God afton

Jag är så stolt över Stina som har lyckats skriva 5 inlägg denn afton, sjukt imonerad! Jag blev så inspirerad att jag var tvungen att skriva ett eget också.

Som alltid glömmer jag bort att vi har prov, även om vi pratar om det under dagen. Jag kommer alltid på det sent på kvällen. Så just nu sitter jag och läser lite om romantiken, det är askul! Nej, nu ljög jag. Jag har ägnade ungefär 3 ½ minut åt romantiken sedan tyckte jag att det var roligare att skriva om klamydia och antikroppar till naturkunskapsuppgiften istället, så det är det jag har gjort ikväll. Har även hunnit med ett avsnitt av Greys Anatomy, yyeey! Nu ska jag fortsätta att skriva om antikroppar och prata med min man!
Kommentarer (2)

Sista mars

God kväll. Idag har det inte varit en särskilt händelserik dag. Började med religion med Joel där vi fick ut en uppgift om judendomen sedan var det fiolosofi där vi pratade om meningen med livet. Sedan var det bara att sticka hem och här hemma har det inte hänt något roligt. Funderar på att göra min naturkunskapsuppgift..

Igår var det en lite mer händleserik dag. Vaknade upp hos min fina kille och åkte till skolan där jag hade modern dans. Efter skolan kom mormor, morfar, lillasyster och mamma och kollade på min utställning, det var kul! Sedan hade jag ensemble och jazzdans, det var också kul minsann. Efter dansen stack jag och träffa Stina, Rebecca och Olivia. Vi körde runt till en massa ställen i stan tills vi hamnade på Biljard. Det var en trevlig kväll!


Jag saknar min icke existerande lugg! (kan man säga så? Undra om jag hinner få den att växa ut en bit tills studenten, det är trots att bara 70 dagar kvar eller något sådant men samtidigt växer mitt hår som ogräs. Vi får väl se!

Kommentarer (0)

26 mars 2011

Man blir helt genomlycklig när skolen skiner och man ser söta små blommor i hela trädgården. Mys! Nu ska jag och lilsys baka kladdkaka och kolla på vänner!


vårblommor
Kommentarer (1)

Tjejdag

Idag gick jag och Oskar upp kl 7. På en lördag!! Just nu är klockan bara ett och det känns som att jag har varit uppe en hel livslängd. Anledningen till att vi gick upp så tidigt var att Oskar skulle köra mig hem till Skillinge, så underbart snällt! När han hade lämnat mig och åkt iväg till furuboda funderade jag på att gå och lägga mig och sova några timmar men jag tyckte det var rätt najs att ha en hel livslängd på mig att bara gå runt och dega på morgonen. Nu är klockan ett och jag känner att nu får det vara slut på degandet och dags att börja med lite svenskatal och kärleksfilosofi. Ikväll blir det tjejkväll med god mat och film med lillasyster. De andra familjemedlemarna är på väg till Stockholm idag. Det kommer bli supermysigt, vi har redan krängt våfflor och snart ska vi baka kladdkaka (Y)

Dessutom så så fick jag precis hem min studentklänning som jag har beställt från asos, den var jättesöt och jag behöver bara sy alla sex axelbanden så passar den jättebra.. Men vaaarför syr man en klänning som nästan är helt genomskinlig? Jag fattar inte..

studentklänning
Kommentarer (1)

Våffeldagen

Idag fortsatte jag, stina och jenny att bygga på vårt kulturhus, det kommer bli fett snyggt! Det var väldigt kul och tiden bara rann iväg. Sedan hade vi svenska då vi lämnade in lite förberedelser till svenska nationella. Efter det blev det lunch alltså: lite våfflor med smak av papper, fil med en touch av kanel och socker och sedan lite tomatsoppa med en klick vit krämsås. HUR GOTT SOM HELST...

Nu sitter jag och oskar vid varsin dator och är supersociala. Han håller på med alla sina siffror och bokstäver som jag inte fattar ett dugg av. Förresten så har han nu fått reda på att han kom in på programeringsutbildning i Helsingborg, WOHHOOO grattis till min boy! Hade varit lite fail att flytta till Helsingborg om han inte hade kommit in.. Men nu är det bara att kötta!

Dessutom är det ju våffeldagen idag! Åt som sagt en liten våffelbit med smak av papper i skolan idag men hemma hos oskar så hade hans moder lagat riktigt göttiga våfflor, fy fasiken vad gott! Jag och oskar dog dock en smula efteråt av mätthet. Men nu lever vi igen. Ikväll blir det mys med film och snäcks.


Mina två byggarbetare!
Kommentarer (0)

Projektarbete - Österlen

Slänger upp alla bilder jag hade med i mitt projektarbete. Har redan rätt många uppe här men det är kul att ha dem samlade.

österlenösterlenösterlenösterlen

österlenösterlenösterlen

Kommentarer (1)

Smycke

Idag efter skolan gick jag och kikade i affärer lite och hittade denna snyggingen till ring på Indiska. 99 kr.


Kommentarer (0)

Äntligen sol

Hej alla glada! Dagen började med bio i skolans egna biosalong med popcorn. Efter det var det lunch men pga av för mycket popcorn blev det dessvärre inte så mycket köttbullar i magen. Därefter hade jag filosofi där vi fick jobba själva och gå hem när vi ville så kl 3 stack jag hem och började skissa lite på mitt svenskatal.

Imrorgon blir det en göttig dag. På morgonen ska jag och mina två bästa byggare fortsätta bygga vårt kulturhus i kartong och sedan blir det svenska där vi antagligen kommer få sitta och jobba med nationella vilket oftast resulterar i att vi inte jobbar utan pratar. Slutar redan kl. 10.50 och då åker jag till Oskar!



Kommentarer (1)

smyckeshållare

För någon vecka sen köpte jag denna vackra sak som jag ska ha alla mina smycken i, i like!


Kommentarer (2)

idag återuppstår den

Heeej. Jag lever! Även om min blogg inte riktigt gör det.

Igår hade jag bara en "lektion" vilket var es-konsert, den var ovanligt bra tyckte jag. Efter konserten åkte jag hem till Oskar och chillade rundor, kollade på heroes, var ute lite i det fina vädret och kollade efter bostadsrätter i Helsingborg.

Idag var skolan heller inte så farlig, hade bara arbetsmiljö och säkerhet där vi kollade på en film om hur mycket fusk det pågår hos Mc Donalds. Sedan blev det lite sol med några friends.

Om en stund ska jag in till stan igen och hämta mitt pnya pass och sen ha ensemble och sen jazzdans, det blir kul!

några bilder från es-konserten
eskonsert
Kommentarer (2)

Picknick

Efter den korta skoldagen gjorde jag och jenny en massa ärenden, sedan stack vi och handlade våffelsmet, kakor och cola. Stack hem till jenny och gräddade lite våfflisar och satt oss sedan på backen, vi tänkte att vi skulle njuta av det fina vädret men det började blåsa så det var inte så varmt längre.. men våfflorna var goda iaf!

Nu sitter jag hemma hos Oskar. Idag har vi varit tillsammans i 22 månader, yeee!

Kommentarer (0)

Mars 6, 2011

Hejhej, just nu sitter jag i Oskars bil med macbooken och tittar ut över havet.

I fredags var det en helt vanligt skoldag förutom att vi fick tårta och godis eftersom det då endast var 98 dagar kvar till studenten. På eftermiddagen åkte jag hem till Schillangelle och slappade. Kollade på Love and other drugs, som var jättebra! Och så började jag se Gullivers Travels som inte verkade lika bra, men den ska jag se klart i veckan. För nu har jag nämnligen tid att kolla på film för svenskaessän är klar och inlämnad, sicken lättnad! Ett tag trodde jag faktiskt inte att det var möjligt att skriva den.

På lördagen kom Oskar the boyfriend och vi kollade klart på Heroes, yeeah! bara 3 säsonger kvar.

Idag fick vi gå upp tidigt för att sjunga för papsen som fyller år. Sedan begav jag och Oskar oss till affären och köpte ficka och sedan till Sandhammaren och njöt av solen. Hoppas det är våren som har kommit nu! Vid 2 kom mormor och morfar för lite födelsedagslunch och efterrätt. Och nu sitter vi i bilen som sagt på väg hem till Osse.


Kommentarer (0)

Torsdag

God morgon!

Sitter och lyssnar på Jamie Cullum – You And Me Are Gone, är det möjligt att sitta stilla till den här låten? Dansar till den låten på jazzdansen, det är göttigt. Förutom att det känns som att jag har slitit upp hela mina fotsulor pga av för mycket piruetter och slide men det är en annan femma.

Snart ska jag och jenny cykla till skolan där det väntas religion med Joel. Sedan blir det mässa på Yllan.. Inte jättekul kanske men slipper 3 timmars fiolosofi iallafall.
Kommentarer (0)

lite sådär en onsdagskväll

sitter och kollar på typ alla bilder som finns på facebook på mig och mina vänner och konstigt nog så börjar jag sakna dom lite fastän jag träffade dem senast idag.. knäppt. Det kommer bli konstigt efter sommaren då vi antagligen vi inte kommer att träffas så mycket. Men samtidigt längtar jag så pissmycket tills studenten är över och jag kan flytta ifrån denna supertråkiga staden!

Jag tycker att det har varit lite för många egobilder på sista tiden så här kommer några bilder på mina små vänner, dock har jag inte bilder på alla. menmen :)



ser ni vems fötter det är?

stina vill.. ja.. ni ser ju själva

kristianstadsdagarna

Kommentarer (0)

lite bättre tisdag

Guuud vad det var jobbigt atr gå upp imorse, speciellt när det ligger en varm, go pojkvän i sängen. Men jag kom iallafall iväg till skolan där jag hade modern dans. Tycker att det börjar bli lite roligare nu än vad det var i början. Efter dansen hader jag gitarr. Jag och Jenny drog till med en menuett med snälle Pär. Eftersom det var örtgratinerad lax i skolan så valde jag att åka hem och äta istället. På bussen brevid mig var det 2 små killar som hade mobil igång med någon gangsterlåt om bitchar, fittor, horor, motherfucker hit och mutherfucker dit. Vart är världen på väg egentligen...?

Nu sitter jag här iallfall med den helvetiska essän som jag vill skjuta, men det är nog ingen bra idé för då måste jag skjuta min dator också.. och hitat ett gevär.. det blir för jobbigt liksom, lika bra att skriva klart den egentligen. Men först ska jag hänga upp tvätten, för det så sååå kul!


en liten bild från igår
Kommentarer (0)
RSS 2.0