Tillbaka till verkligheten

Imorgon är det tillbaka till verkligheten och jag vet inte riktigt hur jag känner inför det.. Det ska bli skönt att få träffa sina goa vänner igen iallafall. Mindre skönt med matteprov och långa dagar. Men det ska nog ordna sig.


Igår åkte jag hem till Oskar. Vi myste, kollade på en film och lekte med gullungen. På kvällen körde vi till Sölvesborg för att få en liten musikupplevelse på en restaurang/bar, det var Oskars små vänner som skulle spela. Men när vi kom dit så fick vi inte ens komma in på stället eftersom jag inte är över 18. GREAAAAT!! Vänta bara tills den 10 Juli då ska jag åka dit och bomba stället med jordnötter. 17 måste vara den onödigaste åldern någonsin.
Menmen, lite arga blev vi så vi gick till mataffären och shoppade loss. Sen åkte vi hem till mig och somnade till en film.. eller.. jag somnade till filmen iallafall. 
I morse åkte vi hem till Oskar igen och köpte med oss bullar, mumsmums. Idag har vi kollat på Avatar och degat rundor.

Nu är det dags att packa upp fiolen för första gången sedan min fiollektion. Tänkte det kunde vara bra eftersom jag lovar varenda gång jag har fiollektion att jag ska öva mycket hemma, men fy faaan vad tråkigt det är. Detta är sista terminen jag spelar sedan åker den ner i kistan. Punkt slut


Jag och Tillan bygger och leker (Y)

Kommentarer (0)

Pizzadags

Jahaja, då var det fredag och här sitter jag på mitt rum och avlider av hunger. Men snart anländer pizzorna!!! WOHO.
Idag har jag degat runt med Oskar, förutom när vi drog upp resten av köksgolvet. Fy sören sicka muskler vi har nu och sicket snyggt köksgolv vi kommer att ha snart ;)
Imorgon ska jag hem till Wickisarna!

vink
Hejdå! Trevlig fredag
Kommentarer (0)

Golvlös

Jahopp.. Nu hade man visst inget golv i köket längre
Kommentarer (0)

Malmö

Nej inte har jag haft tid att blogga, jag har ju varit med Osseh eller Oskar som han kallas för. Helt underbart har det varit. Bakat kanelbullar, kollat på film och myst har vi gjort.

Idag åkte jag tillsammans med 4/5 av min familj till IKEA i Malmö, fy sjutton vad man blir trött i kroppen och speciellt i huvudet när man har klarat av rundorna bådde nedervåningen och ovanvåningen. Men god IKEA-mat fick man i magen och några saker till lägenheten, bland annat gardiner(äntligen!).
Efter köttbullarna åkte vi in till stan och gick en runda i affärer, men vi var så trötta att vi snabbt vill åka hem igen. Men en klänning och några småsaker hann jag med att köpa iallafall.


Någon som vill köpa en 11-åring? Endast 259 kr


eller kanske lite möss, muuums


på Lagerhause har dom fiffiga grejor!


i Malmö

Kommentarer (0)

Hej hå

Hallelujah, gårkvällen var Stina, Johanna, Jenny och Rebecca hos mig och det var riktigt trevligt. Vi lagade den godaste middagen jag har ätit på länge. Jag har lovat mamma att laga den i veckan till familjen ;)

Nu är jag hemma i Schillange och har ätit ännu mer god mat och gottis, imorgon kommer min saknade Oskar hit.

Här kommer några bilder från igår
alltid är det någon som dansar =)
alltid är det någon som dansar!

kyckling
middagen


den fantastiska maten lagas
Kommentarer (3)

SCMU

Idag har vi jobbat med vår musikal sen halv två och vissa är fortfarande i full gång. Just nu sitter jag och kollar på när Rebecca och Jenny lär sig dansa en menuett, och nu ska Johannes lära sig att dansa rövardansen. Det är mycket vackert på jag säga :)
Dagen har varit lång och väldig jobbig ibland men mest har vi haft kul!
Snart ska jag följa med Rebecca och Jenny hem till Jenny och myyyyysa.
Imorgon blir det ännu en lång dag med många lektioner men efter skolan är det dags för fredagsmys med mina fina vänner.

Nu ska jag fortsätta mitt tittande på mina fagra vänner när dom leker rövare

Kommentarer (0)

Tvättmaskinstjuven

Här sitter jag med världens största tvätthög bredvid mig som egentligen skulle ha legat i tvättmaskinen just nu om det inte hade varit för några jävla idioter som fick lust att sno tvättmaskinerna på min tid.
Ja, så nu får jag gå utan kläder resten av veckan, det kan ju inte vara så kul?
Men som den coola hyresgästen jag är så lämnade jag en arg lapp på tvättmaskinen, hoppas att människan får dåligt samvete nu.

Skolan har iallafall inte varit så hemsk eftersom jag har fått äta goda kakor på gemulektionen! :) Efter skolan började Olivia, Stina och jag träna på vår låt som vi ska ha med på nästa ES-konsert. Efter övandet knallra vi hem till Jenny, testade våra musikkunskaper på Buzz och gjorde cookies med väldigt speciell smak.


Med pringles, engergidryck och liiite för hög John Mayer i högtalarna är livet ändå inte så dumt
Kommentarer (5)

Fan ta mitt internet

Hej jag skrev precis ett jättelångt inlägg. Sedan försvann allt. Nu är jag arg. Hejdå
Kommentarer (0)

Tisdagen den trötte

Jag vill också kasta en färsk potatis i någos huvud. Aldrig får man göra som man vill. Det är illa.

Denna underbara fula gråa snöiga dagen började med ensamble. Vilken var väldigt roligt!
Efter det gick vi till matsalen och åt fisk med ormskinn, alltid lika frestande. Som följdes av en tur på muséet och handboll.
Inte nog med att man är väldigt trött efter handbollen, nä då är det jazzdans som gäller = väldigt utmattande övningar och världens fetaste mag- och armstyrketräning (ja, jag dog nästan). PUST!!
Med Sveriges tyngsta elgitarr på axeln tog jag mig hemåt och kaste i mig mat för att sedan slänga mig i soffan och beklaga mig över hur trött jag var och sömnig dessutom.
Nu är jag pigg och glad som en nötkärna och har slutat att beklaga mig.. Kan vi ju låtsas iallafall.

Kommentarer (0)

Måndag

Hejhoppfadderallala
Denna måndagen har varit precis som alla andra måndagar. Imorgon är det tisdag och den tisdagen kommer flyta på som alla andra tisdagar. Allt är som vanligt och jag längtar efter Oskar.
Men snart är det lov och det ska bli väääldigt skönt!
Nu ska jag fortsätta denna vanliga måndagen med en film. Tudelo
Kommentarer (0)

Hejdå



Om ni gillar snö, kom till Skillinge. Jag har aldrig sett så mycket snö i hela mitt liv

Kommentarer (0)

skitdag

När jag satt i väntrummet till käkkirurgen kändes det på något väldigt väldigt konstigt sätt rätt roligt att vara tillbaka. För ett år sedan besökte jag käkkirurgen väldigt många gånger pga av att disken i käken hade glidit fel så jag kunde knappt gapa.
Där satt jag iallafall, glad som en pingla och tagen av att den snälla damen som alltid följde mig till undersökningsrummet fortfarande kom ihåg mitt namn.
Nu följde jag med henne ännu en gång till det lilla rummet och blev väldigt besviken när jag inte fick träffa käksnubben som har tagit hand om min käke innan utan fick träffa en ny snubbe.
Han kände på mina käkleder och mätte hur stort jag kunde gapa sa hej då och körde ut mig.
Jaha... Okej? Jag som hade hundra frågor att ställa, inte fick jag en syl i vädret. Jag blev ledsen på denna mannen och ville skjuta ner hela sjukhuset.
Eftersom det kändes omöjligt att göra det så cyklade jag till Maxi istället och köpte massor av mat jag kunde tröstäta. När jag kom ut ur affären med en full kasse kom jag på att jag egentligen inte behövde handla ett piss eftersom jag redan hade mat hemma. Men varför inte slösa upp lite pengar när jag ändå redan har slösat några hundra kr för att få träffa den dumma käkmannen.

Nåväl, allt jag vill säga är att denna dagen kan ta sig i röven för imorgon är det torsdag och det är en bra dag. Speciellt efter skolan för då kommer min favoritpojk. Hejdå.
Kommentarer (0)

Skoldag

Jag älskar att sitta i skolan och lära mig allt om Italiens kolonier. Gör inte ni det?
Snart ska jag lära mig lite till om dominantens dominats tonikabajssubdominant och lite så, det ska bli kul. Here I come Bertil.

Kommentarer (0)

Denna dagen har inte varit den bästa

Imorgon är det inte en bra dag. Imorgon är det dags för att besöka tandläkaren. Fy föööör.
Men för att komma på trevligare tankar kan jag ju berätta att min helg har varit kalasbra med Oskar, för övrigt har vi varit tillsammans i födabarn månader idag! 9 månader då och jag lovar att jag inte ska ploppa ut en bebis.

Nu är det nog dags att rota i kylskåpet, man får passa på när man är hemma hos föräldrarna!

Kommentarer (1)

TORSDAG

Som vanligt stannade vi duktiga elever kvar i skolan och fortsatte med vårt musikalarbete. Hit med mvg-betygen tack.
Veckorna rasar fram i en väldans fart och imorgon kommer den efterlängtade fredagen som ska spenderas hos Oskar. Jeeesus vad jag längtar!

Nu kan jag inte sitta här och slösa tid vid datorn, Jacob, Bella och Edward ligger och väntar på mig! Dags att läsaaa


idag kör vi på lockigt!
Kommentarer (1)

STINA

Generalen Holm är en elak person som är OUUUUUUUUT

Kommentarer (1)

Studiedag

Sverige är ett djävulskt köttbullsland där det bara blåser och snöar. Man blir blöt om strumporna och tappar näsan. Fy för detta.
Idag jag jag iallafall studiedag. Fast den har bara gått åt att sova, läsa och dansa.. inget pluggande som jag egentligen borde gjort. Men dagen är inte slut inte, det finns fortfarande chans att ta fram skolböckerna.

Dags för mig att leva viade med citroner och tranbärsjuice.


nej det är inte alls surt att dricka pressade citroner.
Kommentarer (1)
RSS 2.0