Snart är det juliiiiiiii

Hejsan! Har haft två goa dagar med Oskar. Igår var vi ute på mysig promenad i Schilllanscheee, åt glass och svettades lite, åkte till Glimmingehus där min lillebrors sommarjobb hade föreställning. Imorse när vi hade ätit frukost så la vi oss ute i skuggan på en madrass och hade det väldigt mysigt. Nu är jag väldigt nyfiken på hur min nyklippta pojkvän ser ut, skicka en bild genast när du ser detta! Det lär hinna växa ut tills på fredag.

Imorgon bär det av till Olivia! Vi ska mysa, äta och bada. Det ska bli kuuuul. Nu ska jag gå och.... göra ingenting. hejdå!







Kommentarer (0)

Bränna

Tjooo! I fredags hade jag och olivia en väldigt krånglig dag må jag säga. Men den slutade bra med god, grillad mat hemma hos olli och midsommarfest hemma hos Towa. På natten kom min snälla pojkvän och hämtade mig så att jag kunde stupa i säng.

På lördagen var jag bara med Oskar och mös, åkte till Haväng och grillade och körde sedan hem till mig med massor av chips, läsk och godis.

Idag har jag legat på stranden i Simrishamn med friendsss. Dock glömde jag att smörja in halva kroppen, så hela ryggen, halva rumpan och vaderna är illröda. Det är sjuuuuuuuuuukt ont, så imorgon ska jag hålla mig hemma och i skuggan.

bränn
Jag vet inte vad ni säger men själv tycker jag det är sjukt snyggt!

Kommentarer (1)

24 Juni

Tjosan, idag kom jag faktiskt ur sängen redan kl halv 10, inte illa! Än så länge har jag inte gjort så mycket.. läst, lagat mat, fotat. Senare idag kommer älskling hit. höööörs

bosse
Bossemannen leker
Kommentarer (0)

Slappedag

Woho, idag har vi fått hem betygen och bara för att jag vill vara som Stina så ska jag också slänga ut dom här.

Engelska B: G
Estetisk verksamhet: VG
Historia A: G
Idrott och hälsa: MVG
Matematik B: G
Ensemble A: MVG
Gehörs- och musiklära: MVG
Sceniskt musikprojekt: MVG
Naturkunskap A: VG
Instrument nivå 1: MVG

Okej, en liten resumé.. Det var tur att jag valde musiklinje annars hade mina betyg sett för jävliga ut. Klart.

Idag har jag sov jag till kl ett, det var skööööööönt! Dock ringde min farmor imorse halv 10 och väckte mig först. Eftersom hon är halvdöv så lät det ungefär såhär:

Jag: Hej det är Miranda
Farmor: Hallåååå?
Jag: Hej det är Miranda
Farmor: Hallåååå?
Jag: HEEJ DET ÄR MIRRRRANDA
Farmor: Hallåå? Jag hör dig inte
Jag(skriker): HEEEEEEEEEEEJ
Farmor: Nämen hej! Jag försöker ringa till din pappa
Jag: Du får ringa till hans mobil
Farmor: Vad sa du?
Jag: DU FÅR RINGA TILL HANS MOBIL
Farmor: Jag hör dig inte, vad säger du?
Jag: DUU. FÅÅR. RIIINGA. TILL. HANSSS. MOBIL.

Ja ni fattar.. Pust, det är inte lätt att prata tydligt och prata så lite skååånska som möjligt. Min farmor kommer från Örebro så hon fattar aldrig vad hennes skåna barnbarn säger.. Suck

Nu ska jag ta reda på värför det luktar brända vofflor i hela huset.

Kommentarer (0)

Olli och stinis-dag

God afton igen. Imorse gick jag upp tidigt och gjorde mig i ordning för en härlig sovande, illamående bussresa till Kristianstad. Där träffade jag Stina och Olivia. Vi har haft en sjukt trevlig dag! Vi har handlat upp Stinas pengar, prövat på oss varsin deluxe milkshake och chillatrillat mannen. Eftersom jag hade världens slappdag igår var det väldigt skönt att göra något idag.

Imorgon blir det ännu en slappdag med huset för mig själv. Pappa och lillasyster är och reser in Sweden, lillebror är och turnerar med sommarjobbet och mamma workar. Guttiguttgutt. På torsdag kommer Oski hit och myser med mig och sedan är det midsommar! Jag läääängtar, det kommer bli asbra (Y)

Nu ska jag faktiskt försöka sova, jag har inte lyckats att somna innan kl 2 på länge men idag har det trots allt varit en ansträngande dag så vi får hoppas att john blund kommer och hälsar på snabbt idag!
Kommentarer (0)

Nattinattnatt

God afton, idag har jag inte gjort något vettigt på hela dagen. Har kollat på hela säsong 14 av Top Model, det var spännande minsann!

Imorgon ska jag åka upp till Kristianstad för att träffa Olli och Stina, dte blir mys! God natt!
Kommentarer (0)

17 juni

Idag har jag haft det en bra dag trots hemska mardrömmar inatt. Vaknade kl 10 och gick ner till tvättstugan och tvättade. Sedan fixade och donade jag i lägenheten ett tag, nu är här inte så stökigt längre! Vid 12 cyklade jag till bibloteket och lämnade några böcker och satt mig där och läste lite, sedan cyklade jag vidare och gick lite i affärer och gick till torget och köpte frukt och jordgubbar.

Nu ska jag fixa lite till i lägis, läsa på balkongen där det är över 40 grader varm och sedan kommer Oskar. Då får vi se vad som händer :)



muuuums!
Kommentarer (0)

Äntligen stranden!

Idag gick jag upp tidigt för att ta bussen upp till Krstianstad. Där träffade jag Stina, Feffs, Olivia och Hugo och så tog vi bussen till Åhus, trots komplikationer och lite omvägar kom vi äntligen fram till stranden. Dock tyckte jag att det var lite kyligt, men det var jag ensam om. Efter några timmar med mat, prat och kortspel så höll dom andra äntligen med om att det var lite blåsigt och så, så vi tog oss tillbaka till stan och satte oss i parken en timme. Sedan åkte vi hem och jag somnade och sov en timme så fort jag hade kommit innanför dörren.

Nu sitter jag här fortfarande lite trött och har ingenting att göra, ska nog hoppas in i duschen hela jag luktar solkräm.



Fille har skaffat sig lite kurvor! (:
Kommentarer (2)

15 juni

Igår hade jag och oskar en supertrevligt kväll, men det är ju inte så svårt att ha det när man har världens bästa människa att umgås med.

Idag skyndade vi oss till bussen och åkte hem till hans föräldrar. Åt lite chickenpicken sedan somnade jag i sängen och sedan åkte jag hem, hoho. När jag kom hem gjorde jag inte ett dugg som vanligt. Blev lite på tråkhumör. MEN nu är jag asglad, för imorgon ska jag träffa mina fina vänner och njuta av solen! Och nu blir det film som vanligt! Hej då :D

Kommentarer (0)

onödig dag

Idag har det varit den mest onödiga dagen i hela mitt liv, jag har inte gjort ett dugg och det har inte heller funnits något att göra. Nu är dagen snart slut tack och lov. Imorgon ska jag träffa min älskling som kommer hem från Norrland.

Just nu sitter jag och äter popcorn och choklad och kollar på Prinsessan och Grodan, den är rolig!
Kommentarer (0)

Kööpenhaamn

I morse åkte jag, mamma, pappa och lillasyster till Louisiana i Danmark. Vi var där väldigt länge och dessutom har vi varit fast i en bilkö i nästan över 1½ timmer så nu är jag så jäkla trött. Ska slänga upp några bilder sedan ska jag bumsa i säng!



Inte okej att ställa sig på Öresundsbron och pinka..

bröst
Blöta bröst


Bebis..


Sötast i hela Danmark

man
Jag och en man jag borde veta namnet på.


m p


Papi och mami


God natt!
Kommentarer (0)

sommarlov

Morgonen började på teater där vi såg en mycket bra föreställning, sedan gick näästan hela tjejgänget och åt ute. Vid halv 4 åkte jag hemm till schillange. Har ätit en massa mat och nu sitter jag har med huvudvärk och vet inte riktigt vad jag ska göra. hej då.

2010



Kommentarer (0)

Om 1 månad fyller jag 18

Hejhopp, idag har det inte hänt så mycket. Åkte in till skolan vid 2-3 för att jobba med musikalen, men några var sjuka och alla de andra sket i det så vi som var där gjorde de sista ändringarna i manuset och sedan spelade jag och emilie in varenda replik in på en skiva, det var askul!

Nu är jag hemma och ska ta mig en muffins (förlåt Oskar) och sätta mig och glo på tv.


Full rulle med bakande!


De blev sjuuukt goda!
Kommentarer (2)

Hej hopp fadderallala

Det enda som har hänt i skolan idag är betygsnack i historia och lite jobb med Arken. När jag kom hem halv 3 stupade jag i sängen och har inte gått upp förens nu när Oskar ringde mig och sa att han kommer med blåbär och bullformar snart, ikväll ska vi nämnligen baka blåsbärsmuffins. Hoho, hoppas det går bra, har aldrig provat det innan. Men just nu ska jag ta och kolla på en film.
Kommentarer (0)

8 juni

Hoppsan, jag råkade visst somna för någon timme sedan, mormor ringde precis och väckte mig. Snacka om att jag var förvirrad.

Idag har det inte hänt så mycket, ändå har dagen gått väldigt fort. Vi började att vara med att gå i karnevalen och spelade samba hela vägen, det var riktigt roligt. Sedan hade vi flera timmars håla så vi gick och åt och sedan tog vi en fika. Kl 4 började vi repa med musikalen och kl 6 kom jag hem. Ikävll kommer Oskar hit och då ska vi kränga chips!


r
es3a var hundar!

 


Karlsson såg mer ut som en ko tycker jag dock.



Becca, Johanna och Jag tog oss en fika minsann.

Kommentarer (1)

Regn

Vilken regnig dag... I morse började vi med att ha historiaprov, vilket gick rätt bra och dessutom var det vår enda lektion idag. Sedan kom Oskar in till stan och så gick vi och handlade lite saker och tog en kopp te i det ruggiga vädret. Sedan gick vi till La Cucina och Oskar bjöd mig på italiensk buffé, det var så jäääääääääääävla gott. Sen gick vi till skolan och kolla på utomhuskonserten som förvandlades till en inomhuskonsert. Nu är vi hemma och jag har nästan gjort klart en av de sista inlämningsuppifterna! Woho, snart ska vi in till stan igen och kolla på bio. Tjoflöjt!
Kommentarer (0)

Tjo

Kladdkaka i håret och myggbett på bena kom jag hem med igår. Lördagskvällen var otroligt rolig och det var kul att träffa mina fina så vänner. När jag kom hem gick jag och la mig några timmar, fy tusan vad det är skönt att sova! Speciellt i mina supersköna säng och inte i ett tält.


Vicki kör gaaangstastyle



Och Robin kör på solhälsningen istället.

Kommentarer (0)

5 juni

Jäklar, det så fruktansvärt varmt där ute. Men blir helt snurrig i skallen.

Igår i det fina vädret spelade vi brännboll mot 3orna, vi losade tyvärr ganska stort, fastän vi hade krigsmålningar! Jättekonsigt... Efter brännbollen gick vi och åt och sedan hade vi prov. Sedan låg vi i gräset och chillade och sen åkte jag hem till Skillinge med Oskar :)

Ikväll ska vi fira Hannas 18-årsdag vid sjön, tältning och allt blir det! Det ska bli askul, men nu ska jag gå ut och läsa igen. Tudelo


Kommentarer (0)

Lite ensamt

Idag börjades den soliga morgonen med att rodda massa saker till konserthuset, men där fick jag inte vara kvar längre för Pär tyckte att jag skulle ha mitt gitarruppspel då, jisses vad skönt att det är över för den här gången. Men det gick bra och sedan hade vi svenska utomhus som följdes av lite Arken-arbete. Sen cyklade Jag och Jenny hem till mig och åt sjukt goda frallor, hoho. Kom precis hem från konserthuset, 3orna hade sin examenskonsert och vissa låtar var sjukt bra. Och nu sitter jag här helt ensamt.. Lite för ensamt..

Kommentarer (1)

Hej och hå

Just nu sitter jag i Oskars säng och pluggar lite historia medans han gör pannkakor till oss, sicken pojkvän!
Idag har det inte varit någon rolig dag. På ensemblen gjorde vi inte allt för mycket, sedan hade äcklig lunch, som följdes av naturkunskap. Där fick jag förvisso klart mitt arbete men vägen dit var inte den roligaste. Sen hade vi idrott där vi var 6 pers istället för 20 st så det var lite synd.

Imorgon är det historiaprov så det är bara att sätta igång att plugga igen. Åh, nu kom det en doft av pannkakor upp på rummet, bäst att gå ner och äta upp dem innan Oskar gör det.
Kommentarer (0)
RSS 2.0