April 28, 2011

Idag har jag tillbringat hela dagen på Louisiana med mina små fina klasskompisar. Det var jättetrevligt. Jag är så fruktansvärt trött så jag slänger bara upp några bilder sen ska jag gå och lägga mig. God natt!


Kommentarer (0)

onsdag

Hejhopplingonsnopp! Igår hade jag och Oskar världens mysigaste dag. vi lagade asgod, svensk mat och sedan åt vi exotiska frukter med hallonsorbet. SÅ HIMLA GOTT! Vi kollade även klart på sista säsongen av Heroes. Imorse så började vi kolla på Dexter, härligt med lite döda kroppar och mord sådära när man äter frukost. Oskar körde mig in till skolan, hade bara en lektion idag som jag trodde började 10.40 men i själva verket började den 9.40 så jag missade min enda lektion idag... Men det gjorde inte så mycket för jag hängde med mina små vänner i solen hela dagen. Kom hem halv 4 och kl 4 åkte jag inte till stan igen och hade ensemble och jazzdans. Även idag har jag dansat så att skinnet har rykt om fötterna... Så himla härligt.

Förresten så har jag nyss upptäckt att jag har en massa one tree hill-avsnitt som jag har missat, så nu ska jag ta och se ett och sen somna. Imorgon ska vi till louisiana med skolan, det blir kul. God natt!

Kommentarer (1)

Hej och hå

Hejhej! På jobbet igår signerade Sofie Sarenhrant sina nya bok, hon och hennes familj är jättetrevliga, träffade även dom förra sommaren! Hon är även syster till Tyra och i sommar ska jag passa deras barn när dom ska på bröllop precis utanför Skillinge. Där ser man. Nu är det iallafall slut med jobbandet på caféet, är fortfarande trött efter resan så nu ska jag lägga mig i min säng med choklad och te och kolla på sex and the city. Tjoflöjt!
Kommentarer (0)

Hem ljuva hem

Hejhej! Nu är jag äntligen hemma i lilla Skillinge, så himla skönt. Igår checkade vi ut från vårt Bed and Breakfast kl 9 och påbörjade vår resa hemåt, allt gick bra och jag somnade som en dunst när jag kom hem efter 10 timmars resande. Om en timme ska jag befinna mig på jobb och när jag kommer hem ikväll ska jag äta redig svensk mat, fan vad gött! Nu måste jag fortsätta att skumläsa igenom alla miljoner bloggar jag inte har läst på en vecka.


Jag och Oskar sista dagen i Rom, bakom oss har vi fontänen som är med i Änglar och Demoner.
Kommentarer (2)

14 april

Här håller det på att packas för på lördag åker jag och familjen Wickström till Rom och sedan vidare till Sicilien. Det ska bli så kul! Tycker dock det ser en aning blommigt ut i min resväska...



Kommentarer (0)

13 maj

God kväll! Idag har jag dansat så att skinnet har åkt av, bokstavligt talat. Vet inte riktigt hur jag ska orka gå runt i skolan imorgon med oskinnade fotsulor, menmen det får väl gå för imorgon är det nationella prov i Svenska B, det ska bli såååå kul! Först det i fem timmar och sedan filosofi i 3 timmar, pust...

Här kommer några bilder från scmun vi kollade på idag
Kommentarer (0)

idag är det onsdag, imorgon är det nationella prov

Hej alla glada! För 8 minuter sedan skulle jag egentligen åkt in till stan igen med mina nyinköpta skinande converse för att ha ensemble men eftersom min blogg är mycket viktigare än ensemblem så får jag komma försent!

Okej, jag ångrade mig, min blogg är inte så viktigt. Tänkte mest säga att idag var vi och kollade på årets scmu, jag tyckte den var bra och dessutom kom jag hem emd 755 foton! Hähä, dessutom har Johanna kommit tillbaka till skolan efter att ha varit borta i 100 år! Nä nu ska jag åka och spela lite fiolius och sedan dansa. Tudelo!

Jag och Oskar igår när vi bakade pizza!
Kommentarer (0)

12 april

Jag dör så trött jag är. Imorse drog jag upp Oskar som körde mig till skolan där det väntade lite danselidans, det var kul minsann. Eftersom det var min enda lektion så cyklade jag hem sen och efter en stund kom även Stina och ett bigpack köttbullar, mucho trevligt! Nu sitter jag är i min ensamhet och skriver på en dansuppgift och försöker intala mig själv till att inte gå och ta en tupplur. Om lite mer om en timme ska jag fara mot Huaröd och pussa på min kille. Tudelo, Mary Wigman kallar!

stina
Min dundersöta vän
Kommentarer (0)

Så är det

Idag skulle jag ha:

  • Skrivit klart judendoms-uppgiften
  • Skrivit på dansfrågorna
  • Skrivit på naturkunkapsuppgiften

Idag har jag:

  • Kollat på Meet the parents: Little Fockers
  • Haft ångest över mina skolarbeten
  • Ätit tårta
  • Legat ute i solen i timmar och läst
Kommentarer (1)

Lördagen i bilder

Oskars stadiga äggrörafrukost på lördagsmorgonen


Härligt att sitta ute i solen!

Tusse kände att han behövde sola sin vita fläck lite

När Oskar hade åkt hem tog jag mig en runda på stranden





Här dog min kamera
Kommentarer (0)

Lite bättre

Okej, min dåliga dag blev lite bättre när jag gick ut i solskenet och en runda till havet, dock dog min kamera och jag blev lite ledsen igen men sen kom mormor och morfar kom på besök för att äta prinsesstårta. Då blev jag lite glad igen. Hur kan grädde, bröd och sylt tillsammans vara så gott?

Wellwell, jag får väl slänga upp några bilder imorgon när jag kan ladda min kamera. Nu ska jag fortsätta packa ner allt jag ska ha med mig härifrån Skillinge till Italien, om en vecka åker jag och Wickisarna!
Kommentarer (0)

tråklördag

Hejhej! Igår åkte jag och Oskar ner till lilla familjen i Skillinge. Där firade vi massor av saker. Min lillebror, att vi har fått en lägenhet och att Oskar och Jag har varit tillsammans i 23 månader. 700 dagar om man vill vara exakt, och det vill jag. Vi åt god mat, efterätt och sedan åt jag och Osse chips till jag mådde jättedåligt. Tror att jag har töjt ut min magsäck till det dubbla.. inte bra.

Idag är det iallfall 26 grader i solen och livet är härligt. Nej, nu ljög jag. Iallfall att livet är härligt.. Okej, livet är härligt! Jag är bara på sjukt dåligt humör. Har 1 miljon uppgifter att göra och jag oooorkar inte. Har ingen inspiration.

Nej, nu får jag ta mig samman. Ska dricka lite varm, avslagen cola, då blir nog livet lite enklare.....
Kommentarer (0)

7 april 2011

Heej alla glada! Sitter och lyssnar på Miss Li's nya album, den verkar bra! Dock ser hon sjuuukt läskig ut på omslaget av skivan, vågar inte riktigt titta på henne.. För övrigt sitter jag här och har det jättetråkigt. Väntar på att Oskar ska komma och hämta mig.

Imorse när jag åkte till skolan åkte Oskar och hans fader till Helsingborg och skrev på kontraktet för lägenheten, det börjar sjunka in nu att vi ska flytta iväg i augusti.. Shit..

En annan sjuk sak är att min lilla lillebror fyller 17 år idag, nästa år är han myndig. Fan vad sjukt..


En lycklig och uttråkad miranda
Kommentarer (1)

IM SO HAPPY!

I måndagskväll satt jag och letade på nätet efter en bostadsrätt i Helsingborg som jag och Oskar kan flytta till efter sommaren. Hittade några fina men hittade en som jag verkligen gillade. Oskar, som den bästa pojkvännen han är, fixade så att vi kunde gå på visning på den på tisdagen när vi ändå skulle se en till.

Så igår åkte jag och Oskar på äventyr! Först kollade vi på den lägenheten som jag gillade så mycket som jag faktiskt gillade ännu mer efter att ha sett den i verkligheten och sedan åkte vi och kollade på en annan som var väldigt mysig men inte alls lika bra som tvåan vi hade tittat på innan. Efter visningarna åkte vi glada men trötta till Väla Centrum och shoppade lite. Sedan dog vi nästan av trötthet så vi körde hem till lilla Huaröd.

Idag la Oskar ett bud på lägenheten jag blev kär i och för några timmar sedan fick vi veta att den är vår! Jag har inte riktigt fattat det än, trodde aldrig att det skulle gå så enkelt. Men i Augusti så flyttar jag och min framtida sambo till Helsingborg och det kommer att bli så bra!! Jag är så lycklig!

Kommentarer (3)

4 april 2011

Tjoflöjt! Idag har det varit en vanlig, ganska tröttsam skoldag. Det enda roliga som hände var på håltimmen när jag köpte en byxdress, den är jätteskön. Ligger och myser i den och glor på köpahusprogram, jag är inne i en indredningsanda! Sitter och glor på massa inredningssidor och drömder mig bort. Imorgon ska jag och oskar iväg till Helsingborg och kolla in två botadsrätter, jag är så lycklig!!


Glider runt i byxdressen, nu är det dags att laga mat!

Kommentarer (1)

Idag har jag inte blivit lurad

Först tänkte jag uppdatera min status på facebook men sen kom jag på att alla går runt och klagar på att alla uppdaterar om onödiga saker och då kom jag på att jag faktiskt kan skriva i min blogg för här får jag skiva om hur många onödiga saker jag vill. Det är ju svinbra! Fast jag skulle vilja veta vart gränsen går för onödiga statusuppdateringar, finns det ens några nödvändiga? Det skulle såfall vara att man höll på att dö eller något sådant men jag tror inte att någon hade tagit det på allvar.. Nåväl. Det jag ville säga egentligen var att idag har jag lärt mig att fläta med 5 slingor! Det var jättejobbigt och jag tror inte att jag kommer att göra det igen.. Men det är alltid trevligt att lära sig något nytt!

Imorse byggde, målade, limmande jag, stina och jenny klart vårt kulturhus som vi har hållit på med i några veckor nu, det blev riktigt grannt. Efter den lektionen satt jag, stina och olivia oss på fantasi och åt lite och pluggade till musikhistoriaprovet. Det gick faktiskt riktigt bra. Jag diggar att ca 20 personer skolkade från provet och nu kommer att missa hela genomgången om rock/pop nästa lektion, höhö.

Nä nu ska jag fortsätta att kolla på Stepford Wives, den verkar rätt bra. Innan idag kollade jag på Tomorrow when the war began, den var rätt bra förutom det hastiga slutet, men den är värd att se! Imorgon blir det Black swan.

Trevlig kväll!
Kommentarer (0)
RSS 2.0