Ostmackor

Första "riktiga" dagen i skolan har varit helt okej. Efter skolan cyklade jag, stina och jenny hem till kenny för attkela med kiiisen, jag dog lite så söt hon var. Sedan stack vi hem till mig och åt oss ett litet mellanmål. Tydligen är det övermikrade ostmackor som gäller nu för tiden! myspys.
 


Nu ska jag sooova.

Kommentarer (1)

22 augusti

Inatt drömde jag en mardröm om ett par skor som jag vill köpa, så nu vet jag inte riktigt om jag vill köpa dom längre.. Knasigt.

Nu ska jag sticka och köpa lunch, senare idag ska jag hjälpa Oskar att fytta till Furuboda. tjoflöjt!

Kommentarer (2)

19 augusti 2010

hej svej, nu ska jag cykla in till skolan för upprop. Väldigt spännande.

Kommentarer (0)

måndag

Här sitter jag och drunkar i Oskars tröja, jädrar vad den luktar gott!

Igår var det en trevlig liten dag minsann. Jobbade min sista dag, och sedan firade vi lillasyster.. tacobuffé mmmmmmmmmmmmums.

Idag har jag inte gjort något vettigt. Ätit lite tacorester, kollat på film och tv-serier och packat lite saker till lägis.

Imorgon bär det av till Huaröd. Oskars paps fyller år och då blir det ännu mer god mat. Yeeeeeeeeeeees.

Nu ska jag torka mitt hår och kolla på desparate housewives. ¨bye
Kommentarer (0)

14 augusti

God kväll nu är jag så trött på vissa människor att jag blir knäpp i huvudet. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh.


Well, idag ska jag jobba och sedan träffa oskiposki. Imorgon fyller lillasyster 12 år då blir det tacobuffé, wihooo. Eftersom jag är en hårt arbetande kvinna kanske det är dags att gå och lägga sig och stilla sin irritation. bajbaj. för övrigt känner jag att det är dags med en väldigt ny header, men det får hända i nästa liv. hejdå igen.
Kommentarer (0)

Grattis lilla Oskar

Idag fyller min lilla gosse 20 år!

Imorse vaknade jag upp hos Fanny efter en väldans rolig fest! Sedan stack jag till jobbet, där var det väldigt lugnt och skönt. Vid 4 kom familjen Wickström och fikade och sedan åkte vi vidare till Ystad och åt väldigt god mat. Nu sitter jag här och är fortfarande väldigt mätt.

Här är några bilder från igår



Kommentarer (0)

idag är jag 18 år och 1 månad

Tjolahopp i lingonskogen! Idag har jag haft en väldigt trevlig dag med Stina. Egentligen skulle Rebecca och Jenny också vara med men Beccs mådde dåligt och Jenny var bortsprungen. Men det blev en väldigt bra dag ändå. Först åt vi underbarlis gooood mat på House of bagels, möööööms. Och sedan bestämde vi oss helt enkelt bara för att gå runt och kolla i affärer. Stina hittade en helt ny garderob kändes det som medan jag bara köpte grejor till andra människor. menmen, tiden gick iallafall väldigt för mycket fort. Dagen avslutandes med några för mycket hallon och nu sitter jag hemma hos Oskar. Strax är det dags för kycklig och mys.

Imorgon är det dags att fira Fanny och det ska bli funny. Sedan ska jag jobba mina sista dagar i livet på caféet och sen är det... skooooola. MYCKET SPÄNNANDE. Hej då.
Kommentarer (0)

3 augusti

God kväll! Bäst att jag skriver snabbt innan jag somna på tangentbordet.

Har haft några underbara dagar med Oskar här nere i Schillange! Den killen gör mig till den lyckligaste Mirandan i hela världen.

Imorgon kommer the girls hit och det ska bli så kuuuuuuuul och myyyyyyyyyyys. Nu ska jag hämta flugsmällaren och gå och sova. Puss hej leverpastej!


Kommentarer (0)
RSS 2.0