vi går från 71 till 86

Tjoflöjt i baljan. Idag körde min snälla pojvän mig till jobbet. Där fick jag veta att jag har fått löneförhöjning YEY! Dagen fortsatte i sin egen lilla takt. Åt en sallad, skar upp en kaka, läste en tidning, gjorde en latte, vipps så var jobbdagen slut. Åkte hem och satte mitt feta arsle här. Och nu är även denna dagen snart slut. Imorgon jobbar jag 11.30-20.00 inte lika gött det..


tjaaaaaaaaaaoooooo
Kommentarer (3)

24 Juli

hohoho, min lilla lillebror har skaffat sig en liten flickvän! Jag kan knappt bärga mig tills hon kommer hit och ska äta middag. Att äta middag för första gången hos sin pojkvän/flickvän är nog det värsta som finns, fy föör. Nääärå, jag ska ta hand om Sofia, hon är så liiten och söt!

I veckan har jag bott hos Oskar, det har nog varit några av dom bästa dagarna i mitt långa liv! Vi har haft jättemysigt.

Om en timme ska jag iväg och jobba, kkkuuuulll, dessutom ösregnar det....

bilder från helgen:


vi färgade Oskars hår, det var läskigt men rätt kul




Nicki och räven
Kommentarer (0)

19 juni

Idag är det måndag och idag ska jag åka upp till Kristianstad för att träffa några friends, sedan ska jag hem till Oskar. Hans föräldrar är bortresta så vi har huset för oss själva hela veckan, woho! Dags att leka mamma, pappa, djur. Nej men, det ska blir fuuun.

Eftersom det bara har gått 22 minuter på denna måndagen är det väl dags att gå och lägga sig snart. Jag var verkligen inte på skrivhumör så hejdå :)
Kommentarer (0)

nattinattnatt

Kom precis hem från stan, har varit med mina fina tjajor hela kvällen. Ville bara visa er hur snygga dom är.






Dessutom fyller världens finaste Stina år idag! Världens fetaste grattis till henne!
Kommentarer (2)

14 juli

För att göra en lång dag kort.
Imorse vaknade jag upp brevid min fina pojkvän. Åt frukost, kollade på dålig tv och så. Sedan åkte vi in till stan och åt lunch, gotttigottgott. Sedan åkte jag hem.. Glodde på tv, åt mjuka chips och degade. Åkte och handlade, hoppade in i en buske med nässlor och nu sitter jag här och lagar mat! eller.. jag sitter inte vid datorn och lagar mat.. men ni fattar.

Ikväll ska jag väl bara kolla på fim för Oskar glömde sin hårddisk här höh och sedan ska jaaaaaaag... sova!

Imorgon ska jag träffa mina fina vänner! Tudelo


Att äta i sängen är egentligen ingenting jag rekommenderar. Det blir lätt kladdigt och det är synd om den(läs: Oskar) som måste skicka dricka hela tiden till den som sitter längst in. Om man då inte vågar att balansera den på madrassen som jag inte heller rekommenderar.
Kommentarer (3)

Bullhorn 9 juli

Idag har jag gjort följande; städat huset, storstädat mitt rum, ätit världens godaste mat, lockat håret tills jag blev helt svettig, betvivlat the bullhornets existens, fått mamma att köpa ut från systemet, kollat på The Blind Side (den var braa), tagit i kaninbajs och ätit gammal choklad. Det kan ju inte blir mycket bättre
Kommentarer (0)

9 juli

Hejhopp i lingonskogen!

I onsdags var jag ju och såg Eclipse med tjejerna, jag tyckte den var rätt bra, dock inget speciellt med den + att vi dog lite av skratt ibland när man inte alls skulle skratta. Det är ju inte så bra egentligen...

Igår vaknade jag upp brevid min fina Oskar, tyvärr fick han handskas med mitt sura morgonhumör en stund, men inte kan man vara morgonsur så länge när man får frukost på sängen. hoho

På eftermiddagen åkte jag hem till skillinge.. Sov några timmar till, kollade på filmen Precious, dödade några äckliga spindlar som har invaderat mitt rum och storhandlade tillsammans med mamma tills imorgon. Tänk... Imorgon fyller jag 18, det är inte mågna gånger man kan säga det i livet!

Nuuuuuu ska jag läsa och sedan försöka sova, hoppas att inte spindlarna kommer och hemsöker mig inatt!

Kommentarer (1)

sjäääätte Juulii

Nös precis över hela mitt skrivbord, det blev blött. Tur att jag har en filt runt om mig så att jag snabbt kan torka bort det.

Imorgon ska jag jobba för sisa gången på 2 veckor, göttt.. Imorgonkväll ska jag kolla på bio med mina fina flickor, som jag faktiskt har saknat väldigt mycket.

Det var allt jag ville säga.. Nu ska jag kolla på filmen Solomon. Eller hur tänker man bara på vår alkolistvän från rese när man hör det namnet Olli?
Kommentarer (1)

Om 1 vecka fyller jag 18

Hejhopp, här sitter jag och kan dra av 1 dm långa hudbitar från min brända rygg, sjukt najs...

Idag har jag inte gjort något annat än jobbat, imorgon blir det likadant. Guttigt att tjäna lite pengar. I veckan blir det Malmö, bio och jobb. Skulle egentligen börjat repa till Arken också, men det blir inte av pga avhopp.

Nu ska jag fortsätta att kolla på The Karate Kid och äta choklad. Pusshejleverpastej
Kommentarer (2)

Mys Hos olli

Igår åkte jag och mina fina tjejor till Olivia, och skoja min dojja så roligt vi hade det. Vi åt asgod mat, pratade, dansade, badade nakna i sjön och annat hemligt, hoho!

Efter 4 timmars sömn åkte vi in till stan, nu sitter jag hemma i lägis och vet inte riktigt vad jag ska göra. Varför kan inte min pojkvän komma och överraska mig? Det är frågan det.

Nu ska jag iallafall cykla iväg och handa massa mat och äta en asfet lunch, jag är fett hungrig och trött.


Så fiiiint



Söta grejor det
Kommentarer (0)
RSS 2.0