Trött som en gås

Idag fick Oskar draaa mig upp ur sängen, jag var så trött och hade så jävla ont i magen. Men jag gick till jobbet iallafall men blev hemskickad efter en kvart. bra jobbat. nu sitter jag hemma och är lite småirriterad på allt och har jätteont i huvudet. Jag hoppas verkligen jag blir bättre till senare på dagen för ikväll ska jag träffa tjejerna och jag har inte sett dem på jättelänge och jag saknar dem alla.
Jag hoppas också att jag får min systemkamera idag! annars får jag den inte förens på måndag och det hade ju varit lite tråkigt....
Kommentarer (1)

Hej Turkiet

Ujujuj Nu blev jag sur på pappa så jag lämnade matbordet och lämnade Oskar själv där nere, tror ni han klarar sig? Eller blir han uppäten av min mystiska familj?
jag är fortfarande hungrig men mamma säger att hon inte orkar handla för alla turister så nu svälter vi stackars barn här hemma, så tragiskt.
Tiden går och jag börjar bli orolig, är Oskar uppäten? Eller dissar han mig för att vara med min familj istället? Ja det tror jag, sicken liten fräckis.
Nu såg jag att ännu en från Turkiet ville adda mig på msn, det är seriöst kanske den tjugonde på 1 år som vill adda mig och är från Turkiet. Jag kanske är någon cool kändis där nere fastän jag inte vet om det, de kanske följer min familj med tvkameror! WOW HEEEEJ TURKIET, ser ni mig?
okej nu ska jag skärpa mig.

Kommentarer (2)

Tigerfadder

olivia varifrån fick du tigerfadrar? Men.. vrf inte? okej lets go, vi blir tigerfadrar!

Jag har fått någon mystisk slemhosta från ingenstans, hmmmm?
Idag börjar jag inte jobbar fören 12 men såklart ska pappa tvinga upp mig klockan tio när jag väl kan sova länge. Tack.
Idag ska det regna och åska och det är najs. 1 timme innan vi stänger kommer oski å mami och fikar hohoho okej.... det händer inget intressant i mitt liv men imorgon ska jag iallfall upp till the ladies mums, okej jag erkänner, det händer BARA intressant grejor i mitt liv. t.ex. som nu, så kokar jag spaghetti alldeles för länge bara för att jag sitter här uppe och skriver. Som det kan gå. Nä nu ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt.

HohejDå
Kommentarer (2)

ibland behöver man vara arg

nej oskar jag vet inte vad som fick igång min ilska (;
ni får ingen bättre bild av min nya frilla än den här : o

Kommentarer (1)

jag vet inte

Igår när jag skulle sova var jag så arg så om jag hade varit med i en tecknad film så hade mitt huvud blivit helt rött och det hade flugit ut ånga ur mina öron.
Jag låg och tänkte på när jag var liten, jag skämdes så himla mycket för att jag spelade fiol och var jättearg på mamma för att hon hade satt mig på fiollektioner istället för på gitarr, för gitarr det kunde man spela för det var superdupercoolt och de flesta spelade det.
Varför inser man inte fören man blir äldre att det inte spelar någon roll vilket instrument man spelar, vilka kläder man bär eller vad man än gör för aktiviteter.
Jag kommer ihåg när jag var liten så blev en av mina killkompisar mobbad och nedslagen för att det gick rykten om att han dansade balett. Vilket han inte ens gjorde. Alltså.. varför? Var det för att han var kille? Får man inte dansa balett då? Är det för tjejigt? gå och sug dig själv, jag blir så jävla förbannad. Jag har själv dansat balett och det var en av de roligaste dansstilarna jag har provat och jag har provat det mesta. Så stå du och håll uppe armarna 1½ sen kan du komma och mobbas.

Idag har jag klippt mig, kan inte bestämma mig om det blev bra eller dåligt.. klippte inte så mycket. bara topparna, klippte upp det lite och snelugg och så klippte frisören något grejs och fnittrade och sa "Jennifer Aniston har sån här frisyr", så SE UPP här kommer den nya vänner-stjärnan.
 
Klockan är bara nio och jag är så trött att jag skulle kunna fallasamman. Mina ögonlock är jättetunga och mitt ansikte känns helt degit..
Kommentarer (5)

´

Kolla rakt in som om du ser döden

Kommentarer (6)

the sounds fyller mitt rum

Igår åt jag kanelsnäckor, gick ute på världens skitiga grusväg i strumporna, fick jätteont i fötterna, spelade väldigt mycket fiol, kollade klart på Cinderella Man, var i studion, grät lite på golvet för att det inte gick så bra, gjorde våfflor, vändes uppochned och fick en hund i nyllet, kollade på benjmin button i 2½ minut sedan somnade jag i Oskars famn.
Idag har jag jobbat i caféet. Det var minnesstund för en person så vi hade stängt, så det var inte så mycket att göra där idag. Fick sluta 2 timmar tidigare så jag gick och satte mig i hamnen och läste klart "Levande begravd" Åh vad spännande den var! (: okej nu ljög jag, jag har ca 2 sidor kvar. Menmen.
Sen tog jag iallafall bussen hem och åt pommes, rensade jordgubbslandet, spelade gitarr och åt lite spaghetti&köttfärssås. Nu är jag väldigt trött och vill väldigt gärna slumra in i några års sömn. Meeen, det är ingen bra idé.
Ikväll ska jag köpa min systemkamera :D yey


har ditt huvud växt ut?
Kommentarer (2)

Konstigt

Idag är det faktiskt måndag och imorgon börjar jag jobba, Yeyyyyyyy. Oskar sitter bakom mig på min säng och tar på sig strumpor. Igår kollade vi på Cinderella Man, men vi orkade inte sista timmen för den är så låååååååång, men idag ska vi se klart den för jag ska upp till Huaröd och rensa ogräs och spela in. Om jag vågar vill säga. Det är lite läskigt.
Idag ska vi chiiiiiiiiilla och äta godis. Hoppas det regnar, jag gilalar regn.
Och stackars Olivia som bara har sålt 40 liter jordgubbar, det var nog bara för att jag inte var där.
Och jag längar till fredag. för då ska jag träffa några VÄLDIGT SPECIELLA MÄNNISKOR. eller?
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm detta inlägget blev vällllldigt kluddigt. men ni som fattar fattar. Nu har jag kräm i hela ansiktet och jag saknar vissa små personer. hahah jenny och olivia igår märkte pappa lappen ni hade skrivit XD

HEJDÅ nu ska jag göra minde viktiga saker än att skriva detta inlägget

Kommentarer (1)

Söndagar

Nu har det gått 21 minuter av denna söndagen. Jag gillar inte söndagar. Hjärnan ställer sig in på att ha tråkigt och hela kroppen blir seg. Men jag antar att denna söndagen kommer bli ett undantag :)


skillinge
Kommentarer (1)

25 juli

Jag kom precis på att jag inte har någon namnsdag, vad är detta för trams!? Dåligt ._. Jag vill ha en namnsdag! Stackars oss Mirandisar.
Papi och lilebror kom hem efter två veckor med massor av polkagris och kolor. hm, ät aldrig blåbärspolkagris, smakar bara socker, socker och åter socker.
imorgon kommer Oskar och det ska bli såå skönt, saknar ihjäl mig.

Idag har jag och mina kära syskon varit på stranden och tramsat, ungefär såhär.




Kommentarer (1)

städa

Med massor av te och musik har jag packat om alla (2 fetafetatunga!) flyttningslådorna, har ju fått lite nytt så det var skönt att få det gjort. Jag har sorterat alla mina 4730640812608412MILJONER noter! asgött nu. Nu ska jag bara fixa alla lådor och slänga skräp, yey.
Imorgon har jag inget planerat, hade velat följa med Olli till Helsingborg. Men såklart så blir det problem med sömn och sånt galet. Men vi får seeeeeeeee. Annars ska jag bara vara hemma med min lilla familj. hoho. klättra upp i körsbärsträdet och städa vidare.


Slipknot och te <3333333333 love
Kommentarer (1)

Turister

Idag sov jag enda till halv tolv, det har jag inte gjort på hela sommaren. Förra sommaren sov jag till tolv nästan varje dag, denna sommaren har jag gått upp frivilligt 9-10, duktigt va? Men det var ändå rätt skönt att sova länge idag, somnade väldigt sent så.
När jag hade gått upp gjorde jag mig i ordning, sedan åkte jag hem till Hanna där Fanny också var. Vi gick ut i lilla Simrishamn och man blir ju helt galen av alla dessa turister! HEEEELT GALEN. Det var någon marknad idag så det var proppat med folk. Men med en baugette i handen gick vi och satt och där det inte var så mycket folk. Tyvärr var det lite för kallt så vi drog till Ica och hängde vid hyrafilmapparaterna väääldigt länge. Sådana filmnördar som vi är var det väldigt svårt att hitta en film ingen hade sett, tillslut tog vi bara en utan att ens läsa vad den handlade om! haha. Drillbit Taylor blev det, visst skattade vi några gånger men den var väldigt skum och lite seg ibland.. menmen. Tillslut blev klockan mycket och jag gick till bussen och fastnade i min spännande bok som vanligt. Väl hemma var det bara att hugga in i maten och sedan lägga sin i soffan, hoho och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Men så kan det gå. Imorgon har jag inga planer för Olivia skulle till sin pappa, elllllererrrrrr?
Men det är väl lika bra för imorgon kommer min pappa och lillebror hem som jag inte har sett på 2 veckor, så det ska bli mysigt :)
Nu ska jag faktiskt sy vidare på alla mina söndriga kläder xD (Y)


Kommentarer (1)

IKEA

Med ABBA-hitsen på högsta volym körde mamma, jag och Hedvig till IKEA i malmö för att inhandla lite saker till hemmet och lägenheten. Efter ikeamaten fortsatte vi på stan och jag hittade väldigt fina saker, tur man har mamma med sig eftersom jag har 1 kr på kontot (Y)
Kom precis hem och är väldigt trött och hungrig. Skulle egentligen på fest med hanna och fanny, men det blev inget av det, hahah... lite kul. Men lilla mamma blev superglad att jag skulle vara hemma med dem istället. ja men NU ska jag äta bacon, gött. Och pasta.
Kanske hyra en film, de andra hade planer på att sortera hela min lillasysters rum! heh..
Puss och kram och nyp i stjärten!
Kommentarer (0)

God morgon, det är inte fint väder

God morgon på er sköna hönor. Vaknade precis upp i en tom säng och  hörde att Oskar spelar gitarr där nere. Fint :)
Idag ska vi hem till mig och då blir mamma glad, för hon har inte fått se mycket av mig den senaste tiden. 
Igår träffade jag Olli och Feffs, det var superdupertrevligt (Y) Ses nästa veckan, efter att jag hade träffar dem så kollade jag och Oskar på Harry Potter Och Halvblodsprinsen.. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det var inget dåligt med den men inget speciellt heller. Plus att jag var alldels för trött och hungrig för att kolla på en sån lång film på bio, men är ändå glad att jag har sett den :)
Imorgon ska jag träffa Beccs och Jännypänny och det ska bli naaajs, kanske ska vi bestämma någon tid (åh nej nu börjar jag prata ni vet hur.... Det går inte att sluta!)

Nu får jag nog ta och gå och äta frukost! 
Kommentarer (1)

Framtid

Okej, jag och feffs har precis bestämt hur våra liv ska se ut.
Efter skolan ska vi flytta till usa, vi ska nämligen blir fotomodeller. Och då tänkte vi att det är bäst om vi bara lever på cigaretter och kaffe. Sen om det blir för mycket så fettsuger vi oss och förstorar bröster och varför inte läpparna på samma gång. Det är bäst att vi också bleker våra tänder en gång i veckan eftersom vi kommer röka rätt mycket.
När vi fotograferas så är det lika bra att vi har sex med fotografen, två flugor i en smäll.
Vi tänkte också att det är bäst att ha sex med alla killar vi hittar så vi kommer in på alla coola ställen och VIPfester,
"nä asså det är lika bra att opera in ett till fitthål så vi kan ta 3 på en gång"
Ja då flög den meningen ur.
På kvällen tänkte vi supa och knarka och vi kommer få alla könssjukdomar som finns antar jag. Men det får man leva med.
Är det någon som är på?

Jag är fett seriös.
Kommentarer (2)

Mjölkglass

Nu är min mage fylld med cirka 1048 glasspinnar, jag gå konstant till frysen och plockar på mig dom jäkla glasspinnarna som inte går att sluta äta! jag varnar er!
Imorgon ska jag träffa olli och feffs, det var såå längesen jag träffa lilla feffsreffsleffs, så det ska bli mycket trevligt. Och jag saknar olli beccs och jenny, men dom ska jag träffa i veckan! :D
Imorgon blir det också oskar och bio (Y) yey, ännu mer popcorn för min mage. När jag är 30 kommer jag nog väga runt 200 kg så mycket skit som jag trycker i mig. Men vadå, dest mer där är desto mer är det att älska (Y)

mys på er nu regnar det visst
Kommentarer (0)

19 juli

Ja beccs vi ska tatuera oss, men först måste vi fylla 18 serrö!
Gud vad man blir mätt på att äta en popcornpåse själv, just so you know.
Jag känner att det inte finns något intressan att skriva, däremot kan jag berätta att jag och Jonas ska skriva ett brev till Henrik Larssons fru och fråga om hon älskar kolrötter, ja och mer får ni inte veta om det.

har ni något förslag om hur jag ska klippa mig?

Någon som har förslag om hur jag ska klippa mig?
har tid nästa vecka men har ingen aning om hur jag ska göra som vanligt..
Kommentarer (2)

Oväder

Sicket mysigt väder vi har, jag älskar regn! Dock inte åska så det var inte så kul att sova själv igår med en massa buller, men det gick bra, satt uppe till klockan ett och ritade. Man får passa på när fantasin flödar.
Jag kolade även på The Women, som jag tyvärr inte kan påstå var särskild bra. Men med en påse chips så fastnade jag framför alla dessa tatueringspogram, man blir ju faktiskt lite sugen..
Idag ska jag bara mysa hemma hos Oskar, det blev ingen bio. När vi skulle köpa biljetter på internet så funkade det inte, men vi ska se den någon gång i veckan istället om jag inte ser den med Olli och co, för om jag ska vara ärlig så verkar Oskar inte så supersugen på att se den. Vad bra att du får veta detta genom min blogg lilla osse (; puss på dig



Kommentarer (1)

Mys

mysdagar
oskar kom upp med en kopp te till mig i sängen i morse så gullig som han är. Igår bjöd han mig på middag på hamnkrogen och jag åt en hel jäkla firre! Vi båda mådde så dåligt sen så mycket vi hade ätit, så det blev hem och kolla på lökig actionfilm direkt efter den mysiga upplevelsen.
Ikväll ska jag mysa med mig själv, dock inte på det sättet som ni kanske tänkte på nu. .   ?
laga mat, hyra film och äta chips hade jag tänkt mig, gosa lite med bosse och läsa i min spännande bok. Man får passa på nu när man har huset själv.
Imorgon ska jag upp till Kristianstad och kolla på harry potter, ska bli mycket trevligt tycker jag.

ni 3 små grodor där uppe, ska vi ses nästa vecka? i will höra av mig, har hittat lite glömda grejor här (; dock är allt ollis tror jag! pusspåer

Kommentarer (1)

god morgon

God morgon mina sköna hönor.
Jag måste påstå att festen var himla kul, tack till alla som kom. Det blev mycket bad, både i badkaret och hamnen, lite dirty dancing, väldigt fina presenter, mysprat, dans, döva öron av spindlar i sängen. (Y) repris nästa sommar människor.

Just nu sitter jag med en fullproppad mage och oskar sitter och spelar love song - sara bareilles på pianot där nere, mycket vackert! Nä nu kom han och gav mig en puss som bara smakade kaffe, jag gillar inte kaffe..
Igår ösregnade det och vi satt och myse på café innan bussen gick hem. Vi hyrade även The Dark, se aldrig den, riktigt dåligt var den. Men massor av god mat åt vi.

Pusshejleverpastejärriktigtgott

Kommentarer (1)

The Day

Idag är det den 14 juli gott folk! Den här dagen har jag, hanna och fanny planerat länge! Det ska bli så gött, de kommer hit vid halv 3 och vi ska fixa och dona här, äta paj och lyssna på vår underbart mogna partymusik.
På kvällen kommer det massor av härligt folk, och det ska bli mums! nej jag ska inte äta upp dem. Men det ska bli riktigt kul och jag ser framemot det fastän jag inte är riktigt frisk.

Igår gjorde jag det! Jag sov själv i detta jäkla huset för första gången. Jag har aldrig problem att sova själv annars, har ju bott själv i 2 terminer. Men detta huset är sjukt läskigt på natten, här har hänt massor av skumma saker.
Men med dörren helt öppen och lampan tänd i rummet utanför gick det galant!
Nu har jag dansat rundor i huset i mina höga klackar och sjungit för fulla muggar, haha det är sjukt gött att vara hemma själv.
Nu ska jag kötta på min gitarr och välja vad jag ska ha på mig ikväll som verkar vara en omjölig uppgift!
Kommentarer (0)

Prosit

Efter god mat och en vilestund i soffan bar det upp på rummet med en skål med jordgubbar och glass. Och nu tar jag en paus från sex and the city-avsitt och godis, det är mitt sätt att ha hand om mig själv när jag är sjuk och det funkar utmärkt! Ska snart gå och koka te och äta ännu mer schweizer nöt, gott! choklad har en stor plats i mitt hjärta.

Johnny Cash spelas på hög volym och jag nyser på mitt tagenbord. Man kanske ska kolla lite på Harry Potter ikväll och kolla så att man inte har glömt något. Ska kolla på Harry Potter och halvblodsprinsen på lördag, skojsigt. jag gillar att gå på bio :)
Kommentarer (2)

sjuk

Tivolirock var riktigt trevligt (Y)
Igår åkte jag hem till Oskar, var superhängig och sov någon timme på dagen i 4 tröjor och 2 täcken, inte så kul att man frös ändå. Nej Oskar bor i en igloo det är jag som är sjuk, hum. Inte så bra tajmat, ska ha fest imorgon. Och så kunde jag inte följa med till Kiviks marknad ikväll. Men jag bli frisk tills imorgon.
Idag har jag fanny och hanna storhandlat till imorgon :D och jag fick världens finaste present! Ett album med supermånga minnen, bilder och massor av glitter ofc hahah, blev asglad :D fint sjöng de också!
Nu sitter jag och lyssnar på Miss Li och ska snart leta upp värktabletter och gå och lägga mig i soffan.

tudelo




http://open.spotify.com/track/2naYuGU7tL0Ze38yw61EjU
Kommentarer (1)

tivolirock

om ett tag ska jag åka upp till ktown och träffa beccs jänny och olli, dettt ska bli kuuuuul. Vi ska på Tivolirock och jag hopppppas att det inte regnar. För en timme sen åkte familjen iväg och det är skööönt.
NU ska jag gå ner och äta tårta till frukost :D för det lovade jag mamma xd hah, ha det gött små banener, vi ses i ktown






uppdatering.... 10 min senare
JAG MÅR SÅ JÄVLA ILLA... har nu ätit upp nästan all tårta som fanns kvar och det var rätt mycket det... usch fast det är rätt gott så jag fortsätter äta, haha, gräddtårta mmmmmmmums'

ojsan måste gåtill bussen om 30 min och jag har inte klätt på mig eller sminkat mig, SOM DET KAN GÅ , hejdå igen :D idag är jag på as bra humör, fastän jag ska sitta på bussen i 1½ timme, de ni
Kommentarer (1)

Fader Abraham

åh beccs haha :D vad håller du på med? fattar noll (;
Nu har jag precis vaknat upp efter några timmars sömn, mådde så dåligt att jag var tvungen att gå och lägga mig. Det känns inte ett dugg bättre men det var skönt att sova.
Måste säga tack till alla underbara människor som ringer och grattar och allting, supersött :)
Jag har även fått en väldigt bra present idag (Y) svaren från sjukhuset och det gick superbra, gött!
Just nu sitter jag och lyssnar på fader abraham som jag tillägnar åt beccs olli och jännypänny för jag saknar dem och vi ska ha så jäkla kul imorgon, hoppas ni har det trevligt ikväll :)
bara så ni vet har jag klistrat upp 3 röda fiskar på min vägg för jag kände att jag var så himla kreativ en stund och var tvungen att få ut min insperation!

Kommentarer (0)

födelsedagsgris

Idag vaknade jag upp av väldigt vacker födelsedagssånger, hmm, tro mig ni vill inte höra min familj sjunga på morgonen. Men lite gulligt var det allt, fina presenter fick jag. Ikväll ska vi bara mysa och äta god mat.
Imorgon ska jag upp till mina töser och vi ska till tivolirock (Y) det ska bli megakul! Imorgonbitti åker också min familj upp till Örebro, och det betyder följandeeeeee.. huset själv i 1½ vecka! YES, gött :D
Åwh fick precis reda på att det ska regna senare idag, fy på det, men det ska iaf bli massor av sol på tisdag och det tackar vi för, för då händer det grejor minsann :D:D längtarrrr, så nu har ni fått en reda på vädret här av VäderMiranda, jag tackar för mig och ha en trevligt fortsatt dag.
ja jag tror det blir mitt jobb när jag blir stor. När är det man måste sluta säga "när jag blir stor"? När får man inte längre drömma om vad man vill bli? Vart går gränsen? tell me
Kommentarer (5)

Soltorkad tomat

Idag när jag vaknade upp hos Olivia kändes min mun som en stor torkad tomat.
Igår hade vi väldigtväldigt trevligt, fram tills vissa händelser.
Idag ska jag städa, yey ikväll kommer oskar :) misssss you.
nu ska jag gå och lära mig oh boy - miss li på piano, lycka mig till
puss på näsan
det är nästan så att jag inte vill publicera detta inlägget för att det är så onödigt. Men jag gör det iallafall.
Kommentarer (2)

kokt stekt och grillad potatis

Jag sitter här och äter knatte tenava-puikko även kallad vaniljmjölkglass med mörkt kakaoöverdrag. Om 2 timmar ska jag åka iväg till ktown till mina knaattar, om 2 dagar fyller jag år, idag har jag och oskar varit tillsammans i 2 månader, om 2 minuter är jag klar med detta inlägget, idag är det 2 som gäller! GO 2!
Ikväll ska jag hänga rundor med beccs och ollie, vår arbetsjenny får jag träffa på lördag.
Ikväll hoppas vi på salsakväll och kurdisk dans ;) haha
Och jag måste meddela att låten "i can't get you out of my head" som boysen i skolan har gjort går runt i mitt  huvud hela tiden, den fastnar rätt lätt den, men bra är den.
Igår grillade vi och kollade på låt den rätte komma in. Det var väldigt trevligt :)
Nu ska jag ner och äta lite mera tenava-puikko

I can't get you out of my head
Kommentarer (0)

syen

Olivia jag kommer som ett skott till er på lördag! och när ska vi komma på onsdag?
Idag ska jag hänga och svänga på stranden med pispiss.
Igår badade vi i ösregnet, det var skönt i havet men askallt i luften. Men kul var det, haha. ha. hahaha ha!
Nu har jag massor av ont i huvudet, yes. bort från denna brusande datorn!

Förresten så har jag fått en lägenhet nu :D eller den 14 augusti får vi börja flytta in :)
Kommentarer (0)

det ska regna på min födelsedag :(

man känner sig så vuxen när man dricker oboy ur mc donalds papperskaffemuggar och jag har räknat ut att det går inte att dricka oboyen fören en halvtimme efter att man har beställt den om man inte vill bränna hela käften som jag gjorde idag.

Jag sitter iallafall här och äter lantchips och dricker juice till lunch, jag äälskar att vara nyttig!
Nu läste jag precis att Michael Jackson ska begravas utan sin hjärna och att Joey 25 år har satt nytt korvätarrekord, han åt 68 korvar på tio minuter! Bra jobbat Joey!!
Nu sa min lillebror att jag har bytt dialekt, vad vill han med det? well, så går det när man umgås med vitlöksälskande vänner :) nu måste jag gå och ta hand om kaninen bosse xD (Y)
Kommentarer (3)

dans natten lång

Vaknade precis upp hos olivia, satte ner fötterna på golvet och skulle gå för att gå på toa. När jag började gå ville jag bara lägga mig ner och skrika och kapa av mina fötter. språren efter igårkväll satt visst fortfarande kvar.
Först stannade vi hos två män mitt på gatan som spelade trumma och gjorde ballonger. Vi dansade hejvilt och tillslut hade det samlats en hel folkmassa som kollade.
Jenny fick en ballongblomma av mannen som gjorde ballonger för att vi dansade så fint som hon sedan gav till en liten ledsen flicka. Sicken president (hoho)
Sedan gick vi till chtalla-challa stället där det inte var en kotte men det spelades iallfall lite arabmusik, vi 4 satte igång och dansa och det var jävligt skönt att släppa loss och inte bry sig något om nån annan. Folk började samlas för att kolla och alla filmade oss. hmm... tillslut kom en jättestor filmkamera som filmade oss så nu kommer vi väl på tv i pakistan. Tillslut började en och annan dansa och där tillbringade vi resten av kvällen och natten dränkta i svett och glädje. i love 2 dance. Kul att vi började allting där, och alla gubbar var jättenöjda att vi kunde dansa kurdiska hahah och alla små flickor på 8 år var asgrymma på att dansa, självklart ville dom bara dansa med oss ;) hähä
Nu vill jag gå och bada i sjön för man känner sig inte så fresh sen igår, hade så ont i fötterna att jag var tvungen att dansa sista timmen barfota.
Så nu ska jag och beccs gå och swimma lite, kanske jenny med. vem vet. olivia är på sitt jordgubbsjobb och min klänning har gått sönder.
Kommentarer (0)

åska och regn

Just nu sitter jag hos ollie klädd i hennes kläder precis som alla.
Nu springer alla runt och skriker och stänger av alla apparater eftersom det precis kom världens åska. För en stund sen började det regna väldigt väldigt mycket, det lät precis som när en kille kissar. Stackars Leo sitter och skakar av rädsla, stackars hund.
Hoppas det slutar regna tll åtta för då ska vi in til stan, jag som har skaffat mig ett par hjärtsolglasögon (Y)
Idag kom jag in till stan vid 11 och höll olivia sällskap på hennes jordgubbssäljar jobb, beccs, jenny och ola kom också dit och nu är vi här och jag är jätte sugen på jucie.
aah nu blinkade lampan, jag hatar åska och blixtrar.
menmen sen åkte vi hem till ollie och bada, det var suuuuperskönt. vi kom på en massa olika hopp från bryggan, ASCOOLA är vi.
ojojojoj nu regnar det sååå mycket att det är helt vitt ute. man ser noll komma noll noll och olivia är aslycklig och springer runt "ååååh kolla" "ååh kom och kolla på regnet" "ooh kolla", hohooh :)

hej då vi ses kanske i mitt nästa liv, då ka jag vara en fågel
Kommentarer (0)

._.

varför är alltid olivia så taskig?!?!!?!?!?
Kommentarer (7)

Havets öga

Pust vad det är kvavt ute, idag har jag både varit med om åska, blixtrar, sol, regn, blåst, helt vindstilla. coolt va?
Det gick rätt bra på sjukhuset, det gjorde rätt så ont men lite får man väl tåla. får provsvaren nästa vecka.
Idag har jag blivit förtjust i en etta, den är dubbel så stor som min förra lägenhet och den har balkong! :) hoppas vi får den, vi står fyra i kön.
well, har fullt upp resten av veckan
imorgon: hanna&fanny och vädret och fanny tillåter, sedan upp till oskar
fredag: mina älskade vinegrärer, eller hur var det? iaf, träffa the best vitlöksälskarna + fler.
lördag: 2 föreställningar och oskar
söndag: hem till skillinge, oskar kommer på kvällen
måndag: fanny och hanna


:)

nu kom jag på att jag måste skicka ut massa info om the big party som är nästnästa vecka. Till närmsta fyllapåmobilenstället imorgon!

För er som vill veta fyller jag gammal nästa vecka på fredag, woho. äntligen ska jag få min sysytemkamera :D
pusskramleverpastejirumpan
Kommentarer (2)

helt vindstilla i simrishamn, vad är fel?

Idag har det inte varit någon sol.. bara varmt och moln. i dont like that..
Min lillasyster har köpt the sims 3 så jag har suttit och spelat det idag, haha.. det var faktiktiskt rätt tråkigt och jobbigt med alla grejor man måste göra. menmen.
Om en minut är klockan tolv och då är det onsdag. Då ska jag till sjukhuset.. suck, är nervös och vill inte ._.
Ska kolla på två tvåor i stan imorgon också! hoppas dom är fina, är jättesugen på att fixa, dona och flytta igen :) blir roligare när man inte behöver bo i en miniliten mysig skitetta. hoppas beccs och jennypenny hittar en nu också! det kommer bli superdupermysigt! längar faktiskt lite tills skolan ska börja ibland.. allt bli så himla degit och segit och megit om man bara har en enda liten sommarlovsdag och inte har något att göra. iallafall för mig.
Nu är det onsdag och jag ska gå och läsa ut min andra bok för idag.
sov gott mina troll
Kommentarer (1)
RSS 2.0