sööööndag

Ja då var även denna vecka snart slut. I tisdags började jag på min nya praktik, jag trivs jättebra där! Har inte gjort så mycket mer denna veckan än att varit på praktiken på dagarna och myst med Oskar på kvällarna. Och så blir det nog även denna veckan. Rutiner gillar vi! Nu ska jag ta ut kladdkakan ur ugen, mums.
Kommentarer (0)

Min vecka

God morgon! Nu är snart veckan över men jag har hunnit göra förvånadsvärt mycket. Hmm, låt oss göra en lista så att ingen blir förrvirrad. Denna vecka har jag alltså hunnit:

  • Börja praktisera på Coffeehouse by George
  • Sluta praktisera på inte så roliga Coffeehouse by George
  • Hitta en ny praktikplats
  • Få övernattningsbesök av en viss Stina Holm
  • Gå på världens sämsta fick med Stina Holm
  • Bevittna när Stina köper en sten för sina sista pengar
  • Mysa med en viss Orrborr
  • Åka jättemycket tåg
  • Få en mysig halsduk av mamsi
  • Äta mögliga vindruvor
  • Göra oehört vackra cupcakes
  • ha lördagsmys med hela familjen Åkerberg

Okej jag tror att jag måste sluta där innan listan blir alldeles för lång och tråkig. Jag laddar helt enkelt upp lite fagra bilder från igår.

Kommentarer (2)

Dra till willan

Nu ska jag och mitt stora hår dra och handla lite mat inför veckan. Att gå och handla är som meditation för mig. Att bara gå runt för själv i affären och tänka och plocka på sig det man ska ha. Japp! Sånt gillar jag, för nu är det minsann massor i mitt huvud som måste tänkas på. Stora bestlut skall tas och då gäller det att tänka till!

Liten Mirr i stort hår
Kommentarer (2)

lördagkväll

Tjaa blöööggen. Har precis kommit hem från min andra praktikdag på Väla. Fick med mig mat och fruktcoctail hem så jag slipper laga mat och inte är det fyskam med lite jordgubbar i oktober månad. På bussen hem så satt det en dam mittemot mig som försökte ta min mobil och slägga iväg den eftersom hon inte tyckte att mänskligheten skulle ha mobiler, mycket märkligt. Hon började dessutom sjunga på någon random låt och sedan frågade hon vad Knutpunkten hette på tyska. Iallafall så var det en rätt underhållande resa. Nu ska jag kolla på någon serie och slaaaappa.


Tummen upp för fruktcoctail

Mmm... Jordgubbe!
Kommentarer (1)

Livet är allt bra minsann

Går runt och myser i lägenheten, det är redan mörkt ute så jag har tänt ljus i hela lägenheten, myspys. När Oskar kommer hem från sin joggingtur ska vi laga mat och kolla på någon film. Måste bara säga att jag är så stolt över honom, han fick ALLA rätt på sin första tenta! Fatta vad grym pojkvän jag har!

vi


Kommentarer (1)

Myshelg

Brrr, fick nyss gå runt i hela lägenheten och sätta på alla elementen. Det börar bli kallt ute nu! Min helg har varit väldigt lugnt och skön. I fredags var jag hemma själv då slappade jag framför idol med massa godis. Igår kom Oskar hem och då lagade vi asgod mat och kollade på film. Idag har vi promenerat i höstvädret och snart ska vi laga hemmagjorda köttbullar. Mys!


Rätt coolt väder igår på Råå
Kommentarer (0)

Älskade Oktober

Goder kväller allesammans! Har precis ätit en jädrans god middag med mannen min, jag är rätt grym på att laga mat ibland. Den här veckan så har vi och ska prova laga en ny maträtt varje kväll, än så länge så har det bara blivit goood mat. Hoppas att vi lyckas hela veckan ut. Nu ska jag kolla på Pretty Little Liars, asbra serie. Kollade klart på första säsongen på några dagar bara så nu måste jag ta det lugnt med den andra säsongen så att det räcker länge. Det är så ledsamt när en serie tar slut... Menmen!

Älskar när det är lite kyligt ute men solen ändå skiner, bästa vädret!
Kommentarer (0)

Dimma och sol

Nu är helgen snart över, men mig gör det detsamma. Jag har i princip haft helg sedan den 10 juni, höhö. Men jag får passa på att njuta lite extra nu innan den 14 oktober för då är min långa helg över.

Igår var jag och Oskar i Råå och promenerade lite men det var så fruktansvärt varmt och så ljust att man bara kunde kolla ner på sina fötter utan att få ont i ögonen så vi cyklade hem ganska fort igen. Skumt väder...
råå
Råå igår
Kommentarer (0)
RSS 2.0