go egoina!

Min filmhelg tog faktiskt inte slut där! Jag hann även sen Harold & Kumar Go to White Castle(jättelökig och bra tidsfördrift) och Unknown, den var faktiskt rätt bra, jag var dock konstant nervös genom hela filmen, det var rätt jobbigt. Tänk så många kommatecken man kan få in i en mening!

Det märks att skolan i princip är över nu. Idag spelade vi brännboll mot es3b. Sedan chillade vi rundor i stan i en massa timmar. Imorgon är det konsert som står på schemat, det blir spännande!

Jag har precis fotat mina lår, det var ett äventyr det. Suuuupersvårt! Men nu är det gjort och jag tycker även att ni kan ta och göra det.
Kommentarer (0)

filmhelg

Hejsansvejsan! Eftersom jag inte har haft något att göra denna helgen så har jag kollat på filmer. Igår såg jag som sagt på Waiting for forever, den var rätt konstig och inte alls bra. I morse kollade jag på The other woman. Den var helt ok men inget man vill se om. Nyss såg jag I am number four, den var riktigt bra! Nu ska jag och Tusse kolla på Unstoppable, hoppas den är bra. Hejdå!
Kommentarer (2)

fredag

Igår hade vi en underbar och svettig examenskonsert! Det var så jäkla kul och samtligt lite sorligt eftersom det var vår sista konsert tillsammans.

Idag har det varit en rätt meningslös dag. På svenskalektionen bestämde vi när vi skulle spela den årliga brännbollsmatchen mot es3b. Sedan stack jag och feffs till Söderport, vilket vi båda tyckte var lite läskigt. Där träffade vi iallafall vår filosofilärare och diskuterade lite filosofisnack för att få göttiga betyg! Yey. Efter det åkte jag hem till Skillinge. Har legat i soffan med mamma och pappa och tittat på Talang. Nu är det hög tid för en film, Waiting for forever blir det. Byebye!

Kommentarer (0)

i detta ögonblick

nu är det faktiskt så att jag har 10 godisbitar i munnen, det är rätt svårt att prata och inte lyckas svälja bitarna hela.


jag och osse chillar i Rom
Kommentarer (0)

bildspel

Sitter och fixar bildspelet inför examenskonserten, har skrivit små finurliga texter på en del bilder men dom går inte att ladda upp här, jätteskumt. Men ni får ett smakprov av de otextade bilderna!

Kommentarer (0)

måndagsmorgonen

Idag har jag lyckats med att:

  • försova mig i en timme
  • drömma om examenskonserten. När Stina sjöng sitt nummer så slutade basen, gitarren, en del av trummorna och tamburinen att fungera. Kvar var Stina, kören och symbaler! Och jag och mimmi skulle sjunga hennings queen-låt, eller egentligen skulle bara jag sjunga den men mimmi låg längst framme på scenen och ålade sig och mumlade texten så hon stal all uppmärksamhet från mig :(
  • Komma på att det är godare att dricka juice ur paketet än ur glaset.
  • platta mitt hår fastän det redan är jätterakt
  • öva på mitt gitarruppspel som jag ska ha idag
  • komma på att jag inte kan den ena låten

Kommentarer (2)

arbetsmiljö och judendomen, kanske lite genteknik också.

Hela denna söndagen har gått åt till att skiva klart arbeten. Jag vågar inte röra mig ur stolen då jag kanske tappar tempot. Egentligen vågade jag knappt gå in på blogg.se... Nej nu ska jag skriva klart min superfina uppsats om Job och Larry, tack Stina för att du gav mig en spark i min juderumpa. Hejdå!
Kommentarer (1)

världens undergång

Hejhej världen! Enligt en snubbe så ska världen gå under idag, vi får väl se hur det blir med det. En vulkan har precis fått utbrott på Island, läskigt sammanträffande...

Igår kollade jag och Oskar på Pirates of the Carribean i 3D, jag tyckte den var bra! Lätt värd att se. Dock var texten gul genom hela filmen, varför liksom? Nu ska jag umgås med Carrie Bradshaw, ha det bra!
Kommentarer (0)

azum bildspel på g

Igår sydde jag och stina(läs: pappa) våra klänningar till karnevalen, det kommer att bli så bra! Det var mysigt att ha lilla Stina hemma hos sig i Schilliange.

Just nu sitter jag och plockar ut bilder från alla mina och andras miljotals mappar av ES3A's glansdagar, det finns så sjukt många bilder på oss. Jag tycker nog att det är värt att komma på vår examenskonsert endast för att se bildspelet jag ska göra, det finns sådana sjuka bilder... Nä men allvarligt, om någon vill se vår examenskonsert så är det den 26 maj kl 18.30 i konserthuset. Nu ska jag slagga!
Kommentarer (0)

toga

denna kväll:

Kommentarer (0)

17 maj

God dag. Idag har jag bara haft en timmes gitarrlektion, ändå lyckades jag stanna kvar i skolan två timmar efter att jag hade slutat. Hemligheten är att jag inte vill hem eftersom där väntar det ett antal uppgifter som ska skrivas... Nu sitter jag här iallafall och skriver en filosofiuppsats om vad som är meningen med livet, kan det bli roligare?

Ja, det kan det faktiskt för om en timme ska jag åka hem till min lilla pojkvän. Jag saknar honom!

Hej då loverz! hmm, är det bara jag eller ser min ansiktform väldigt skum ut?
Kommentarer (2)

måndagen

Igår hade jag och Oskar sån himla mysig söndag. Vi träffades på eftermiddagen och stack och handlade en massa till kvällen sen låg vi bara och myste och tittade på Dexter och åt en massa, massa mat och godsaker. En perfekt kväll att avsluta veckan med!

Imorse var det dock inte lika roligt, jag var så trött att jag höll på att dö så jag skippade första lektionen. Men sedan begav jag mig till skolan där alla till och med var slöare än jag. Till och med vår lärare undrade vad det var med oss eftersom vi var så tysta och trött, haha. Cyklade sedan hem och skrev lite på mitt naturkunskaps arbete, tvättade och lagade mat.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Det är tur att jag lever i förnekelse inför alla mina skolarbeten som ska göras annars hade jag gått under.



Trött pojkvän imose
Kommentarer (0)

födelsedagsfesten

Igår efter skolan började äventyret! Jag, Stina, Oskar H och Jenny åkte en massa ärenden och sedan hem till henne för att fixa inför födelsedagsfesten. På kvällen började det komma folk och jag hade jättetrevligt! Det blev inte många timmars sömn inatt därav den dåliga förklaringen av hela kvällen.

Idag har jag inte gjort så mycket. Vi vaknade upp rätt tidigt imorse och gav oss ut på en liten grönskande promenad, städa efter oss och sedan skjutsade min privata chaufför hem oss, så snällt!! Direkt när jag kom hem till lägenheten slängde jag min på tandborsten och duschen och sedan åkte jag hem till käre mor och far där det väntade en kyckliggryta på bordet, mums! Sedan begav jag mig upp på mitt lilla rum som jag inte har besökt på länge och kollade på No Strings Attached, en helt perfekt film när man inte orkar tänka så mycket och vill fördriva tiden lite, dock inget att se ingen. När klockan blev halv 9 ville jag inget annat än att sova men jag tänkte att det inte var en så bra idé så jag vandrade runt i huset lite och försökte bli lite piggare, det fungerade faktiskt.

Nu har jag precis kollat igenom alla bilderna sen igår och idag och lagt upp en smula på facebook för de intresserade. Jag ska nu kolla på Just Go With It, jag satsar 100 kr på att jag kommer somna inom de närmta 10 minutrarna. För övrigt så saknar jag min man så att jag håller på att dö, men imorgon så ses vi!

Slänger upp några bilder här också!


Jag och mina 3 kompanjorer lagade mat!


Min fina vän


Min andra fina vän


Min tredje fina vän

God natt!

småbarnen leker

Jaro och Elon kör bil

God natt!

Kommentarer (0)

Hipp hipp hurra!

Idag mina damer och herrar är det faktiskt så att min kära vän Jenny fyller 19 idag!!! Som hon har längtat alltså. Imorgon ska vi fira henne med dunder och brak, kanske en och annan kattunge väljer att kika fram imorgon, kanske sover vi i en bastu, kanske får Jenny en Barbaratavla, kanske inte, hur som helst kommer det att bli så jäkla kul!


Nu ska jag göra något mindre roligare, nämligen ha religion och filosofi. Ha en bra dag!
Kommentarer (0)

Bildregn från Irland


På fredagen hade vi sex konserter. Efter den första konserten ville en klass spela för oss.


Diggar att en skola hade ett kors över basketkorgen i gymnastiksalen, gäller att man inte suger på basket och träffar korset istället för korgen.


Två elever i skoluniformer. Irländarna var jävligt bra på att spela men hela bunten såg så sjuuuuukt uttråkade ut.


På lördagen hänge jag, Jenny, Linnea och Karin på en pub och åt och skrattade så att tårarna rann


På kvällen var vi förband till en banjokonsert som vi var tvungna att kolla på sen, det var nog det värsta jag varit med om på hela resan. 10 gubbar som sitter och spelar banjo i 1-2 timmar är inte att hänga i julgranen, dessutom lät alla låtar likadant. Trodde att jag skulle behöva slita av mig håret så mycket panik jag hade, haha.


Vi kom in i världens sjukaste antikaffär, har aldrig sett så mycket grejor i hela mitt liv. Affären var nog lika stor som typ... b-huset och inte större.

på lördagskvällen gick vi till en musikpub. Stackars lilla Arvid till höger hade inte så kul.

Efter puben samlades alla på en fin restaurang och åt och sen hade vi session med ett antal irländare!


På söndagen åkte vi på lite sightseeing, vi åkte bland annat till Cliffs of Moher, ascoolt och asblåsigt.


Det blåste en del ja...

Vi besökte en jättefin strand där alla surfade

Linnea fick ett ryck

Mitt i natten på vägen hem började vi spela och dansa på malmöstation, snacka om övertrötta!
Kommentarer (0)

11 maj

God kväll! Idag har det varit en riktigt göttig dag. Vaknade upp brevid världens bästa människa, åkte till skolan och hade 20 minuters lektion. Sedan var det modern dans och sen mat, för en gång skull var det helt ok mat. Efter det samlades alla treor i aulan för att prata om studenten, det är näääära nu! Vi pratade även lite om examenskonserten... Vi får väl se hur det går med det. Vår klass är inte så bra på det här med att planera och göra saker tillsammans. Mellan 2-3 till 6 gick jag, Stina och Rebecca runt och chillade i stan och hade det supermysigt. Vi käkade glass, jordgubbar, åt mat på Graffiti, kollade efter smycken till karnevalen och träffade Oskar och Johan en snabbis. Vi har haft det väldigt trevligt idag helt enkelt. Mucho bra! Nu ska jag bara skriva klart 5 arbeten sen kan jag börja ha det ännu trevligare!
Kommentarer (0)

hej och hå

Gud vad skönt det är att vara hemma och sova i sin egen säng. Men jisses vad vi har haft kul! Nu ska jag åka hem till min pojkvän och pussa ihjäl honom och fira vår två-årsdag.

Kommentarer (0)

8 maj 2011

Idag har jag och Oskar varit tillsammans i två år. Jag älskar honom så mycket!



Kommentarer (4)

God morgon!

Jag hoppas att ingen är uppe så här onormalt tidigt denna torsdagsmorgon. Om en halvtimme ska jag ta bussen till stationen och träffa upp resten av gänget. Sedan åkter vi till Irland!


Kommentarer (1)

Föreställning

Igår kom som sagt Oskar och hämtade mig och vi körde hem till honom och lagade mat och myste. Imorse var det inte så kul att gå upp men kl 9 var det dansföreställning på teatern så det var bara att pallra sig upp. Dansföreställningen var jättebra, blev impad av mina skolkamrater! Efter dansen var det den sista es-konserten för oss treor någonsin. Och det var min skoldag. Åkte hem och tvättade och vilade. Har jätteont i halsen så det blir inte gött att gå upp kl. 5.00 imorgon, men ska man till Irland så ska man! Hoho :)

Kommentarer (0)

3 maj

Igår efter en övertrött skoldag åkte jag och stina hem till mig. Vi lagade mat och hade det trevligt. På kvällen kollade vi på Red Riding Hood på bio, jag tyckte att den var rätt bra! Värd att se. Vi somnade rätt tidigt men var rätt döda när vi skulle gå upp och ha danslektion i morse. Men vi kom upp iallafall och dansade, sen hade jag gitarrlektion och sedan cyklade jag hem med Jenny. Nu sitter jag här och skriver den mest tråkiga uppgiften i världshistorien, nämnligen 3 sidor ren fakta om Schubert. Superkul... Om några timmar kommer Oskar och hämtar mig, det är kul däremot :)


Denna lustiga frisyren gjorde jag på Stina när vi hade naturkunskap


Två skönheter
Kommentarer (2)

Tänka sig att det redan är maj!

I fredags var det Dansens dag. Uppträdde på Teatern med jazzgruppen, det var jättekul. Sedan åkte jag hem till Oskar somnade ganska fort.


Dagen efter vaknade jag med ett ryck och kom på att jag skulle spela med ensemblen, vi ska åka till Irland på torsdag. Som tur var hann jag med bussen in till stan. Efter ensemblen åkte jag tillbaka till Oskar. Vi åkte ut på lite Huaröds äventyr med en del av den Wickströmska familjen. Vi kollade på en massa söta kalvar, lamm och ett föl, så otroligt söta! Efter de små äventyren åkte jag och Oskar hem till Skillinge. Vi gick ner till brasan och kl 22.00 slocknade vi. 11-12 timmar senare vaknade vi upp med nackspärr och värk lite här och där.


Kommentarer (0)
RSS 2.0