nu är ni invigda

idag väkte oskar mig halv 9 och jag har inte varit så trött på länge, sov ändå 9 timmar. Men upp och äta frukost och alla morgongrejor. Åkte in till stan halv tio tog bussen till simrishamn halv 11. Träffade mina pisspiss Fanny och Hanna.
Vi gick och åt baugetter vid dem japanska lyktorna, det var gööött!
Sedan gick vi och la oss i brunnsparken, tillslut blev det sol! och vi gick ner till stranden. Det var himla skönt men jag och fanny klarar inte av att ligga tysta och stilla så länge medan hanna ligger i sin solkoma och steker. Vattnet var askallt och det var synd.
När jag kom hem plockade jag 7 liter jordgubbar i trädgården, sjukt! Så nu blir det ner och äta sig väldigtväldigt mätt på gubbar.




pusshejleverpastej mot tvn med Tova!
Kommentarer (1)

Taskmörten Miranda

Från och med nu ska jag vara jättetaskig mot alla jag känner, nu har även andra små människor sagt att jag är för snäll mot andra. Men det kan väl inte jag hjälpa, man vill ju inte såra andra människor. 
Så nu heter jag istället Taskmörten Miranda. Please don't kill me. 

Jag sitter iallafall här i studion, oskar packar ner sitt trumset till imorgon och stämmer dom. Jag börjar få ont i huvudet, det bara skorrar. Nu har iallafall den &%€(# flugan slutat surra. Tur för den. 
Ikväll ska vi grilla och det ska bli jättemysigt. :)
Hoppas det gick bra för mina badade kvinnor igår! miss u dudes. På fredag ses vi iallafall, och då kommer även Feffs som jag inte har sett på länge! Kulidul minsann

Nu ska jag gå och pröva att lyfta en 453 kilos trumväska! lycka mig till, fast det behövs egentligen inte. Jag är vääldigt stark. 
Kommentarer (3)

limmet

mina gullegrisar!


Mina små gullegrisar! saknar dem redan, kan inte ni bo hos mig?
Ikväll har jag legat och surat framför tvn och tröstätit godis, det är nog första
gången det var riktigt äckligt att äta godis och jag ångrar det som in i. asont
i käken nu.. great!
fan vad jag hatar colbie caillats musik. så snusigt sliskigt.
nu har jag inte tid med detta givande inlägget! ska redigera bilder.
Kommentarer (1)

Kom hit så får du splashad melon

Mitt huvud känns som en stor melon som snart ska sprängas, SPLASH. jag gillar inte ens melon.
Idag har jag jobbat på caféet, det fanns inte så mycket att göra, cyklade hem.. massa vind, det tog 35 min -.- duktigt av mig!
När jag kom hem satte jag mig ute och läste, det var riktigt bra. Jag känner nu att jag inte har så mycket att skiva..
När mamma var ute och körde så gick bilen sönder !? Så nu kunde jag inte komma upp till oskar, och det SUGER för jag saknar honom väldigt mycket.
Nu hittade jag en godis brevid min högtalare, gott.. och jag fyller år om 1½ vecka och jag vill ha masssor av presenter!

hahaha om du vill gå ner i vikt ska du köpa Joey New York, Lipstick LipFIT, olivia visade mig just denna underbara läppstift som är sockerblockerande! ofta det funkar min lilla engelska ros!

Nu ska jag gå och äta, för jag har inget att göra.
Kommentarer (1)

Michael Jackson

Satt precis på TV:n och det första som kommer upp i rutan är michael jacksons bleka ansikte ( ja jag är medveten om att nu syns han även här).
Jag har fortfarande inte riktigt fattat att han är död, han har ändå gjort sjukt mycket i musikvärlden, och barnvärlden? Det finns väl inga bevis på att han är pedofil men det skulle inte förvåna mig om han är, jag menar var! det här var jobbigt..
Allt kan ju inte stå rätt till i huvudet när man gör så mot sitt utseende och han har fått sjukt mycket anklagelser om övergrepp på barn.

"It dont matter if youre
Black or white"

Ja sure babe! Sjunga om det kan han men inte stå för det! Först var han back, nu är(var) han white? hum..
Men både en dans- och sånggud var han men jag tänker fan inte säga rest in peace om han gjorde de övergreppen!
men om annat.. rest in peace michael jackson

Nu ska jag ut och plocka blommor på min balkong? not. well YOU know what i mean
Kommentarer (1)

fotboll

ÅH vad vill Sverige genom att inte vinna på hemmaplan? tell me
Kommentarer (0)

Hustler i vinglas

Vaknade vid 9 och gick in på mitt rum där jag trodde det skulle finnas små töser i min underbara säng, men icke sa nicke! Den var helt tom, och då menar jag HELT tom! inte ens själva madrassen fanns kvar. Det visade sig att dom hade burit ut hela madrassen på min balkong och sovit där hela natten! haha galet :)
Vi begav oss ner iallafall och åt frukost och kollade på barnprogram och sedan ut i trädgården och plockade sjukt mycket jordgubbar. Sedan mot simrishamn, sola lite och sedan till wangis kinarestaurang där vi åt alldeles för mycket!
Jenny och jag skaffade sedan oss varsitt sommarkort så nu kan jag resa runt i hela skåne. det är bara att boka mig!
Runt halv fem gick vi åt varsitt håll men vi ses snart igen minsann :D

Ikväll ska jag kolla på någon bra film och dricka massor av läsk.
Nu klagar min mamma på att jag dammsugar dåligt och att jag är för snäll mot människor. JAHA ska jag börja vara elak då? Då blir jag nog poppis, hoho.
Nä nu blev jag teff sur på allt och alla, jag vill inte sitta på en äcklig buss i 1½ timme imorgon! men vad gör man inte för sin kära.
Okej, nu slutar jag klaga. Puss och hej Olivia har blåmärken i sin rumpa, och då menar jag verkligen iii rumpan, love på dig.

Innan vi skulle ner och doppa oss. Beccs har lite svårt för trappor, haha.

Kommentarer (2)

nakenbad

Hej och välkomna till min nya blogg, som jag har startat endast för att Olivia, Rebecca och Jenny tjatar på mig!
Såå nuuu är jag som alla andra och har blogg! coolt va?

Beccs, Jennypenny och Ollie är då här och kvällen har bestått av god mat som vi lyckades med alldeles själva, vattenmelon och cykeltur till stranden. Badade i massor av tång, mums. Kom precis hem från ett dopp i hamnen, det var faktiskt rätt skönt men jäkligt blåsigt.

Michael Jackson är död. det är rätt sjukt!

Nu ska visst alla andra sova, så det får väl jag också göra. God natt gott folk!

rebecca och olivia badade i hamnen!

Beccs och Olivia badar
Kommentarer (1)

Välkommen till min nya blogg!

Kommentarer (0)
RSS 2.0