Trötter

Gäsp, gäsp och åter gäsp. Jag är så fruktansvärt trött, men jag vill så gärna bli klar med mitt försenade histioriaarbete ikväll så jag kämpar med att hålla ögonen öppna.

Idag har vi bara haft svenska och så har vi jobbat med vår musikal Arken. Jag, Jenny, Johanna och Stina fick se inspelningen av den idag, det var väldigt intressant.. Inte visste jag att jag pratade så hemskt.. hehe. När Jag och Jenny var klara med manuset vid halv 7 så stack vi till Teaterna och kollade på Muren, dooooock så åkte vi hem i pausen eftersom föreställningen då hade varat i 1 ½ timme och vi var väldigt trötta. Men de var sjuuukt duktiga på att agea måste jag säga.

Kommentarer (0)

Hej då matematik

Hejhopp, den här dagen har varit rätt så bra. Började dagen med livets sista mattelektion, jag klarade matte B! Helt sjukt.. Efter det gick jag och mina små vänner och satte oss i solen och spelade kort, jag tror inte att det har varit någon skoldag som vi inte ha spelat kort, och grejen är att vi spelat alltid exakt samma kortspel, men det är kul! Sedan hade jag terminsuppspelning på fiolen och det gick asbra. Nu ska jag ta och läsa i min bok och vila mitt knä som just nu gör helvets ont. God natt!
Kommentarer (1)

Smart

WHYYYYYYY!? Whyyyyyyyyyyy? Varför i hela fridens namn sitter jag och kollar på när en liten pojke sitter och klipper av sin hud i ansiktet och när en tjej hoppar ner i en tunna fullt med blod? Så jävla typiskt, hur ska jag nu kunna somna med alla mina konstiga fantasier? Jaja.. Vi får se.

Min skoldag gick inte så bra. När jag kom dit så hade såklart vår sal blivit tagen så vi kunde inte ha ensemble och sedan fick jag mitt knä omplåstrat och omlindat, och ni som vill veta kan få veta att det just nu bokstavligen rinner ner var från mitt knä. Gööött... Efter lunchen åkte jag hem för jag har inte mått så bra det senaste dygnet. Så min dag har mest bestått av soffa, tv, dator och lite haltning. Nu ska jag se en rolig film så att jag kommer på andra tankar.
Kommentarer (0)

God morgon blåsiga dag

Det är så kul när man råkar svänga in klänningen i det stora gula variga såret så den blir helt kletig. Det är så kul.
Strax ska jag ta mig till bussen, ingen som vill komma med en rullstol till mig? Vi får se om jag ens orkar ta mig till ensemblerummet. Huvudvärken är på topp som den har varit enda sen igår. Och ja, idag får jag klaga hur mycket jag vill. Puss och hej!

Kommentarer (0)

Tjoflöööööjt

Pang sa det, sedan låg jag, fiolen och cykeln där på asfalten. Men inte så mycket till strumpbyxor kvar var det bara att cykla hem igen på en lite mindre hel cykel. Väl hemma släppte chocken, smärtan kom och jag insåg inte förens då att jag var helt blodig på benen och händerna, mysigt va? På ett ben fick jag hoppa till skolan och leta upp någon snäll människa som kunde hjälpa mig att linda knäet. Efter skolan kom Oskar och tog hand om mig, då kändes allt lite bättre. Puss på dig. Nu ska jag försöka uppfinna något jag kan byta den här blodiga tyggrejen jag har fått till mitt underbara köttsår på knäet.



Hejdå!

Kommentarer (2)

Rasse är tillbaka

Det var inte riktigt så här jag hade tänkt mig när jag gjorde inbakade flätor igår. Det blev liite lockigt. Tur är väl det att ingenting håller i mått hår.



Dags att ta sig upp till Kristianstad!

Kommentarer (0)

HEj och hå

Då var det söndagkväll igen.. Vanligtvis åker jag alltid upp till lägenheten på söndagarna men idag bestämde jag mig för att stanna hemma en kväll till eftersom vi inte börjar fören vid ett imorgon. Det kändes så bra att inte behöva sitta på en buss i över en timme och sedan behöva cykla hem i den kalla, tomma, stora, hemska staden.

Just nu sitter jag och kämpar mig igenom ett arbete om barock och klassicism. DET ÄR SÅ KUL. Men snart är jag klar och då kommer det kännas jävligt bra. Dessutom är det uppspel denna veckan och jag kan fortfarande inte mitt gitarrstycke, bra jobbat miranda. Jaja, jag får skylla mig själv. Snart är det sommar iallafall och då ska jag bara glassa rundor och inte behöva tänka på några barockgubbar. Inte ska jag jobba mycket heller. Det är både på gott och ont. Jag får inte så mycket pengar men jag kan göra roligare saker! Vad man nu kan göra som inte kostar pengar.

Jaja, nog pratat om sommar. Dags att återgå till verkligheten. Tjoflöjt!
Kommentarer (0)

Fräknarna har börjat leva

Jaså det är så häääär det känns när det är sommar. Det hade jag ärligt talat helt glömt bort.

Idag började vi dagen med nationella prov i matte B, det gick inte så jättebra. Sedan hade vi lektion ute i det blå, det varit riktigt trevligt och härligt. Vi fortsatte att vara ute på idrotten och spelade brännboll, sjääälvklart vann mitt lag. Där efter hade jag jazzdans för sista gången denna terminen. Nu sitter jag här med köttiga skoskav och massor av fräknar. Funderar på att gå och lägga mig, det tar på krafterna att vara ute i solen!

Alltså, jag har gått och funderat på vad denna blomman heter hela dagen. Är det ens någon där ute i stora världen som vet? BERÄTTA DET FÖR MIG DÅ. Och nej jag vill inte googla, det är tråkigt.

Kommentarer (2)

Matematik var ordet

Sitter invirad i täcke, huvudet dunkar och jag vill gråta en tår. Jag tror jag måste göra lite chokladbollar så jag kan komma över min mattedepression. Det går inte alls så bra med pluggandet, jag är alldeles för trött för att kunna koncentrera mig.. blablabla

Kommentarer (0)

Borta okej hemma bäst

Yeees, äntligen är jag hemma i lägenheten. Min röv värker och bara tanken på att sitta stilla i mer än 20 minuter får mig att rysa. Nu har jag iallafall fått en liten mattedos och slängt i mig Oskars goda köttfärssås som väntade på mig i frysen när jag kom hem, gud vad jag saknar honom!

Imorgon börjar mitt roliga vanliga skolliv igen, jag kan knappt bärga mig. Efter skolan ska Jag, Stina och Rebecca spela på Södertorg. Det kom vi överens om idag! Det är Norges nationaldag imorgon, så det ska vara något finurligt på Södertorg imorgon.. Vi får se om vi klarar av att luska ut något vackert att spela.

Kommentarer (1)

solsolsolsolsol

God dag, just nu sitter jag på gräset i endast kjol och tröja och det är fruktansvärt varmt. Och det är göööööööööööött. Idag har vi varit på ett köpcenter och letat efter en jeansjacka till mig, dock finns bara storlekarna XXS och XL!? YEY, jag hittade iallafall ett par söta blommiga short och nu dör min dator så nu får jag väl gå och sola istället eller något ;) hejdå!
Kommentarer (4)

regn

Tjolahopp, har precis ätit tusen köttbullar. Det känns sådär. Idag har vi varit på stan, hittade en småblommig kjol på Monki. Resten av dagen ska jag tillägna mig åt matte, eller så mycket jag orkar iallafall. Har nationella på tisdag, jippi! För övrigt så regnar det fortfarande. Men enligt någon kvinna på Cubus så ska det bli sol och 20 grader imorgon, det låter inte så troligt men man kan ju få drömma lite.
Kommentarer (0)

Befinner mig i Örebro

Vill ni veta hur det känns att inte känna sin rumpa? Åk då bil i sex timmar. Det har jag gjort idag, men med hjälp av ipoden, godiset, kortleken och boken så gick det rätt fort. Idag har vi hälsat på gamla farmor som inte hör någonting, och nu sitter vi i fasters hus där vi ska bo över helgen. Imorgon ska vi shoppa, yesyesyes. Jag ska minsann satsa på att köpa mig ett par gummistövlar, det bara regnar och regnar och regnar. Men det är rätt mysigt. Nu ska jag spela kort med mina småsyskon. Tudelo!


Min faster och hennes man har en superfin stor trädgård




Kommentarer (0)

Idag öser det

Idag har det varit en rätt okej dag. Förutom att det ösregnar, men det är väldigt mysigt när man sitter inomhus och kollar ut. Om två timmar ska jag in till stan och äta med små fina vänner. Det ska bli mommit. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska göra tills dess. Väskan är packad till imorgon och alla läxor är gjorda.. Nej fy sören vad jag ljög arslet av mig nu. Läxor, here I cooooooooome. Det ska bli kul.

Kommentarer (0)

GRATTIS KENNY JARLSSON

Kommentarer (0)

Tjoflöjt

God kväll, just nu sitter jag invirad i Oskars täcke. Det är mysigt. Vi har precis sett på film och ätit chips. Sicken tisdag! Imorgon är det onsdag minsann och så fyller Jenny ÅRRRRRRRRRRRRR!!! JAAAAAAAYYEYEYEEYY! :D SÅ vi ska ut och äta på kvällen och fira henne, myspys minsann. Sedan kommer lilla Oskar och umgås med mig för på torsdagmorgon kommer min familj och hämtar mig suuupertidigt och rövar bort mig till Örebror där mina släktingar befinner sig. Mycket spännande. Nu måste jag ge mig av till drömmarnas land.
Kommentarer (0)

Myshelgen

God dag, Oskar åkte nyss hem så jag ska väl börja städa och diska nu för här ser ut som fan. Men igår hade vi en jättetrevlig dag, gick på restaurang, kollade på film och hade det bara väldigt mysigt. Idag har det också varit mysigt med ännu mer film och mat och tjofräs.


Kommentarer (2)

Irländarna

Vilken kväll alltså!

När jag kom hem från skolan började jag genast baka en kladdkaka, till min fasa var kakaoen slut så jag fick cykla i superduperfart till netto handla den viktigaste ingrediensen. Väl hemma så bakade jag, klädde på mig, diskade, sminkade mig, bakade ännu en kladdkaka och packade ner saker PÅ SAMMA GÅNG! Ni skulle sett det.. jössesamalia. Sedan cyklade jag iväg till skolan och träffade människor från min irländska ensemble, dansarna från ettan, harpensemblen och självklart DADAM irländarna som här på besök här i Sverige denna veckan. De var sjuuukt trevliga och det var jättekul att träffa några av dem igen som vi träffade när vi var på Irland förra året.
Så nu är jag precis hemkommen efter maaaassor av mat, kakor, spelande och dansade. Hoho, jag tror till och med att jag ska gå och slumra till snart. Det känns riktigt konstigt att stanna i lägenheten över helgen, det har jag nog inte gjort på över ett år. Men som det kan gå. Imorgon ska vi till Höör med irländarna, där är det workshop och session. På kvällen ska Jag vara med min Oskar för imorgon har vi varit tillsammans i ett år :) Puss på dig!

Kommentarer (0)

magen växer

Jag har bara en sak att säga. JENNY, DET GÅR INTE ATT SLUTA ÄTA DE HÄR FÖRBANNADE CHIPSEN. Du ska få ersättning, jag lovar.
Kommentarer (0)

Det går sådär

Tjolahopp, imorgonbitti kommer det bli ensamt och ledsamt för inatt sover Jenny i sitt andra hem. Men någon gång i sitt liv måste man ju släppa iväg dem dära så rackarna på äventyr. Även ju är det rätt ensamt, inte ens tvn kan hålla mig sällskap för jag har inga kanaler längre. Det är rätt sorligt. Men jag har iallafall varit hos Jenny nu en stund på kvällskvisten och lagat mat och spelat kort, trevligttrevligt.

Igår var det inte lika trevligt. Jag och Jenny hade ett litet sammanbrott igår, låg på hallgolvet och grät en liten skvätt. Gapflabbade. Grät en skvätt. Asskrattade. Grät floder. Ja ungefär så kändes det. Nu när man tänker tillbaka på det var det ändå rätt roligt, fastän vi ville dö. Men nu är det rätt bra, trots att vi bestämde oss för att stanna hemma idag från skolan så cyklade vi dit och var duktiga.

Nu ska jag fortsätta men mitt skolarbete som skulle varit inlämnat förra terminen.

Så här kände vi igår, förstår ni?





Kommentarer (0)

Jenny säger att jag är ett hål

Egentligen skulle jag och jenny åka hem direkt efter skolan och börja plugga till provet vi har imorgon, men istället gick vi till Graffiti och åt bakad potatis och efterrätt som vi fick av en snäll Jacob. Sedan åkte vi hem och slängde oss framför datorn. Men tillslut pluggade vi lite och åt upp en skål. Men ja.... Det gick inte så bra och idag är vi även liiiiite deprimerande, så jag gjorde en jättefin matlåda till mig och jenny medans hon dog.

Nu ligger vi i varsin säng och dör lite till. Jag har sjukt ont i magen och jag är så trött på skolan och vardagen så jag knappt vill leva.

Imorgon blir det matte, prov i historia, slutprov i gemu och föreläsning i 3½ timme. JAG KAN KNAPPT VÄNTA. Sug min snopp säger jag bara. Nu ska jag gå och beklaga mig hos en beklagande Jenny.



Tröstäter
Kommentarer (0)

Vi gillar Maxi

Du milde vad jag är trött på skolan och livet. Alltid samma sak varje dag. Fy för.

Idag när Jag och Jennie hade genomlidit skolan så cyklade vi till Maxi och handlade en maaaaassa goda saker! Det var iallafall kul :) Ikväll ska vi laga kyckliggryta a lá Levin, fy sööööören vad god den är! Dessutom har vi massor av frukt, godis och chips hemma. Livet är inte så dumt efter klockan 3 iallafall. Nu ska vi gå till netto och köpa oss lite hönsbuljong. Ha det fint!
Kommentarer (3)

Helgen

Igår åkte jag hem till Simrishamn efter att haft en mysig fredag och lördag med Oskar. I Simrishamn träffade jag Hanna och Fanny, och helt plötsligt hade vi fixat en liten strandfest med härliga människor. Det var supertrevligt och roligt.

Idag vaknade jag upp tidigt hemma hos Hanna och begav mig hemåt till familjen. Dock har jag inte varit så social idag eftersom jag "råkade" gå och lägga mig i sängen två gånger och "råkade" sova flera timmar. Men det var ändå jätteskönt att bara vara hemma och få riktig mat i magen.

Nu mina sköna hönor ska jag bege mig till bäddsoffan där Jenny hänger.


Jenny passar bra i Olivias spetstrosor


Jag passar bra i överbett

Kommentarer (0)
RSS 2.0