Fredagskväll

God kväll! Idag jag målat alla väggar i mitt rum, fan vad grym jag är. Nu ska jag bara skruva upp alla lampor och gardintjofräser sedan är det dags för min lillasyster att flytta in här. Själv flyttar jag lite längre bort, nämligen till staden där jag föddes. Ni anar inte hur mycket jobb det är att flytta! Försäkringar, el, adressändringar m.m ska fixar, möbler ska köpas, möbler ska förflyttas från Skillinge/Huaröd/Kristianstad till Helsingborg, tapeter ska beställas och tapetseras upp och allting måste klaffa. Men även om det är jobbigt så är det himla roligt samtidigt! Jag längtar till måndag då vi ska gå upp innan kl 6 på morgonen och köra mot staden för att få nycklarna i handen.

Nu ska jag ta och se en till film och sedan sova. Nu ikväll har jag och lillasyster haft filmkväll, mysigt!


Lekte med katten innan, kanske skulle låtit bli. Aj!
Kommentarer (0)

Tisdagsmorgon



oops! Det var inte jag.
Kommentarer (0)

Allt ska bli vitt

Hejsan! Denna måndag har spenderats med vit färg och penslar. Har målat en massa fönster och dörrar i mitt rum. Egentligen behöver jag inte göra det men jag tycker faktiskt att det är rätt kul och lite lugnande, så jag ser framemot att måla väggarna imorgon.

Nu ska jag dock se på film, har laddat ner 6 stycker filmer idag så det är bara att välja och vraka. Innan idag såg jag Arthur, Russell Brand är så hysteriskt rolig, se den!

Om exakt en vecka flyttar jag och Oskar ihop!
Kommentarer (0)

Min helg

I fredags var det födelsedagsfest hos Stina, det var en mycket rolig kväll! I lördags åkte jag och Oskar ner till Skillinge och åt god mat med halva familjen och sedan kollade vi på Source Code, en extremt förvirrande film. Idag har vi packat allting som ska med till Helsingborg från mitt rum, det är rätt tomt nu.

Här kommer lite bilder från Stinas fest, tyvärr var det inte många som blev bloggbara.

Kommentarer (0)

Malmötripp

Igår åkte jag och Oskar till Malmö för att bland annat köpa möbler och tapeter till vår nya lägenhet som vi flyttar in i om mindre än två veckor. Vi hittade många fina saker och allt känns lite verkligare nu när nyiköpta möbler står och väntar, tapeter är beställda och hela mitt rum är kaos för att det håller på att packas ner. Men väldigt roligt också! När vi kom hem igår stupade vi båda ner i sängen 19.45 och däckade efter att ha köttat i 10 timmar i sträck utan paus, haha. Jag är fortfarande lite trött men nu ska jag fortsätta att göra mer kaos i mitt rum.


Oskar ser lite skeptisk ut när han packar in i bilen


På väg hem med världens godaste smoothie i handen!
Kommentarer (2)

Grillkväll




Sååååååå gott!


Och så lite efterrätt på det!


Och till sist lite lyspyl! Här ser ni också min fina ring jag fick av Oskar, från Kenzas kollektion.

God natt!
Kommentarer (2)

Lördagsmys

Igår hade jag och Oskar världens mysigaste kväll. Först fick jag min fina, vackra födelsedagspresent av Oskar sedan gick vi och åt mat på Bar-b-ko, det är så fruktansvärt god mat där. Vi båda var så sjukt mätta efteråt. Sen gick vi på bio, vi såg sista Harry Potter-filmen, den var riktigt bra. Satt och gnagade på mina fingrar genom hela filmen för att det var så spännande, haha.

Nu ska jag och familjen åka till mormor och morfar för att grilla, mys!


Fläskfilé, tjocka pommers, bearnaise och cola, jag döööööör!
Kommentarer (0)

En ruggig mysdag

Vaknade upp till värdens oväder. Det har spöregnat hela dagen men jag har tyckt att det har varit riktigt mysigt. Om 2½ vecka när jag flyttar till Helsingborg så ska min lillasyster ta över mitt rum så idag har vi ägnat hela dagen åt att sorterat bort allt hennes skräp och gamla saker, perfekt att ägna en sådan här dag till sånt.

Idag fick vi tända en brasa för att det var så ruggigt. Jag och Tusse låg och värmde oss en stund.


Igår var mam och pap i Danmark. Dom köpte med mörk mintchoklad. MUMS, ska koka te nu, det bästa man kan ha till choklad.
Kommentarer (0)

Hos Osse

God kväll! Sitter hos Oskar och är trött. Vi håller på att kolla på Harry Potter and the deathly hallows part 1 för att fräscha upp minnet lite eftersom vi ska se del 2 på fredag. Då ska vi även gå på restaurang för att fira min födelsedag eftersom mannen min var i utlanden på min riktiga födelsdag. God natt!
Kommentarer (2)

Min födelsedag


Efter vackra paket så blev det nybakta bullar!


Fick en lens hood ew-60c till min kamera så jag gick ut i trädgården och fotade lite






Sen stack vi och badade, det var svinkallt i vattnet och stekhett i solen


Vi hittade en snäcka som var sönder och var lite kreativa



Det har varit en lugn och skön födelsedag, snart kommer mormor och morfar, då blir det middag! Ha det bra
Kommentarer (1)

Trött

Jag tror att jag tar efter Tusse och går och lägger mig tidigt ikväll, måste ta igen lite sömn. Imorgon fyller jag trots allt år. Då gäller det att vara pigg.

Kommentarer (0)

2011'as roligaste kväll

Igår mötte jag upp Stina på stan. Vi gick och kollade på Barbie och Ken-utställningen på muséet, det var roligt att se! Sedan begav vi oss hemmåt med choklad i näven och kollade på Water for elephants, en mycket bra film. Efter det gjorde vi faktiskt hemgjoda köttbullar, sjukt ambitiöst. Med mätta magar gjorde vi oss vackra och åkte in till stan och träffade Johanna och Erika. Sedan gjorde vi stan osäker!

Stina fick för sig att räkna alla spaghettistrån. Nu vet vi exakt hur många strån en portion är, vet ni?


En Stina och fem köttbullar


kl 9 på kvällen, fräscha


kl 5 på morgonen, stans ofräschaste


kl 10 på morgonen, WHYYYY GOD? WHYYYY!?!?!?

Kommentarer (2)

Tråkdag

Hej! Sen Oskar åkte i förmiddags har jag haft det dötråkigt. Jag har haft det så tråkigt att jag har skivit in allas födelsedagar i min kalender, både år 2011 och 2012, jag har tittat på en film som jag egentligen inte ville se eftersom den verkade så dålig, jag har räknat alla mina enkronor i min spargris, redigerat bilder som egentligen inte behövs redigeras och så har jag övervvägt att möblera mitt rum, men så blev inte fallet. Instället slänger jag upp lite mer strandbilder från igår.


En hoppbild är obligatoriskt!


Jag och lillasyster lyckades göra en väldigt fin färg på glasyren... Men låt er ej skrämmas av den! Muffinsarna var väldigt goda.


Jag provade på lite konster


Hopp


Lite mer hopp


Koncentrerad pojkvän!




Kände mig som en irländsk liten tomte, haha!


Hemgjorda pizzor, mums

Imorgon ska jag träffa Stina, då kommer det minsann bli allt annat än tråkigt. Adjöss!
Kommentarer (1)

Stranden dag 2

Idag har vi legat på stranden igen, chilldill!



Någon sparkade en boll rätt in i mittt huvud så jag kastades bakåt, sjukt...
Kommentarer (0)

Stranden

Tjolöjt! Hade en jättemysig kväll tillsammans med Oskar igår. Åkte hem idag och åkte till stranden direkt med familjen, sjukt nice.

Kommentarer (0)

Min kväll

Haväng, picknick, pojkvän


Kommentarer (0)

Trassels frukostklubb

åååh har precis sett klart Trassel, den bästa animerade filmen någonsin! Och igårkväll såg jag The breakfast club igen, den är också sååå bra. Det var längesen jag såg en bra film så nu är jag uppe i varv lite, måste hitta fler. Jag kommer ihåg när jag gick i 8-9an, när min lillebror visade hur man laddade ner filmer från internet, lycklig dag! Laddade ner över 200 filmer, sen kom fra-lagen och jag slutade. Efter några månader började jag så smått ladda ner filmer igen, även om det är svårt att hitta något jag inte har sett och vill se och nu är jag fast igen, film in my ♥. Om det är någon fra-polis som läser detta så har jag ljugit i hela inlägget. Förutom att trassel och the breakfast club äger.

Om några timmar ska jag åka upp till min man och mysa, men innan dess ska jag gå och vara lite social med min familj. Dom har ju trots allt kommit hem från sin lilla semester nu.
Kommentarer (1)
RSS 2.0