Lackfärg är inte att leka med!

Jag har precis insett hur cool Markooli är! Vi drar till fjällen (8)  lalala

okej skoja, snart kommer fanny hit och när hon väl är här så halvdör vi antagligen båda ner i sängarna, är supertrött... jobbig dag idag.
Hm alla förutom 3 stycken i min klass fick ig på matteprovet vi hade innan i veckan. BRA JOBBAT ES2A, jag kanske ska nämna att jag var en av igbarnen -.-
Efter skolan övade iallafall jag, stina och feffs till vår lilla spelning. hahah det var intressant.. och kul!

Snart är det fredag och jag längtar sååååå mycket!

Nu ska jag försöka få bort lackfärgen från stekspaden, håret, mobilen och allt annat i lägenheten. Det går vilt till när man målar bord!

Kommentarer (0)

Vad ska det bli?

Idag har jag och olli tagit det första steget mot vår karriär som dansare. Det var kul.


Eller är vi blivande kockar?



ELLER är vi sanna spelmän?

Det rätta svaret får du om några år


Kommentarer (1)

sova fel är ingen hit

Ibland går det som man inte vill.

klockan är halvåtta och snart är det idol tänker jag lite spännande. Tittar på Vänner så länge för att ha något att göra. Slår över till fyran, oj lite reklam, men det börjar när som helst. Jag kan ju alltid blunda lite sålänge tills det börjar tänker jag.
Vaknar upp med ett ryck och ser att idol nästan är över, HAR CALLE GÅTT VIDARE? är det första jag tänker, hmhmhhm jo där ser jag Calles runda ansikte och lite sådär ovårdat hår... Hejdå Piotrpelle eller vad ditt namn var.
Jajaaaaaaaaaa  blir lite sur att jag missat idol och bara legat och sovit en timme. Bestämmer mig för att kolla på något annat. Oj reklam, ja men då kan jag ju blunda lite så länge tills det börjar tänker jag. Vilket betyder att jag vaknar upp efter 4½ timme helt mosig och hör snubben i 2½ Ken skrika.
Nu innebär detta att jag redan har sovit mina timmars sömn. Så om jag hade velat hade jag kunnat vara uppe till halv tio och sedan cykla till skolan. Men det känns liiiite jobbigt sådär. Sitta här själv som en gammal kvinna med sin lilla katt. Ja jag har en katt i min fantasi. Hm oj.. kanske borde mata den med min fantasimat.

Jag blir lite skum när jag sovit fel. Det är därför ni nu har fått läsa ett helt inlägg om hur jag har sovit idag.
Kanske ska man äta lite macka och sedan försöka gå tillbaka till den underbara sömnen.

hejdå. min katt hälsar
Kommentarer (0)

jag har mycket inspiration

Huvudvärken stiger och frossan blir bara värre, YES!... jag har varken tid eller lust att bli sjuk så jag tänker ignorera min kropp några dagar. japp.

Det roligaste som har hänt idag är matteprovet! WOHO, nu förstår ni hur kul min dag har varit.

Helgen har iallafall varit superbra. Har varit hemma och umgåtts med min lilla familj och sen varit med Oskar den långe. Det är gött.

Nu är det slut

Kommentarer (0)

Fläckliga kläder och syner

Nu har jag med en överfylld blåsa åkt upp till Kristianstad från Schillange. Hyrde en film och köpte lite gåttis när jag kom kom in med bussen. Hade cyklen i stan så jag började cykla hemåt genom den mörka spökliga skogen. På vägen träffade jag fem harungar, en fladdermus och Österängs coolaste hippiegäng. Har aldrig sett en fladdermus in real life, det var rätt läskigt! På tal om läskigt.. Jag skrämmer alltid upp mig själv omedvetet när jag cyklar i mörker, speciellt i skogar. Så denna kvällen lyckades jag få hjärtat i halsgropen när jag först trodde att massor av trädstubbar var döda harar som låg överallt och sen att ett långt smalt träd var en våldtäktsman som skulle döda mig. Snacka om att cykla fort!

Nu har jag precis grundmålat mitt tvbord. Vilket resulterade i en svart kofta med vita fläckar här och där, en svart tröja med vita stäck över hela ryggen och ett par blåa byxor med vita fläckar. Som ni kanske förstår fanns där inga vita fläckar på kläderna innna jag började måla.

Nu ska jag slänga på myskläderna, ta fram godispåsen och kolla på en film i väntan på Oskar.

Ha en mysig lördagskväll!
Kommentarer (0)

Min aggression har lagt sig

Hej jag sitter här med feber. Skrev precis ett långt inlägg men jag sluddra så mycket så det hade ändå inte varit någon som fattat det.
Min dag har inte varit toppen, men det kan ju inte alla dagar vara.
Nu ska jag kolla på en film jag lånat av lill-levin, dricka te, äta choklad och värktabletter.

hejdå



ni säger väl inte nej till ett mysigt spindelnät? som knappt inte syns för att blogg.se har kvalité att världsklass
Kommentarer (0)

Te och choklad

Hej jag spillde precis jättemycket te på mitt tagentbord så jag kände att det var dags att blogga så att alla skulle få reda på det. Nu vet ni det.

Jag och Olivia har äntligen fått tummen ur röven! woho Nu ska vi äntligen börja på dansen och det ska bli sjukt kul.

Jag måste även säga grattis till kenny jarlsson, en av mina mumsigaste vänner och snart (nästan) min granne! Äntligen har hon fått sin lägenhet! Jag ser framför mig hur vi springer och lånar ägg och mjölk av varandra. Kanske blir det för mycket mat man lagar, då är det bara att bjuda över den andre. Bli upphämtad och ha sällskap till skolan precis som när man gick i mellanstadiet. Mysigt värre!

Eftersom det godaste man kan dricka och äta tillsammans är choklad och te så ska jag genast råna pappa på lite mjökchoklad!

ha det bra
Kommentarer (0)

batterier är viktigt minsann

ojojoj vad lång tid det tog att komma hit. Batterierna i musen är slut så jag fick tangetborda mig hit. Det var inte lätt det!

Idag hade vi es-konsert hela förmiddag. Nästa gång ska jag vara med! hoho spännande.
Sen hade vi bara engelska, efter det stack jag och stina hem till felicia och övade igenom alla låtar som vi ska ha på vårt coola gig. hohoo lite läskigt, för vi har aldrig spelat tillsammans ute i världen.

När jag kom hem stack jag och fanny till netto och shoppade loss.
när vi väl återkommit hem så lagade vi mat och vi bara åt och åt och åt och åt. Sen när vi hade ätit klart middagen, ja då så åt och åt och åt vi ännu mer. Liiiite fruktsallad är ju aldrig fel. Nu har vi båda ont i magen och alla våra fyra ögon är väldigt trötta.
Nu ska vi lägga oss och läsa. Samma bok till och med. Nej, likadan heter det. hm.  Sen ska vi sova gott med tjocka magar.

Kommentarer (0)

Kommer hösten snart?

Jag orkar inte.

Varför pratar nyhetspratare aldrig skånska? Och varför kan inte alla två besserwissarna i min klass ta något och stoppa upp i gommen.

Idag fortsatte vi spela "Hit me with your best shot" på ensamblen och vi började även spela Satisfaction. 
På idrotten spelade vi bolleyvoll för sjuttioelvfe gången. Vi tränar nämnligen för turnen. Som är i februari...... hum

På kvällen kom Hanna och Fanny hit och hälsade på. Vi tittade på Idol och pratade lite.

Nu sitter jag här. Tittar på mitt historiaarbete som ska vara inlämnat imorgon. Jag har inte ens kommit halvvägs.



jag ville bara bevisa att jag inte är så sur som jag låter
men det är för mycket att tänka på just nu

Nu ska jag gå slänga mig i sängen och läsa vidare i min spännande bok!
Jag hoppas fortfarande på ett samtal från pojkvännen men hoppet känns ute. DUMMA TÄCKNING. Varför måste folkhögskolor ligga ute i skogen?

Kommentarer (1)

Myssssss

Tjoflöjt! Igår gick jag och töserna in till stan och åt på restaurang, shitmanhattan vad trevligt det var! Väldigt mycket skratt och även lite seriösa samtal. hoho det var gött. Sedan gick vi hemåt med raska steg, kaalllttt!
När vi kom hem slängde vi oss alla i bäddsoffan och shoade vidare vilket resulterade en sen natt så inte var man så pigg i morse.
Nu ska vi snart ha ensamble i skolan och kötta vidare.

tjoflöjthejdå



vi kan aldrig motstå mat
Kommentarer (0)

Jag är inte kanelsnäcksoskuld längre

Självklart har jag inte rört historiaarbetet.... blir så trött på mig själv. Alltid ska jag sitta där och göra alla skolarbeten sista kvällen innan dom ska vara inlämnade. Så blir det väl den här gången också.

Istället för att göra min läxor har jag och min lillasyster bakat kanelsnäckor. Det var första gången jag bakade kanelsnäckor och dom blev suuupergoda! Jag har även sett klart nästan hela säsong 2 av True Blood. Det är alltid så spännande i slutet av varje avsitt så man måste helt enkelt se nästa och nästa och nästa.
Gitarr har jag iallafall spelat idag, och det är ju bra (Y)
Jag har även promenerat i skogen med sällskap av min lillasyster, vi åt upp alla björnbär som fanns. Gott!! Dock så råkade jag vara barbent så när jag kom ut från skogen var mina ben helt såriga och blodiga. Det var kanske inte så fresh och det gjorde rätt ont också..

kanelsnäckor
Kommentarer (0)

Söndag med pannkakor och kanelsnäckor

Igår hände det knappt någonting. Jag kollade klart på första säsongen av True Blood och började se på andra säsongen.
På kvällen bakade jag och min lillasyster en kladdkaka som var tvungen att vara i ugnen i 1 timme, men var fortfarande helt smetig när jag tog ut den. Så kan det gå! god var den iallafall.
Julkänslan har lagt sig. Solen strålar där ute, det är sjuukt varm. Jag trodde verkligen att hösten började komma på riktigt för det har varit jäkligt kallt i Kristianstad. Sen får man höra att medan man har gått där och frusit ihjäl där uppe så har min familj legat och solat här nere! haha mystiskt

Idag ska jag ta itu med mitt historia arbete. Självklart har jag glömt alla mina anteckningar och historiaboken uppe i lägenheten men det ska nog gå bra ändå.. mamma har nämnligen lånat 6 böcker till mig från biblan.. WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kommentarer (1)

mitt rum är en igloo

Hej det är morgon och det är lördag. När jag vaknade upp kändes det precis som jul, det var jättekallt i rummet men så låg man där och värmde sig under täcket. mysigt!
Nu ska jag ner och äta massa mat för min mage kurrar ihjäl sig.
Idag känns det som att man bara kommer att ligga och glo på film och ha det lite myspys.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att Olli inte har gått vilse på flygplatsen och inte sitter på ett plan till Ryssland just nu.

hejdå
Kommentarer (2)

Hemma i Schillaaansch

Hej jag sitter här hemma hos mina föräldrar med benhinneinflammation. Men som en sjukgymnast till mamma sa hon att det snart går över. Det får vi ju hoppas så jag kan börja gå normalt!

Jag och min lillasyster håller på att laga mat till min lilla familj, förutom papi som är i Polen med dansarna på skolan! Som ni märker är jag en väldigt bra kock, eftersom jag sitter här vid datorn istället för att vända på potatisbåtarna.

Jag har ingen aning om vad som händer i helgen för en gångs skull. Vet inte om det känns bra eller inte. Tror jag röstar på inte. Jag vill alltid ha allting planerat och att ha saker att se fram emot. Men icke dom här dagarna.
Förutom på måndag förstås när vi har studiedag!! Då ska jag och mina wonderfulla vänner äta ute på kvällen och sedan sova hos mig. Det kommer bli väldans kuuuuuuuuuuuuuuuuul!

shitmanhattan nu måste jag ner och fortsätta på denna vackra måltid!
Sedan ska jag äta världens MINSTA, ja dom är fruktansvärt små(och goda), vindruvor och slå mig ner framför idol.


Kommentarer (0)

besviken

Om ni vill dricka något som smakar avslaget, ruttet, gult godis, plast och lite kemikaler så rekomenderar jag denna:




Jag väljer alltid ekologiskt om det går, men det här var fan värre än att äta en rutten citron med mask i.

Men idag mina kära vänner och ovänner har vi lärt oss att koppla in kablar och att rulla ihop dem. Mycket intressanttttttttttttttttt, iallafall när Per vår lärare sitter och pratar i micken med hög bas i och säger att han är sexig, hm han måste nog vara snart 60 år. mysigt!..

Imorgon ska jag sitta på en dum buss i 1½ timme och sitta hemma i mitt dumma rum istället för att vara med min underbara pojkvän och laga en god middag och se en mysig film. JA LIVET ÄR ALLT BRA!

 
Kommentarer (1)

Onsdag är inte en bra dag

Hm, nu har jag precis sovit i 4 timmar. Det kanske inte var så bra. Men jag drömde iallafall att jag hade en katt och en liten hund, och så höll Jenny och Olivia på att flytta in till mig! Det är ju så det ska vara för tusan! haha.

Idag har det inte hänt något speciellt, vilket det inte brukar göra eftersom det är onsdag.
Efter skolan träffade jag, stina, jenny och lite andra små folk Rasmus och Zabine för lite information om deras project arbete. De ska nämnligen göra coola sminkningar och sånt på oss och sen fota och ha en utställning. Kul!

När jag kom hem idag fick jag mig ett gott skratt. Jag vet inte varför, men Fanny har pyntat fint här.



Det är inte många som har en inneboende som lägger bananer i en vas.
Nu ska jag dock äta upp den ena
Kommentarer (0)

Jag älskar att diska och springa 4232 km

Jag måste bara säga att jag har världens fetaste tjejensamble. Fy tusan vad vi rockade fett idag ;) hahaha.. hm jag är så cool så jag spelar bas, och det är superkul så jag tänkte att jag ska göra inbrott hos Oskar och sno så jag kan spela hemma.

Idag har min kära musikklass varit så duktig, för vi har sprungit 2 km på idrottslektionen. Och alla var totalt döda när vi hade sprungit klart, men fy tusan vad skönt det är att ha det överstökat. Självklart säger Nelly "Efterrr ni spronigt tvo kilometerrr, ni spela fotboll" JAAAAAAAAAAA fy fan vad glad man blir att man ska få springa ännu mer. Jag som har så bra kondition.

NOG om det. Snart kommer Fannylisa hit men jag tror att jag somnar snart, för sova är en fin sak att göra. Men först ska jag göra en sak som är mitt liv. Diska.



Kommentarer (0)

kladdkaka

Det gäller att ta det bästa av kakan


Kommentarer (0)

miss li <3

Efter några få timmars sömn cyklade jag iväg till skolan. Jag är fruktansvärt trött och har haft ont i huvudet hela dagen. Nu har jag också haft ett bultade och hoppade öga i ett dygn, grattis till mig! Hoppande nerver är det bästa jag vet.
Igår stannade den förbannade hissen när jag skulle åka upp, jag var beredd på att dö! Men jag överlevde.. som ni kanske har märkt.
Någon som var uppe och kollade på VMA inatt? inte jag inte, somnade precis när det började. Men skulle vilja se reprisen om det nu finns någon.. hoho

onödigt inlägg men nu har jag iallafall haft ett "jag mår jättedåligt kom och ta hand om mig mamma"-samtal, lilla mamis är bäst.

Ikväll kommer Fanny hit! Hon praoar här i lilla Kristianstad så hon ska sova 3 dagar hos mig nu i veckan. Synd att hon kommer när det är läggdags haha ;)




Jag och Fanny har 15 minuters!
Kommentarer (0)

gå och lägg dig

Det var inte så gott med glass så jag gjorde massa mat istället (Y)
Nu har jag precis kollat klart på Nothing Hill. Den är rätt söt.
Såklart är jag helt klarvaken fast jag borde ligga i sängen och sova nu eftersom man ska upp tidigt imorgon. Men har man sovit hela dagen så har man.

Nu sitter jag och kollar på italiensk tv, jag fattar jättemycket..

Kommentarer (0)

Nu är det helt gått och blåsigt utomhus

Nu har jag precis vaknat upp ur mitt ide. Sova är gudomligt.

Igårkväll hade jag vääääldigt kul! Det har satt sina spår, så när jag kom hem vid ett idag så slängde jag på mig myskläder och kollade på Wildchild. Sedan föll mina tunga ögonlock och så har jag sovit fram tills nu.
Nu är min hjärna tom så jag vet inte vad jag ska skriva.. Jag är jättehungrig men är inte sugen på något, men nånting ska jag nog kunna klämma i mig. hm lite glass kanske. Nyttigt och allt ju.
Någon som vet om det är något bra på tv ikväll? Orkar inte göra något annat att ligga i min bäddsoffa och glo.
Kommentarer (0)

lördagkväll

IM READY FOR PAAAARTYYY!

Kommentarer (0)

Morgonpigg pojkvän

Tjenispenis

Idag vakna jag halv nio, eller rättare sagt så kände jag att jag inte fick sova längre eftersom Oskar var vaken, tjooooheeej vad jag var trött.
Vi åt iallafall en fetefrukost och sen glodde vi på tv och mysade lite, ja mysade heter det. Nu är han på väg till landet långtlångt borta, nämnligen växjö. Jag känner att jag borde äta lite chips nu och kolla på sex and the city men klockan är trots allt vara elva så jag tror jag avvaktar med chips.
Ikvääääääll blir det partyparty hos stinalinarina! Ser framemot det väldigt mycket!!

Mot gitarren!

Kommentarer (1)

jag villl dansa in i ån........ neon DÅ

Hej och hå jag är på dåligt humör. Jag mår jättedåligt och hatar musikskolan. Idag skulle man misann anmäla sig till dans. Men tror du det går? Nej själklart inte. Ringer man och vill anmäla sig så säger dom, blablabla anmäl dig på internet vi är för lata för att göra något för hand.
Ja då sätter man sig vid datorn och går in på hemsidan. men ojojojoj där kunde man inte änmäla sig för anmälningsblanketten var så gammal att den inte stämde ens. WOHOHOOHOHOHO

Jag tror jag måste gå och lägga mig
 
Kommentarer (1)

kladdkaka mat chokladpudding mackor och te

VEM I HELA FRIDENS NAMN HAR HALLONSYLT PRICKIGKORVMACKAN?

Olivia har, och hon knips med tårna och spiller te i sängen.



Jenny ligger på Olivias te



Kommentarer (0)

Mat är det enda vi kan

Olivia ligger och skriker "NUTELLA NUTELLA" så det hörs i hela Kristianstad. Hon och Jenny gissar vilken reklam som är på tv.. Jag var så dålig på det så jag gav upp.
Idag har vi iallafall gjort en kladdkaka och lagat ännu en specialare, snart bli det nog chokladpudding.
Jag och Jenny har precis kollade på Chocolat och Olli nördade the sims 3.............................. hhohoho
Imorgon är det en härlig dag minsann, hoppas det är kallt! hmm måste kolla vädret. Jag är ju trots allt vädermiranda.
Nä nu sa Olli "fan vad ful du är" till någon oskyldig person på tvn, stackars människa.

SNART ska vi kolla på idol och äta upp resten av vindruvorna kanske. HM jag känner att det är snart dags att vattna blommorna.



Kommentarer (0)

oj.. fel hus

Idag när jag skulle gå hem från busshållplatsen så var jag så inne i en låt så jag gick till fel hus och försökte låsa upp dörren, blev rätt förvånad när jag kollade upp och såg ett grönt hus och inte ett gult. haha
Sedan när jag började gå till det rätta huset så kom det fram en liten kille på cykel och sa hej och började cykla brevid mig, sen sa han inget på en stund.. Helt plöstligt "Jag tycker du är söt", haha. Sen frågade han vad jag hette och hur gammal jag var, sen när han skulle säga hur gammal han var blev han tyst en stund och funderade, sedan sa han att han var 14, men han var nog inte mer än 12 haha.
Sedan skulle han självklart ge mig sin msn och så följde han mig till dörren under tystnad och precis när jag skulle gå in så frågade han om han fick krama mig, väldigt mysko om jag får säga det själv men samtidigt rätt gulligt och modigt av en sån liten plutt. Så han stod där vääldigt länge med båda armarna om mig och vägrade släppa. haha! Som det kan gå, så nu måste jag adda honom och vara jättesnäll så han inte bli rädd. Men jag ska tipsa honom om tjejer i hans egen ålder (Y) that's best for him

Igår hade vi det iallfall väldans trevligt! Vi laga vår specialare till middag och sen direkt efter det gjort vi fruktsallad, smält choklas, ostbollar och popcorn, MUMS! frukt doppad i choklad är gudomligt gott.
Vi kollade även på Moulin Rouge och Hitta Nemo. Fy fann vad man garvar åt Hitta Nemo, den är så jäkla bra! haha vi var tom tvungna att sploa tillbaka en gång för att det var så roligt, huhuh.
SEeeeeen staccck filledille hem och Jenny somnade. Jag och Olivia låg i sängen och kollade på en väldigt bra film vid namn av Gosskören, se den! Vi låg där med chokladpudding, tusen ton grädde och banan och jag mådde så jäkla illa, ändå skulle jag äta upp allt.
Vid ett somnade vi goa och mätta!

Och idag har Jag och Oskar varit tillsammans i 4 månader minsann! Tiden går fort när man har kul xD


Kvällen igår började med lite skönsång



Sedan åt vi oss höga på frukt som ni kan se



ASGARV





Kommentarer (2)

Studiedag med ostbricka utan ost

Hej alla mina små vänner! Idag har jag studiedag, vääääldigt skönt.
Ikväll kommer Jenny, Olivia och Feffs hit och det enda som är planerat är att vi ska äta en massa, mycket spännande! Antagligen blir det väl en film hit och dit och massor av prat.
Lilla Rebecca ligger hemma och är sjuk :( Krya på dig beeeeccs.

hm hm hm, Idag har jag minsann varit ute och promenerat med mamma innan jag åkte till Kristianstad. Det var skönt! För nu blir det inget hav&skog på två veckor.

När jag kom till Kristianstad så gick jag runt i massor av affärer och hittade massor av fint, fast jag köpte bara en stor mörkgrå stickad tröja på Bik Bok. Längtar tills hösten riktigt kommer igång och man kan gå runt i massor av stickat! Jag är så trött på sommaren... Men när vintern kommer så kommer jag väl bara klaga på hur kallt det är och att man längtar till sommaren, men så är det alltid!

Nu minsann är det dags att äta lite så man överlever till ikväll! pusshejleverpastej och en extra pussmedasmycketleverpastej till Oskar! love uuuuu



Kommentarer (3)

söndag......

God morgon på er alla! jag sitter här med en mage full med frukost och har precis sagt hej då till Oskar. Känner redan att den här söndagen kommer bli som alla andra.. tråkig och ännu mer tråkig..

Igår åt vi jättegod mat som min lillebror då lagade! Och eftersom Oskar precis har tagit sitt körkort så ville jag jättegärna åka med honom en sväng så vi lånade mammas bil och åkte till Coop och köpte godis och läsk, det gick suuperbra! Dock rörde vi knappt godiset och läsken sen så det kändes rätt onödigt.
Men vi började iallafall kolla på "tillsammans är man en mindre" men vi somnade rätt snabbt. Så jag ska kolla klart på den nu =) Audrey Tautou är med och jag tycker hon är bra (Y)

god natt
Kommentarer (0)

Regn är kärlek

Idag vaknade jag av att regnet öste ned. Jag är kär i regn.
Jag gjorde lite frukost och satt mig vid datorn och kollade på olika tvpogram.
Nu sitter jag här och väntar på att Oskar och hans pappa ska komma. Knaprar på choklad gör jag också, det måste vara en av dem godaste sakerna som finns att äta!
Ikväll ska min lillebror laga mat för första gången.. Jag hoppas det går bra!  Mamma har även beställt pannacotta så vi får se om jag och Oskar lyckas göra det. har aldrig gjort pannacotta innan, med suuupergott är det iallafall!

Kommentarer (0)

oskar gillar fläskpannkaka utan fläsk

Hej det är fredagkväll och jag har precis räknat matte.. jag har glömt min historiabok någonstans så jag är lite ledsen.. För det hade varit skönt att bli klar med den i tid!!!!!!!!!!!
Jag tror det är dags för lässtund och sedan sova..
jag är inte så trött.. och jag tänker för mycket.
Imorgon kommer Oskar hit. Det är bra.

Jag har ätit för mycket chips så jag har lite ont i magen nu.

Imorgon ska mamma laga fläskpannkaka fastän både jag och pappa och konstaterat att familjen Åkerberg INTE kan laga fläskpannkaka. Det ska bli spännande.

Dags att krypa under täcket.
Kommentarer (0)

natur

Åh vad det är skönt att komma ifrån all jäkla trafik, bussar hit och bussar dit, människor och skolan.
Det är väldigt skönt att mina föräldrar inte bor i någon jäkla stad. 2 minuters promenad till havet och skogen är bäst.
Idag när jag kom hem hade mamma och Hedvig varit och plockat två stora burkar med björnbär, supergott ju!
Så nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och sedan får man väl trycka i sig lite glass och bär. Tänkte kolla på någon film på tv om det går någon, annars får jag väl kolla på någon på datorn.

Idag var vi som sagt i konserthuset och lyssnade på en författare! Daniel Boyacioglu hette han. Det var faktiskt vääldigt roligt och intressant! Han läste lite dikter och annat från några av sina böcker och så rappade han, haha. Det var gött!

Idag har även Oskar tagit sitt körkort!! :D Massor av grattis till honom!!

Nej nu ska jag verkligen gå och se till att det blir någon mat i detta huset! Ha de bra

Kommentarer (0)

Frukost på sängen

Dagen började väldigt bra med frukost på sängen :) Sedan åkte Oskar in till stan för uppkörning, lycka til kära duu!
Igår kollade vi då på Dolan's Cadillac, den var helt sjuk! Rätt dåligt också.. Rekomenderar er att inte se den!
Idag har vi bara en föreläsning kl ett till tjugo i två, sen slutar vi för dagen! Väldigt skönt!
Sedan ska jag ta bussen till Simrishamn och träffa Hanna och Fanny en stund, sedan ska jag hem :)

morgoooooooooon

fortfarande väldigt morgontrött (Y)
Kommentarer (0)

hej höstväder

ojojoj, sicka sanna musiker vi är! Jag, Olivia, Jenny, Feffs och Rebecca skrev en text till en barnvisa, lade på instrumenten och sedan spelade vi in den med Per och Örjan :) Det gick jättebra, och det var vääldigt roligt!
Efter skolan kom Oskar och vi gick och handlade mat, hyrde film och han köpte en dvd och ett par hörlurar till mig! (!?) helt galet. men jaja.. Ikväll ska vi då kolla på film, Dolan's Cadillac blev det. Har ingen aning om vad det är för något med det blir säkert jättebra. Vi har även köpt massa gottis eftersom ingen av oss kände oss på toppen humör så fick det bli ett undantag att äta godis på en torsdag ;)
Oskar är väldends bästa pojkvän och har lagat jättegod mat till mig idag, mumsfillibabba

hejdooo mot tvnn (Y)
Kommentarer (1)

Köttfärssås är inte att leka med!

Nu har jag precis diskat efter ett äventyr med spaghetti och köttfärssås. Puh!

Idag ringde klockan vääldigt tidigt, det satte sina spår. Jag har varit trött och kanske lite gnällig hela dagen :P Som tur var slapp vi både historia och engelska idag så jag kunde åka hem till lilla mamma redan halv ett. Vi åkte några ärenden och jag köpte ett halsband, tummen upp för det (Y)
haha nu ska jag skriva mina uppgifter till pliktverket, vem vet. Jag kanske vill tjänstgöra i försvaret, jag har alltid velat få en soldatutbildning.
Nej nog om det, jag sitter med en flourtablett i munnen nu. Synd att man bara får ta två om dagen, de är rätt goda (;

Imorgon blir en spännande dag då vi ska komma på melodier till våra låtar vi har skrivit! Lycka till till oss
Efter skolan ska jag träffa världens efterlängtade Oskar! YEEEEEEEEEEEEEEEES, jag dör av lycka! :)

Ikväll blir det nog att somna tidigt efter som jag ska upp 05.20! love it!



yes ibland är det fel håll
Kommentarer (1)

första september

Nu sitter jag här och är helt slut.
Ensamblen idag gick väl ok, vi skrev bara ner låtar vi ville spela.
Sedan hade vi engelska och idrott. Blev helt seg och trött av idrotten så jag beställde med mig mat hem från Graffiti och kastade mig ner i sängen. Fy tusan vad gott det är med bakad potatis. Jag är också slut på matidéer! Det är så jäkla jobbigt att laga mat varje dag, lyllos er som bor hemma och får maten serverad på bordet!

Imorgon ska jag hem och träffa lilla mamma, känns som det var superlänge sen jag var hemma i Schillanschhhh! Så det ska bli mysigt att träffa mina små små syskon och gosa med lilla bossebooo!

Ikväll ska jag öva som tusan på mina gitarrläxor och kolla på tv!



Jag välkomnar september med öppna armar
Kommentarer (0)
RSS 2.0