27 september 2010

Hej. Idag åt jag en halv sockerkaka till middag. Det känns ändå rätt bra. Är man inte sugen på mat så får man ju hitta andra saker att äta.

Idag började dagen som vanligt med en cykeltur med Jenny, tur det, det är fruktansvärt tråkigt att cykla själv. Första lektion var iallafall svenska och det var ju rätt.. intressant. Sedan hade vi musikhistoria som var lika tråkig och flummig som vanligt. Sedan sjukanmälde jag mig, hade en kort fiollektion och cyklade hem och sov i två timmar. Resten av dagen har jag endast bakat, kollat på one tree hill och idol. Och nuuuuu ska jag fortsätta kolla på one tree hill. Byebye
Kommentarer (0)

söndag

Igår var jag och Oskar och mate och kelade med Jennys katt Twixie. Sicken kelgris hon är!







För övrigt har jag har en supermysig helg. I fredags var jag hemma i Schillange. Igår mötte jag upp Oskar i staden, på kvällen lagade vi mat, kollade på film och mös. Sedan jag kom hem vid 5 idag har dagen inte varit lika bra. Jag kastar snart ut min dator för den är så jävla seg, jag vill inte till skolan imorgon och jag har sån jävla huvudvärk att jag snart dör. Det är nu min pojkvän ska komma med alvedon, godis och sig själv!!!!!!!!!!!!!!! haaaalålååå

puss hejdå
Kommentarer (1)

23 september

Hej!

Nu sitter jag hemma i Skillinge, är proppmätt efter fondue hemma hos mormor, kexchoklad och äpplepaj med vanlijsås. Nu sitter jag och kollar på idol på tv4play, och sedan blir det filmen Salt.

Imorgon är det studiedag och då vet jag inte vad som händer, får nog ta och skriva klart min projektplan.

Tudelo!
Kommentarer (0)

Jag bara undrar..

Eftersom Sverigedemokraterna vill förbjuda jazzmusik och afrikansk dans i Sverige så undrar jag varför dom inte vill förbjuda hiphopmusik/dans, jazzdans, balett, hula-hula, indisk dans, rumba, chacha, tango, bollywood dans, salsa, broadway, afrodans, axé(brasilians dans), orgentalisk magdans, flamenco och persisk dans? Jag bara undrar.. Det blir kul om det bara blir lagligt att dansa svensk folkdans och bugg! Yey! Eller att man inte får sända utländska filmer/tvserier eller om sd förbjuder utländsk mat som pizza och pasta, det är ju trots allt inte svensk. hallå!? Vem vill inte leva på kaviar och lingon?

Men iallafall. Min morgn började med en trött stina och en trött miranda. Sedan hade vi jazzdans med lite afrikanska steg (!!), och sen hade vi skolfoto. Jag hade med mig kameran men jag glömde såklart att använda den. Vi var iallafall utklädda till superhjältar och vissa var riktigt fagra!

Efter det så gick jag och my frinds och åt och sedan satt vi på ett café i 100 år hade hade det asnice! Nu ska jag försöka göra min läxa.. och ikväll åker jag till min favvogosse.
Kommentarer (0)

Måndag

Hej hopp! Sicken trevlig kväll det har varit idag! Efter en jobbigskoldag cyklade jag och stina hem och glodda på film och bakade. Sedan stack vi och köpte en pizza och snackade en himla massa. Sen tänkte vi att jenny och katten ville ha lite sällskap så vi stack över till henne en stund.

Nu är vi hemma igen och ska snart sova. jag hoppas minsann att det blir flera sådana här måndagar :)





Är det bara jag som tycker det är ledsamt att affärerna redan början sälja julsaker?
Kommentarer (1)

18 september

Hejsvej! Idag har jag och mamma varit ute på en liten tur runt om här på Österlen, mamma har kollat i butiker och jag har fotat. Och ja.. det är väl allt jag har hunnit med idag.

Min lillasyster har fått uppdraget att passa en larbradorvalp ikväll, som då ska vara hemma hos oss. Den jäkeln är så himla busig och är inte stilla för en sekund. Hon kissade precis på golvet! (Y) Dock får hon bara vara i tvättstugan, vi vill ju inte ha en död kanin heller..

Hejdå!
Kommentarer (0)

16 sep

Hej hopp! Om 2 minuter måste jag springa till bussen men jag känner att det är min skyldighet att lägga upp bilder från en väldigt trevlig kväll igår som bestod av vääldigt god mat och trevliga töser.


Jag och Rebecca gick en sväng till Tivoliparken och snodde en heliumballong!


Stina ser väldigt vuxen ut med sin goda fördrink


Jenny körde mer på den heta modellblicken, hoho






Rebecca sneglar lite hemligt på Johannas present



Nu ska jag springa till bussen och träffa min älskling!


Kommentarer (0)

12 september - Grönet

God kväll, vaknade upp kl 11 idag och trodde att jag skulle dö, jag har aldrig haft så ont i min hals i hela mitt liv. Fan vad dygt!!! aaah! Det blev iallafall bättre mot dagen, vid 3 stack jag och en del av familjen ut på Grönet och promenerade, det var riktigt skönt.


Jag diggar den här kvinnans lugg!


ny kompis


Björnbär? Någon?


Mmm, gott med lite sten.


Mmm, gott med lite snor.

Kommentarer (2)

11 september

Hejhopp! I morse vaknade jag upp brevid min man och sedan åkte vi, mamma och lillasyster iväg till frisören. Man kan väl säga att mitt hår ser lite fräschare ut och är kort.. snyft. Nej det egentligen inte kort, det är bara som det känns. HEJDÅ :)

Kommentarer (1)

10 september


Igår åkte jag hem till Skillinge för att jag mådde jättedåligt och visste att jag inte skulle orka gå till skolan idag. Dock glömde jag att sjukanmäla mig..

Idag har jag varit ute på långpromenad, kollat klart på första säsongen av one tree hill och snorat.



Den här damen höll jag på att gå rätt in i




Kommentarer (0)

8 september

Hejhej, här sitter jag och snorar som in i. Jag är så trött på att gå till skolan och ha ont i huvudet, halsen och vara astrött varenda dag. Böööööööööööööööööööh. Men snart är det helg minsann. Nu måste jag gå och lägga mig innan jag tuppar av av trötthet. Känns ändå räääätt bra att börja klockan ett imorgon, och så är det es-konsert! (Y)
Kommentarer (0)

5 september

Hejhopp, i fredags var det fest hos Stina och det var himla kul! Igår blev jag sjuk igen som jag har blivit ett antal gånger den här veckan. Så istället för att vara med Hanna och Fanny som jag egentligen skulle ha varit fick jag ligga hemma i sängen och läsa.

Här är en massa bilder från Stinis fest











Det är spännande att låta sin kamera vandra rundor överallt hos olika folk under fester, det blir väldigt spännnade att se vad det finns för bilder sedan. hoho!

Nu ska jag cykla och möta upp Oskar, vi ska handa och sedan laga mat. Pusshej!
Kommentarer (0)

1 september

Hejhopp. Min morgon började inte så jättebra. Jag hade råkat sätta på fel alarm på Oskars dumma Iphone så alarmet gick igång kl 06.15 imorse och vi gick upp och trodde klockan var 8-halv 9. Precis innan jag skulle gå till bussen så märkte vi att vi hade gått upp två timmar för tidigt.. Där rök min underbara sovmorgon! I framtiden ska jag endast sätta alarm på min woderfulla gamla mobil där det inte går att göra fel.

I skolan började vi med Arbetsmiljö, världens onödigaste och tråkigaste lektion. Sedan var det jazzdans som jag led igenom med feber. Blööööö. Sedan hade vi projektarbete och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra. Great.

om 45 minuter har jag ensemble vilket jag inte ser framemot.. Jag vet inte om jag fortfarande har feber och det tar emot lite att sätta sig på cykeln och cykla in till skolan igen. Menmen
Kommentarer (1)
RSS 2.0