Härliga helg

Igår var jag i Kristianstad och tittade på bio med Stina, vi har ju sett de första Twiligt-filmerna tillsammans så självklart såg vi Breaking Dawn tillsammans också. Den var riktigt bra och musiken i filmen var riktigt, riktigt bra också. Det blev sedan övernatting hos Stina, som pratade så mycket att hon blev hes. Det gillar vi!

Idag åkte jag hem tillsammans med Oskar som också hade varit på äventyr i lilla Kristianstad. väl hemma blev det våfflor och sedan matkoma. Nu har vi ätit alldels för mycket kvällsmat och choklad och tittat på film. Imorgon planerar vi att cykla in till stan och promenera lite och fika, mysigt.


en liten bild på mig och min fina vän
Kommentarer (1)

Som det kan gå

Igår kom hela gänget Wickström och Åkerberg hit och åt middag. Asroligt var det! Dock var det inte lika roligt att bli väckt kl 5 på morgonen av att grannen börjar lyssnar på någon sorts hårdrocks-konsert. Vem börjar göra det klockan 5 på morgonen egentligen?

Idag har jag och Oskar iallafall haft en riktigt slappedag. Två frukostar + massor av filmer + godis. Så får det bli om man har varit uppe sedan 5. Vi kommer nog tillbringa resten av kvällen i soffan och se ännu en film. Denna helgen har det blivit en massa film för mig. Super 8, Prom, Hachiko, Jurrasic Park, Conan the Barbarian och Twilight har det blivit. Kan ju nämna att ingen av dom 4 första var något att hänga i julgranen. Super 8 var lökig, Prom var väldigt förutsägbar och hade rätt kassa skådespelare. Det enda roliga med Hachiko var att hunden var söt och jag sov igenom hela dinosaurie-filmen. Nu blir det New Moon, måste fräscha upp minnet nu när den nya vampis-filmen går på bio. Stina + alla andra som vill se den, närrrrrrr? :)

Det blev många plus i detta givande inlägget!

oskar och miranda
Igår innan våra familys kom

+
Idag. MMmmmm!
Kommentarer (1)

Söndag 13 novemver

Har haft en efterlängtad och mysig helg. I fredags åkte jag och Oskar hem till hans föräldrar och åt asgod mat och umgicks. På lördagen åkte jag och min familj till Kristianstad och kollade på Grease, Stina var så bra! Sedan åkte vi hem till Skillinge med Oskar och åt mat. Sedan kollade vi faktiskt på Grease-filmen, blev sugen efter teatern, haha. Idag åt vi brunch hos några vänner till familjen sedan åkte jag och Oskar hem till Helsingborg. Nu har vi ätit en massa mat och ska snart se en film. Måste ladda upp inför veckan!


Brunch
Kommentarer (0)

Tack Bertil Olsson

igår så var det en kund som köpte tejp, snöre, presenning och en kniv. Verkar inte det lite misstänksamt?? Hoppas inte han skulle döda någon. Iallafall, jag har några funderingar. Här kommer dem:
  • varför är det mycket roligare att diska när man har nytt diskmedel?
  • varför luktar gurka så himla gott? Det är ju i princip bara vatten
  • varför har alla i matrix solglasögon?
  • varför smakar enkla måltider som tex falukorv eller köttbullar sååå mycket godare hemma hos andra än hos sig själv?
  • ni vet i den maxreklamen där pappan ska gå in på max och resten av familjen står kvar och söger farväl. varför i hela fridens namn följer dom inte med in? varför står dom kvar i kylan?
Så mycket frågor, så lite svar!
För övrigt så är det den 8 november idag. Vilket betyder att det är exakt 2,5 år sedan jag och Oskar blev tillsammans. Ni anar inte hur tacksam jag är mot Bertil som tvingade mig att vara med i gitarrorkestern. Om det inte hade varit för det så hade jag nog inte suttit här i Helsingborg idag.
Nu ska jag läsa en stund och sedan sov. Ligger redan nerbäddad i vår sköna säng. Godnatt!
Kommentarer (2)

Söndag

Lördagen igår var väldigt mysig förutom att jag tappade en massa porslin i golvet och att min fb blev hackad. Som tur var hörde mina vänner av sig så att jag snabbt kunde byta lösen. Dock så gjorde denna människan en antishaving "där nere"-grupp som inte går att ta bort, lite pinsamt att "jag" har bjudit in mina föräldrar, mitt ex och folk jag inte riktigt känner till den gruppen... Jag får bara hoppas att dom fattar att det inte är jag som har gjort den.

Annars har vi haft en riktigt fin söndag här. Vi cyklade in till stan och köpte varsin kaffe och strosade runt några timmar, köpte lite nya saker(bland annat det jag slog sönder igår) och så gick vi in i Mariakyrkan och tände varsin ljus. Snart blir det hemmalagade köttbullar och film.

rmirr
Kommentarer (0)

Lördag it is!

Kom precis hem efter en timmes promenad med Orre. Det är faktiskt riktigt varmt ute! Vi har även handlat med oss en massa lyxmat till ikväll eftersom vi vill mysa till det lite extra nu när vi har varit ihop i 2,5 år. Tiden går läskigt fort. Men innan det blir kvällsmys så ska vi städa lägenheten och äta våfflor. Inte illa det heller.

Kommentarer (0)

tisdag

ligger med surfplattan på magen bloggar och tittar på A Little Bit of Heave på datorn, varför har det blvit så att man inte bara kan sitta och kolla på en film och bara titta? Jag klarar inte av att titta på en hel film utan att antingen äta, fila nalarna eller något annat smått och gott. Speciellt inte när filmen är så förutsägbar som denna är.

Klockan är inte ens tio och jag är sviiiintrött! Hur gick detta till egentligen? I gymnasiet fick jag vara glad om jag lyckades gå och lägga mig innan kl 12 på natten. Med det sags så ska jag gå och borsta tändena. God natt!
Kommentarer (0)
RSS 2.0