola

Tjenahopp idag har det varit en spännande dag för idag har jag varit i skolan i över 14 timmar och 9 timmar gick till att arbeta med vår musikal, ja jag säger då det.. Jag hoppas innerligt att ni kommer och kollar på den efter allt detta slit! Imorgon börjar livet på konserthuset, där ska vi bo i 6 dagar.
 Jag är så trött nu så jag låter bilderna tala!

jobb

perstina










Periskåpet!

Godnatt!

Kommentarer (0)

Hektisk dag

Tjolahopp!
Dagen började med underbara lektioner i matte och historia som sedan följdes av lunch och kladdkaka hemma hos Johanna tillsammans Stina. Sedan hade vi en pluttlektion i engelska och sedan begav jag och Jenny oss ut på skolans alla ytor för att sätta upp reklam för våran musikal.
Tillslut kom jag äntligen hem och kastade mig ner i sängen och vilade. Efter någon timme cyklade jag in till stan igen och kollade på en dansföreställning. Ni som stannade hemma missade verkligen något! Den var sjukt bra.
Nu är jag äntligen hemma igen och ska genast äta några gräddbullar som pappa precis kom hem med.

mirre
en liten morgonbild



Stina snodde kameran och tog en väldigt fager bild

dans
Dansbild på Emma och Hanna

dans
Dansarna
Kommentarer (0)

Hår


2007





2010




Jag ville bara påpeka det.
En annan sak jag vill påpeka är att jag inte var så ruffsig i högstadiet. Det var bara den dagen. Haha fett fult.


Kommentarer (0)

GRATTIS OLLI 18 ÅR


Den långhåriga varianten
Kommentarer (0)

Måndag....

Här sitter jag och nyser. Det är en trevlig känsla.
Man kan ju inte påstå att måndag är favoritdagen i veckan. Men nu är den avklarad och imorgon är det tisdag, och det däremot är en bra dag. Imorgon har jag endast ensamble, idrott och dans. Och inte är det vilken tisdag som helst inte!! Lilla Olivia fyller 18 år och det ska vi fira med vackra stämmor.

Nu ska jag däremot snart gå och sova, men först blir det lite Grey's så klart.
Kommentarer (0)

Helg

Festen i fredags var verkligen jätterolig men den satte sina spår. Så igår sov jag större delen av dagen och mådde si så där. Stackars Oskar fick dras med mig. Men det var mysigt att träffa honom.

Snart ska jag åka upp till lägenheten... Att åka buss i 1½ timme känns inte så gött. Menmen

Kommentarer (0)

Pepp

Sitter hos Sveriges bästa Jenny och pepper med Stina! peppepepepepepep
Om 1½ timme åker vi till Carl och här sitter jag i någon slags sovtröja. Kanske inte så bra.. Tror jag måste börja klä på mig för nu kommer ytterligare 3 tjejer som ska slåss framför spegeln.
Kommentarer (0)

Periskåpet

Efter fyra burkar tapetklister och 6 timmars övertid är vi nu nästan klara med vår scenografi till vår musikal! Det är väldigt skönt måste jag säga. Jag och Jenny stannade kvar i in det sista och fick väldigt roliga idéer som vi sedan skapade.
Nu är jag äntligen hemma och ska snart gå och lägga mig, jag ska bara äta lite gräddbullar först.
Imorgon ska jag och tjejerna hem till Jenny efter skolan och sedan ska vi vidare på fest för att fora Carl! Ssssoooom jag längtar! :D

Förresten så måste ni komma och se på vår musikal Arken i Konserthuset! Den 30/3 och 31/3 kl. 19.00 har vi föreställningar samt en skolföreställning kl. 13.00 den 31/3.
Skolföreställningen är gratis och de på kvällen kostar 30 kr. Ni kan köpa biljetter av mig eller 1 timme innan föreställningen börjar.

Dags för gräddbullar och även är det dags att göra mitt engelskatal som ska vara klar imorgon..
Kommentarer (0)

Volleybollurnering

Idag har vi haft en rolig volleybollturnering i skolan! Vi vann 6 av 7 matcher så vi kom trea, det var duktigt av oss minsann.
Efter turnering åkte Jag och några tjejer hem till Feffs och åt väldigt mycket mat, chokladbollesmet och kollade på en japansk film.
Nu är jag hemma och det är väldigt skönt eftersom jag inte är helt frisk. Men snart är det dags att tvätta. Kan knappt bärga mig.
 

Medaljutdelning


Vi var väldigt heta i våra helkroppsdräkter och Es2a var skriva på våra rumpor

rebecca
Hemma hos Feffs
Kommentarer (2)

god morgon

Idag mina kära och nära gick jag upp väldigt mycket tidigare än vad jag behövde, det har nog inte hänt på dem senaste 17 åren. Men det är skönt att inte behöva stressa på morgonen.

Idag är det ännu en PA-dag och efter det ska jag och Olli dansa för att sedan åka hem till Jenny och sova där med några andra tjejer. Imorgon har vi volleyollturnering och vi är taggade till tusen!

Snart ska jag cykla till skolan med Jenny, huvudvärken är på topp och täppt i näsan är jag (Y)
Kommentarer (0)

PA-dag

Jag trodde att denna veckan skulle vara väldigt slapp och rolig eftersom vi har projektarbetes-dagar i två dagar och på onsdag har vi volleyboll-turnering men det visade sig vara motsatsen. Denna dagen har varit den jobbigaste dagen på länge av hundra olika anledningar. Som tur var fick jag frukost på sängen av en väldigt snäll pojkvän imorse.

Nu skiter jag i det här %¤#&¤ "Miniprojektet" för NU är det Halv åtta hos mig och det kan man ju icke missa.


Ja man kan inte alltid vara normal när kameran åker fram



Men ibland får man vara söt å go

Kommentarer (2)

13 Mars

Igår efter skolan åkte jag ner till Simrishamn och träffade Hanna och Fanny. Vi lagade väldigt god mat och som vanligt åt vi riktigt god fruktsallad. Senare på kvällen åkte jag hem till Schillange eftersom jag inte är frisk. Jippi, det tar på krafterna att gå i skolan och få feber och vill dö. Men väl hemma så gick jag och la mig i min väldigt mjuka säng och sov väldigt gott.

Idag har jag endast hunnit med att vakna upp, äta och sitta här. Mitt liv känns så menignsfullt just nu, hehe.
Ikväll ska jag åka upp till lägenheten och träffa Oskar. Tummen upp för det. Jag ska smitta ner honom med alla konstiga förkylningsvirus jag har så att han måste stanna hemma hos mig i evigheter.

Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting och njuta av det. Ha en fin lördag!
Kommentarer (0)

Fruktsallad är bra grejor

Idag har det varit en mysig onsdag. Eftersom vi inte hade två lektioner på förmiddagen idag så åkte Jag, Johanna och Stina hem till mig och kollade på film och åt väldigt god fruktsallad. Det är inte illa det.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Det finns inte så mycket att skriva om eftersom mitt liv inte är så händelserikt.
Så här får ni lite bilder istället.


Ananasen var höjdpunkten í vår goda frukstsallad


för övrigt så saknar jag min Oskar. Och nu... BAMBAMBAAAAAM Grey's Anatomy
Kommentarer (1)

9 mars

När man inte är glad då är det tur att man ha nybakade bullar och bra tvprogram (Y) Så det är precis det jag ska göra nu, äta kanelsnäckor och glo på tv. Tudelo
Kommentarer (0)

Biffdrottningen

Tusan vad deppig man blev när man inte blev morgonbländad av solen imorse. Men jag tror nog solen tittade fram senare under dagen. Nu är det iallafall väldigt mörkt och jag lagar middag. Jag vet nu vilken naturbegåving jag har. Att laga asgoda biffar! Visst är det fiffigt? Inte trodde jag att min natubegåving skulle ha något att göra med mat, men gud så bra. Nu vet jag ju vad jag ska äta resten av månaden.

Idag har väl allt flytit på som vanligt, förutom att halva klassen var borta idag. Men så kan de gå!
Eftersom jag har lovat mig själv att se alla filmer jag har på datorn och bara ta det lugnt denna veckan, så ska jag genast kasta mig framför I Love You Man.
Kommentarer (1)

7 mars

Igår fyller ju papis år så mormor och morfar kom hem till oss och så åt vi en massa god mat. Det var trevligt men dock satt jag med en rejäl huvudvärk som jag har haft hela veckan så jag satt mest och längtade efter att få gå och lägga mig så det skulle försvinna. Tyvärr var det inte så skönt att sova som jag trodde eftersom jag vaknade upp några gånger med hemska mardrömmar. Men idag har jag iallafall sluppit huvudvärken och bara gått runt och degat precis som man ska göra på söndagar. Nu luktar det kyckling i hela huset så jag antar att det snart är dags att äteliäta. Ha det bra!
Kommentarer (0)

Från Olivia


Titta vad tjusigt vykort jag fick av Olli när hon var i Österrike. Det måste jag sätta upp på kylskåpet!
Kommentarer (2)

helg

Tjolahopp. Igår var det en mysig dag. Oskar och jag lagade en jättegod middag och sedan gick vi in till stan för att se Alice i Underlandet. Filmen var riktigt bra, se den för tusan.
Idag sa jag hejdå till lilla Oskar och begav mig till Simrishamn för att träffa Hanna och Fanny som jag inte har träffat på riktigt länge så det var jättemysigt och trevligt att träffa dem igen. Men eftersom pappa fyller år idag så åkte jag hem efter några timmar så nu är jag här i mitt lilla rum och väntar på att få äta en supergod middag.


ja...
Kommentarer (2)

Trötter

Äntligen hemma från skolan! Att göra en musikal tar verkligen musten ur en, så nu sitter jag här och kan inte tänka på något annat än att få sova.
Morgonen började inte bättre då jag aldrig har varit så trött i hela mitt liv och mådde i alls särskilt bra. Men efter en finfin fenix-fika så blev livet lite bättre.
Nu ska jag gå och lägga min i sängen och vila ögonen lite.
Kommentarer (0)

bulle i ugnen

Här i lägenheten luktar det ljuvligt för jag är nämnligen kanelbullar i ugnen, mums!
För övrligt har det varit en rätt bra onsdag, allt flyter på som vanligt.
Efter skolan såg olivia, jenny och jag några treors dansföreställning och sedan begav oss vi hem till fots. Det är skönt att promenera och inte frysa arslet av sig, hellelujah för sol!
Nu ska jag ta en titt på halv åtta hos mig!


 
update: tyvärr blev dom inte lika goda som förra bakningen.. menmen.

Kommentarer (3)

Nakenchock

Hallelujah mitt huvud pryds av en fin bula och huvudvärken är på topp. Kör man huvudet in i en vass kant blir det lite mindre roligt här i världen. Men jag tar nog inte priset för att ha en lite mindre roligare värld ikväll. För det gör den förskräckte nakna killen.
Hahaha jag vet inte hur jag ska formulera mig så ni får helt enkelt läsa här vad som hände mig, mina vänner och den nakna pojken.
Jag kan bara säga att jag längtar efter den dagen då denna nakenkilleivårtomklädningsrumbild i huvudet försvinner.
Kommentarer (1)

En solig tisdag

Igår var det regn och helt grått, idag vaknar man upp till skosken, väldigt härligt!
Idag är det tisdag minsann och jag har sovmorgon, men det känns som klockan är sex på morgonen, fast den är snart nio trots allt.
När jag drömmer mycket på nätterna känns det aldrig som att man är utvilad på dagen. Och inatt mina kära, fy för vad jag har drömt mycket, vaknat upp kallsvettig och självklart har jag halsont som alla andra morgnar och kvällar.
Men jag är ändå glad för snart ska jag iväg till skolan och ha ensamble, det ser jag framemot! Senare idag har jag och Olli jazz- och showdans och det ska till och med bli ännu roligare.
Så nu är det dags att ställa sig framför spegeln och kylskåpet, tudelo!

Kommentarer (0)
RSS 2.0