bilder


jag är inte redo

ont
1. Det gör ont
2. Hur ska jag kunna dansa hula-huladans ikväll? Jag kan inte lyfta armarna utan att det gör ont
3. Det ser ut som att jag har tagit droger eftersom jag har plåster i båda armvecken
YEEEEEEEEES

Men ikväll blir det roligt på riktigt som min mor brukar säga. Det ser jag fram emot!
Kommentarer (2)

Välkomna sekreteraren

"Du ser konstig ut i glasögon" -Det känns bra att höra det första dagen man använder dom. Speciellt eftersom jag är sjukt osäker på mitt glasögonserutsomenallvarligsekreterare-look. Vet inte ens om jag vågar använda dom i skolan.. Men det är väl bara att gilla läget. Jag kan ju faktiskt leva utan huvudvärk nu! :)

För en stund sen kom min lillasyster in och delade med sig av sin morot.. med kaninhår på. Det kändes generöst. Jag råkade faktiskt precis äta upp den.. Lite taskigt. Men nu står hon och rotar, kollar och testar mitt smink istället. Att bli bestulen på en hårig morot och att få pilla på storasysters smink är ju mycket bättre än att äta en hårig morot och inte få pilla på storasysters smink. Eller vad säger ni?

Imorgon bär det av mot Kristianstad, där blir det maskeradfest med mina mysiga och pysiga vänner.
På lördag ska jag träffa världens mest saknade och älskade människa.

Nu ska jag bege mig till John Blund

Kommentarer (0)

Hej jag är närsynt

Efter ett kärt besök hos optikern igår fick jag veta att jag behövde glasögon ibland. När jag läser noter och ska börja övningsköra osv. Så jag knallade hem med 5 provbågar och gick rundor med olika bågar hit och dit. 
Nu ska jag och mamma åka och lämna in The One, spännande!

Väldigt slappt lov om jag får säga det själv, men det är väl det lov är till för.

Mot optikern!


Kommentarer (0)

Slappt lov

Idag har jag varit på sjukhuset och ska dit igen på fredag för en ännu större undersökning. Nämnligen om jag har diabetes eller struma. Kul!!

Förutom det har dagen inte varit så händelserik. Har köpt en innebur till lilla Bosse, haha. Har även bakat kärleksmums och kollat på den filmen när bruden springer iväg från alla sina bröllop, vad den nu heter...
Imorgon ska jag till optikern, spännande!!

Snart ska jag dansa runt i hulahula-dräkt hos min bäste husgranne Penny, det vill man inte missa!



bosse
bosse undersöker.
Kommentarer (0)

Resa hit och resa dit

Efter en tripp till Huaröd och Växjö är jag nu hemma i lilla Schillange. Det är skönt, här får man maten serverad på bordet och man slipper att tvätta, städa och diska(för det mesta). Det är inte ofta man kan strunta i allt det nu för tiden.
Helgen har iallafall varit mycket händelserik och trevlig.

Lovet ser inte så fullspäckat ut men det blir det säkert ändring på!

Nu ska jag krya ner i min lilla, lilla, lilla säng och somna till en film

växjö
Hälsade på Oskar på folkhögskolan, passade på att gå ut och vandra!

Kommentarer (0)

Äntligen lov

Sitter hos Oskar och det luktar väldans mycket mat här.

Igår var vi i Lund och såg Porcupine Tree live, det var väldigt bra även om jag höll på att dö av huvudvärk.
Idag ska jag minsann följa med Oskis med Växjö och det ska bli intressant att se hur det ska gå!

MOT MATEN!!
Kommentarer (0)

Mys med vännerna

Sköna sånger slinker in i mitt öra, becca och olli spelar och sjunger vackra sånger för mig och jenny. Underbart! Vi har ätit massa mat och haft det mysigt. Övat på en låt till es-konserten, hoho! Hoppas vi lyckas!
Nu väntar vi på stina som äter massa pizza, det lilla kränget. Och snart ska vi även över till jenny och äta chips och kladdkaka, kolla på film och idol. Mumsfillibabbbba!

mat
vi bar ut allt på balkongen

gitarr
gitarrmys
Kommentarer (1)

Egentligen vill jag sova

Sängen lockar inte direkt.. Känns ensamt och tråkigt att sova själv när man vant sig att somna i en gosig famn i en vecka. Menmen, ska dra mig vidare mot soffan och kolla på tv så att ögonlocken blir lite tunga. Kanske ta en liten kvällsfika som jag redan har gjort tre gången ikväll. Mat kan man aldrig motstå.


saaaaaknar
Kommentarer (1)

Galen fotodag

Dagen började med en mysig pannkaksfrukost hos Jenny med mindre mysiga pannkakor.
Köttade sedan vidare med ensamble och rå fisk till mat.
Lyssnade på årets sämsta es-konsert även om alla numren var bra. Hmhm Sitter här med 250 bilder rikare! Det är rätt gutt iallafall.


rumpa
Rompa är det bästa jag vet

becca mi olli
Rebecca fattar inte vad fjortisposen är för något

kärlek
Kärlek till alla som behöver

Kommentarer (0)

Baka bröd snart kanske?

Bakpratet är igång mellan lägenheterna och jag känner hus myset stiger ;)
Imorgonbitti ska jag över till Jenny och göra pannkakor innan vi sticker till skolan och har ensamble! Vääldigt trevligt måste jag säga. Resten av dagen består bara av es-konsert och dans. Så det ska bli en guttig dag imorgon!

Nu ska jag sticka och ha ensamble med spaninenfrankie... Tyck synd om mig.

våffel
systrarna åkerberg experimenterar med håret!
Kommentarer (0)

Mormor-time

Det blev en mycket trevlig och mysig fredagskväll igår. Tackar och bugar för världens bästa sällskap.

Denna lördagen blev minst sagt också väldigt trevlig med massor av mormor-time! Yiihaa!! Mormor-time = Få nagellack och pröva hennes nya våffeltång. Jag och min lillasyster såg ut som två lejon och bestämde oss för att införskaffa en till oss själva. Efter massor av god mat begav sig  jag och lill hem, det var nämnligen dags för mig att uppfylla mina storasysterskrav; Fixa och trixa lillsys för fest! Vilket jag lyckades galant med ;)

Nu tror jag minsann att jag ska bege mig till sängen med antligen en film eller bok. Inatt hoppas jag inte att behöva vakna upp ännu en natt av att storböla efter 7438 mardrömmar. Men jag har ju allt min drömfångare här så det ska nog gå bra!

Hejsvej snart är det söndag.
Kommentarer (0)

Fredagsmys

Snart bär det av mot mat och musiklyssnade med pojkvännen, härlig fredag!

Lilly Wood And The Prick gör mig på bra humör sålänge medans Oskar kör hit från Synsam. Han är nu min lilla glasögonorm (Y)



LEEEEEEEEEEEEEE MED TÄNDERNA

Kommentarer (0)

Kvoten ur rock and roll = vår pikensamble

I väntan på Oskar sitter jag och letar efter låtar till ensamblen och trion. Har minsann hittat några godingar! Kanske lite Old Time Rock And Roll men Sam Morrison Band? Tänk er bara en tjejgrupp stå och vicka lite på höften och twista till den låten på es-konserten. Det är grejer det!!!

Idag är det onsdag, onsdagar verkar vara lill-lördag för vissa vilket jag inte förstår mig på. För ES2A är det sämsta dagen i veckan. Nu har det gått så många hemska onsdagar att även om det skulle bli en bra onsdag(Typ om Carl blev sjukskriven, Jannebanan skulle få minnesförlust och sluta prata så mycket om allt som har hänt i världen sen 300000000 år f.Kr och Bertil skulle sluta gilla intervaller, skalor och toner) så har har hjärnan ändå ställt in sig på att det inte kommer vara en enda hungerfri och tregångersjuxupphöjttillfyrakvotenurtjugofemkvadrateniettgångerxärlikamednollfri onsdag fram till juni 2010.

Men nu ska jag iallafall slänga mig i sängen och kolla på The Holiday.


glasögon
haha! Kunde inte låta bli att testa Fannys glasögon.
Onsdagen på höstlovet ska jag till optikern, jag hoppas verkligen inte att jag också behöver ett par! Jag ser ut som en... ja jag vet inte vad.
Kommentarer (0)

hej och godkväll

Nu börjar mataffärerna sälja julkalendern. Vart är vårt land på väg egentligen!?!? Mot julen? Hoppas inte, jag är inte redo!!

Nu sitter jag här iallafall efter en kall cykeltur, dans och styrketräning. Maten står på spisen och Spotifyreklam stormar lägenheten.
Dagen har varit rolig och efter skolan blev jag och mina följeslagare kallade till aulan för ännu en fotografering till skolankatalogen. Det var skumt! Alla som hade varit i Hästens källare skulle vara med på ett foto. Haha det var minst sagt galet. 


Nej nu ska jag pysa och hänga upp tvätten! 
Kommentarer (0)

En gul och solig tisdag

Som vanligt väcktes man alldeles för tidigt av en morgonpigg pojkvän. Men jag sov allt vidare en timme och sedan blev det frukost i sängen. Nu har jag precis grundmålat mitt matbord.. hah, spelat gitarr och gjort mig klar för skolan.
Efter skolan blir det dans och sedan hem och stupa i sängen med mat. Låter som en bra dag.


försöker se så där cool ut och pillar i håret lite
Kommentarer (0)

Myslördag

Vilken mysig lördag jag har varit med om. Nybakade bullar, film, café och inredningsbutik är aldrig fel.
Däremot har jag just förlorat mitt sällskap åt fotbollen. Sorligt värre. Så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska hitta på med. Antagligen blir det att läsa en bok som redan är utläst 2 gånger, det är sällan jag kan läsa böcker mer än en gång eller se en film igen. Men när det väl händer är det gött.



sitter och kollar på gamla bilder, jisses vad kort hår jag hade 2007



jag var cool en gång i tiden
Kommentarer (0)

Äter peppar gör jag nu

Shitmanhattan vad scmu kan vara ofrestande.

Nu sitter jag här iallafall och väntar på att klockan ska ticka lite snabbare. Ska iväg till något jag inte vet vad det är och inte vet någonting om med Oskar och hans familj. Det känns ju spännande, det blir nog trevligt minsann.

Jag har vit färg i håret och fryser som ett as. vi ses och hörs, givande inlägg.
Kommentarer (0)

Onsdag är en hatdag

Ojojoj sicken dag! Onsdagar är inte att leka med!

Haft en vacker skoldag, fåglarna kvittrade och rosa moln fluffade förbi.
Efter den underbara skoldagen stack Jag, Stina och Feffs hem till mig och övade en sista gång och krängde köttbullar.
Vi hälsade på Jenny en snabbis och sedan tog våra skräckslagna men förväntansfulla kroppar oss till konserthuset. Spelningen gick superbra och det var riktigt roligt! Alla verkade nöjda och vi begav oss hemåt. På vägen hem hamnade Jag och Stina mitt i det löviga och våta gräset och dog av skratt. Så jag sitter nu och pillar bort torra löv från håret, mums!

Så nu sitter jag här och inväntar Fannybanny. Är helt slut så jag somnar väl snart.


vi tog en liten paus från spelanden

Kommentarer (0)

Tisdag

Rocken klingar högt här i en nyvaken lägenhet. Bästa tiden att spela musik måste vara på morgonen. Nästan.
Nu gör jag mig i ordning för att dra mot skolan och kötta rolling stones. Tisdag är en bra dag!


Dom få meningarna tog mig 20 minuter att skriva så nu är det dags att slänga på den gröna kjolen och cykla iväg till skolan! hejdååå

Kommentarer (0)

Oväder och Bullar

Sicket väder vi har här! Har aldrig sett så mycket regn, spännande.

Igår var det en stora- och lillasysterdag minsann, det var riktigt trevligt.
Vi umgicks hela dagen, vi sorterade hennes rum, vilket var rätt intressant för jag visste inte att det var möjligt för en människa att ha så mycket skit och gosedjur på ett litet rum, helt sjukt så mycket! Jag har även haft en lektion av ett skjutpangpangtvspel som hon är helt fast i haha. På kvällen lagade vi mat och kollade på Patrik 1,5. Sedan begav jag mig upp på mitt rum och kollade på The Proposal.

Bra dag, bra filmer, bra sällskap.

Idag, mina kära och okära vänner är det kanelbullens dag så idag ska det bakas kanelbullar! Vilket jag och min lillasyter är väldigt bra på måste jag säga.

Ha en blåsig och bra dag, bränn inte bullarna


Kommentarer (0)

Jag och Bella sitter här

Hejhej hemskt mycket hej. Jag har döpt Oskars gitarr till Bella. Undra vad han tycker om det namnet..

Denna dagen har inte varit rolig även om jag började gråta på ide- och kulturhistorialektionen för att jag satt och skattade.
Har haft huvudvärk och superjättemycketont i magen så det har inte varit så trevligt. All mat jag åt igår var förjäves.
Nu sitter jag iallafall på Oskars rum och spelar på hans snygga elgitarr som jag ska få låna, fatta om jag är glad!
På onsdag har Jag, Stina och Feffs en spelning på konserthuset för en massa vuxna peolpe, jisses vad jag redan är nervös! Har aldrig spelar gitarr för någon större folkmängd.
Sedan den 20 okt har ska vår ascoola tjejensamble vara med på vår första es-konsert på skolan! KUuul.

Ja jag sitter då här och Oskar kommer inte hit förens om 2 timmar... det känns ju inte så kul. för hundrasjuttiogången ska han ännu repa. repa repa. den killen gör inget annat!

Nu ska jag fortsätta att spela! hmm det hade inte varit fel med godis... Men snart blir det fruktsallad!
Kommentarer (0)

Höst

Idag har jag legat nerbäddad hela dagen. Har sovit, ätit, sovit, kollt på film, ätit, sovit, kollat på film, tvättat, ätit och kollat på idol.


Kommentarer (2)
RSS 2.0