Våffeldags

Jag hade faktiskt helt glömt bort att jag hade en blogg, haha som det kan gå! I helgen har jag varit hemma i Skillinge. Vi har bakat cupcakes, plockat björnbär, ätit på hamnkrogen och bara umgås. Myspys!




Nu är jag hemma i lägenheten och väntar på att Oskar ska komma hem från skolan, då blir det våfflor. Ska gå och göra speten nu. Ha det bra!
Kommentarer (0)

Lite nattboggning på det så

AAAH! Jag vill kunna sova! Jag vet inte om det är för att jag sover själv första gången här eller om jag är för trött för att känna att jag är trött, men det går tusan inte att somna! Jag blir gaaaalen. Jaha, vad är ni för er en natt som denna då? Partajar rundor eller kanske ligger däckade :) Just nu ligger jag och lyssnar på Tracy Chapman - Talkin' Bout A Revolution, den är så himla bra. Tänker alltid tillbaka på högstadiet och Fanny när jag hör den låten. Det är kul med låtar som alltid får en att minnas saker. När jag hör Indestructible med Robyn så tänker jag alltid på Levin, när jag hör någon låt med Radiohead så brukar jag bli påmind av Samme och André för dom lyssnade alltid på dom och om dom skulle vara med på es-konsert så var det alltid Radiohead som framfördes. Florence and the machine - you've got the love påminner mig om Rebecca för det var hon som visade mig denna fina låt. När jag hör lite sådär lugn piano/jul-musik så brukar jag tänka på Stina när hon sitter och kolla på sina simmar och det snöar utanför simmarnas hus och utanför Stinas hus. Pain of Salvation, Rufus Wainwright och Susan Tedeschi kommer jag alltid att koppla med Oskar, och vår låt så klart :)

Nej, om man skulle försöka på sig att sova igen! Klockan börjar trots allt närma sig 3 och det är inte ofta jag är uppe så länge nu för tiden.
Kommentarer (0)

Fredagkväll

Medan Oskar är och partajar så ska jag ligga här i vår sköna säng och kolla på film och äta godis. Mys!

Nej, nu ska jag gå och laga min favvomat, ha det bra!
Kommentarer (2)

ja jag säger då det


Bästa medicinen mot jävla pms-dag!

I helgen var vi förresten i hemma hos Oskars föräldrar. Oskar skulle ställa av bilen så vi passade på att stanna där hela helgen. Det var supermysigt!


Till frukost fick bland bland annat amerikanska pannkakor, inte fy skam!
Kommentarer (0)

Lyckade baguetter

Baguetterna blev svingoda! Riktigt nice :)

idag köpte jag en ram till ett av studentfotona, titta vad fint det blev.
Kommentarer (1)

Brödbakning

Tro det eller ej, idag har jag och Oskar bakat bröd! Hoppas det blir gott, degen ska jäsa i hundra år så imorgon får vi veta om vi har lyckats med vårt första brödbak.
brödbröd

När jag var hemma i Skillinge så bakade jag och lillsyster mini-cupcakes, svingott.
cupcakescupcakes

Titta så vacker himmel vi hade här igår!
himmel
Kommentarer (0)

Hem till Helsingborg

Åh vad skönt det har varit att vara hemma! På något sätt känns det mer okej att gå runt och göra ingenting om dagarna här än i Helsingborg. Där borta är det bara ångest om jobb hela tiden. Men när jag är här så är det ok att sitta och kolla på tv-serier dagarna ut. Plus att det är 100 gånger mysigare att promenera vid havet och i skogen än inne i stan och jag får träffa familjen och världens mysigaste katt om dagarna. Imorgon åker jag hem till kära lägenheten iallafall. Jag är på mycket bra humör för imorgon ska jag också äntligen få träffa Jenny! Hon har ju varit långt iväg hela sommaren och äntligen är hon hemma, det ska bli kul att få visa henne lägenheten också, även om den inte är klar, höhö. Menmen, som sagt är jag väldigt glad nu för jag har trots allt kännt mig lite ensam den senaste veckan utan pojvkän och vänner.

Måste visa er den sjukaste bilden oskar skickade från Norrland. När han sa att han och Johan skulle bo i en stuga så tänkte jag en liten, liten röd stuga med ett litet skitit fönster i en vrå och bara ha en massa granar runt en och asmycket snö där det går små älgar (tänker alltid att det är vinter där, fast jag vet att det inte är så). Men istället får jag denna bilden och tappar hakan lite. Och bilden på fb är bara ännu sjukare, ni måste kolla den, sjukt vackert! Oj vad mycket sjukt det helt plötsligt. Men det är faktiskt rätt sjukt.


Man ser det inte så tydligt men jag är 101% säker på att Johan håller en öl i handen. Annars är det sjukt sjukt.
Kommentarer (1)
RSS 2.0