Tjolahopp!

God dag! Sitter och jobbar med mitt PA. Redigerar om alla mina bilder, det är skitsvårt. Man ser inte vilken redigering som är snyggast, man måste kolla på något annat en stund innan man kan kolla på bilderna igen och bestämma sig om ni fattar. Men det blir nog bra..

Nu ska jag fortsätta att måla, inatt när jag inte kunde somna så tog jag fram alla mina färger och penslar och kladade loss lite, det är så lustigt för man kommer in i det så lätt. När jag hade målat färdigt kändes det som att jag hade suttit i 10 min, men hade suttit i över 1,5 timme. Jaja, hejdååå! Asgött att inte ha skola på 3 dagar!
Kommentarer (0)

Söndag

Det blev lite ändrade planer i fredags. Åkte hem till Skillinge istället för till Stina. Åt massa mat, kollade på handboll, på The Tourist, åt gottis hoho :)

Igår kom Ossi, vi kollade på Sagan om ringen och åt godis och chips och hela fadderullan! Jag ska skriva en analys om Gandalf i religionen så de här dagarna jag är hemma nu ska jag försöka se alla filmer så att jag kan lära känna Ganne lite bättre. Ska stanna här nere tills på onsdag, asgött!

Men nu ska jag kolla på Life as we know it, den verkar göttig. Hejdå :)
Kommentarer (0)

27 januari

Låt mig berätta om min vecka

Måndag: Började med svenska, där vi mest pratade om annat än svenska som vanligt. Sedan hade vi religion/klassråd med Joel och sedan höjdpunkten på dagen, date med Stina! Sedan något mindre roligare, nämligen fiollektion och sedan lååång naturkunskaplektion.

Tisdag: Lugnare dag, hade bara modern dans på morgonen. Stack hem vid tio och åkte sedan in till stan igen vid 3 för Es-konsert, som var riktigt bra! Sen åkte jag till Oskar!

Onsdag: Studiedag! YEEEES! Vaknade utvilad hos Oskar, åkte in till stan för lite ärenden. På kvällen var det terminens första jazzdans, det var kul. Sedan mötte jag upp Oskar och vi åkte till lägis och lagade mat.

Idag: om lite mer än 1 timme jag ska ha filosofi i 3 timmar, sedan åka till Malmö med klassen för att kolla på Opera. JAG VILL VERKLIGEN IIIINTE! Ååååååååh, dessutom ska man tydligen vara finklädd, min garderob består inte av finkläder. Suck..

Imorgon: Svenska, kultur och idéhistoria, lunch, fredagsmys! Idag åker jag hem till Stina och göttar mig :D

Lördag: Myspys med my boyfriend

Söndag: Återstår att se!
Kommentarer (1)

24 januari

Jag avgudar nästan mig själv så otroligt bra jag är på att blogga. Dock hinner jag inte göra det nu, först måste jag skriva ett övertygande tal, om personlig mognad och självkännedom och hur jag bygger min verklighet. Visst låter det kul?
Kommentarer (0)

en vecka senare..

..och jag är nästan helt frisk, äntligen!

Idag började dagen med modern dans, har aldrig dansat det innan. Det var inte lika roligt som jazzdans men det kommer nog bli gött när vi kan alla övningar och börjar på koreografi. Sedan hade jag årets första gitarrlektion och det gick bra.

Om en liten, liten stund ska jag åka hem till Oskar, aaasgött! Byebye
Kommentarer (0)

110111

Igår när jag kom hem kl 16 mådde jag jättedåligt så jag la mig i sängen och råkade sova till kl 19. Sedan tvingade jag upp mig själv och åt mat, kollade på en film och läste och sedan somnade jag igen. När klockan ringde i morse trodde jag att jag skulle dö så jag sjukanmälde mig och somnade om. Nu efter 12 timmars sömn mår jag lite bättre. Ska snart börja skriva på mitt andra psykologiarbete och i eftermiddag ska jag hem till oskar. Tudelo!


Jag och Oski
Kommentarer (0)

Sagan blev spel

Igår åkte Olivia, Rebecca, Johanna och Jag hem till Stina för att ha Sagan om Ringen-marathon. Gissa hur många Sagan om ringen-filmer vi såg. Noll. Istället spelade vi spel hela kvällen, åt så mycket godis/chips att jag tror alla fick ont i magen, kollade på en annan film och pratade. Somnade sju på morgonen och steg upp inte så många timmar efter det. Har haft det superkul!

 
Stina hade inte bara lagat mat åt oss, pannacotta hade hon också lagat. Det var jäääättegott.

Nu ligger jag i sängen och kollar på tv-serier. Funderar på att öppna chipspåsen men det tar emot.. Det blev för mycket sånt igår.
Kommentarer (0)

Fint ljus i Skillinge

Kommentarer (1)

3 januari

God kväll. Idag har jag och mina syskon varit ute och åkt skridskor, det är inte lätt det! Så efter att vi hade åkt klart och gått en promenad så satt jag mig framför datorn och gjorde något som var mycket enklare, nämligen kollade på film. Släkten är värst, Familjen är värre och Pretty Woman blev det. Nu är klockan snart åtta och jag ska börja kolla på min fjärde film för idag, All Good Things blire.



Räddaren i nöden!

Jag är gryyyym! Skriker jag

Lite Bambi på hal is
Kommentarer (3)

2 januari

Hejhej. Idag har jag och familjen varit ute på promenad i Sandhammaren, det är fruktansvärt jobbigt att gå på en isstand, bara så ni vet. Nu ska jag leta upp någon bra film att se på.


Fick sällskap igår när jag kollade på Stepmom, som för övrigt en bra film! =)

hav

krigsvapen
Kommentarer (1)

den vita stranden 110101

Idag gick jag en runda ner till isstranden, höll på att trilla ett antal gånger men jag överlevde! Nu ska jag poppa popcorn och kolla på filmen Stepmom. Det har blivit många filmer detta lovet, gött!


ankastrand
Kommentarer (0)

Årsresumé 2010

I Januari hade jag jättemycket ångest över att börja skolan och alla försenade arbeten men efter ett tag kom jag in i mina rutiner och allt blev rätt bra tillslut. 
Jag, Jenny och Rebecca sov i Jennys kök och skrev låtar, fan vad rolig den kvällen var! Här är en vers från den ena låten jenny improviserade:

Du kan kalla mig för hora och pastill
Jag har kallats mycket i mitt liv
En gång blev jag kallad för sill
Dom skulle veta vem jag är
men med mig gör man ingen affär
Jag är större än dom största
Och jag heter inte Gösta

I Februari fick jag urinvägsinfektion och drack vääääldigt mycket tranbärsjuice och pressad citron.


Jag levde för twilight-böckerna och kunde inte slita mina ögon från dem!
Jenny och jag stannade kvar till 10 i skolan för att jobba med scmun, starkt jobbat av oss!
Jag var även på återbesök på sjukhuset för att kolla upp min käke, tyvärr fick jag inte träffa min vanliga läkare utan en jävligt sur gubbjävel. Men även hade jag bra dagar tex då jag, stina, jenny och olivia spelade buzz hemma hos jenny och försökte baka cookies, det gick inte så jättebra. Men en sak som gick galant var när johanna le lärde oss alla att laga den numera berömda kycklinggrytan. MUUUMS!


I Mars bakade jag kanelsnäckor för första gången själv, det gick inte jättebra.. Denna månaden var det också volleybollturnering som gällde! Alla tjejer var sjukt taggade och vi hade verkligen superkul, dessutom vann vi 6 av 7 matcher och hade väldigt snygga kläder.


I slutet av mars var det fest som gällde! Alla tjejer samlades hos Jenny och sminkade sig och fixelidix. Sedan begav vi oss till Carl med lite trubbel på vägen som försenade tåg, buss som vi missade,vi fick sitta och kuckelikura på en trappa vid en mataffär.. men till slut kom vi fram till en väldigt rolig fest!

Den 23 mars fyllde Olli år! Några dagar senare jobbade jag, stina och jenny med scmun i 9 timmar! Hur orkade vi!!?!?!


Sedan var det dags för premiär och det var aaaaaskul!


I April fyllde min lilla lillbror 16, mamma 42 och Sandra 19! Denna månaden kunde man sitta ute och läsa i solen, fan vad gött!



Jag och Jenny plugga järnet tsm i våra lägenheter, shit vad vi var duktiga. Och roligt hade vi samtidigt. Hon flyttade även in till mig ett tag när hennes lägenhet renoverades och vi hade det så jääääävla roligt, saknar! Det var på den tiden jag lärde mig att göra chailatte.

Maj var en sådan månad då jag och jenny bröt ihop på mitt hallgolv, grät lite och skrattade lite i samma veva, gjorde matlåda till sängen och var allmänt livströtta. Men vi hade iallafall varandra!


den 8 maj hade jag och osse varit tillsammans i 1 år och det firades på restaurang. 3 dagar senare fyllde Jenny 18, då blev det restaurang igen fast med the girls denna gången, supermyssss.

Dagen efter åkte jag till Örebro med the familia, jag kommer inte ihåg så mycket från denna resan förutom att jag köpte min favvokjol där.

i slutet av månaden var det uppspel......... ja, jag vill inte skriva med om det. Istället kan jag skriva om att dagen innan vi skulle ha uppspel, då ramlade jag med cykeln och jag har nu ett asfett lila ärr på knäet (Y) Jag tittade även denna månaden på en film där en kille klippte av sin hud i ansiktet.

Sedan blev det Juni som inleddes med historiaprov och examenskonsert. 3orna hade karnival som vi spelade samba på. Sedan blev det lite kladdis med jojjan och becca (Y)



Jag och oskar bakade FRUKTANSTVÄRT GODA blåbärsmuffins! I loooooove!


Sedan började helt plötsligt det "sista" sommarlovet!


Åkte till danmark, var på stranden med fille och stina, åt jordgubbar, kollade på hela säsong 14 av top model, fick betyg från skolan, brände sönder benen, åkte till haväng och till glimmingehus.


den första Juli vaknade jag upp hos Olivia brevid Stina och Rebecca. dagen innan hade vi haft tjejkväll med mat och nakenbad, väldigt rolig kväll!

Började även att jobba för sommaren, det var skönt att komma igång med något. Och helt plötsligt var jag 18 och stina med!

Jag och oskar hade det supermysigt när vi vaktade hans föräldras fina hus, vi grillade, lekte med hunden och färgade oskars hår! Det var sjukt spännande, haha.

I Augusti fyllde Oskar 20 år och Fanny fyllde 18!  Sedan började skolan... och jag började i 3an!


första dagen i skolan

I September hade stina en kulig fest och jag spillde ut en cider i jens bil(som jag inte har berättat).
Jag började även fota lite mer seriöst till mitt projektarbete som nu började komma igång.
Dessutom fyllde Levn och Rebecca 18 = trevligt middag hos Jojjan och Becca snodde en ballong.


Denna månaden åt jag även en halv sockerkaka till middag och affärerna började sälja julsaker.

Oktber är en historisk måndag för det var så kortspelet Dam kom till oss. Den första snön kom även och det gillade vi inte.

I November lanade jag med Stina, åt kalkonmiddag hos mormor, var i köpenhamn med familjen, firade 1½ år med Oskar, åt VÄRLDENS största kanelbulle med Jenny och Rebecca och var på utflykt på ales stenar med mamma och famlijen wickström.

December.. Då beställde jag min studentmössa och hittade tex 2000 bilder på fina stina på min dator. Viktor, Joahnna, Matilda och Mimmi hade en grym julgala!


Ute på stranden

Vi skaffa en liten kise som är världens busigaste! Och puff så var skolan slut!

Sedan kom en trevligt, insnöad jul med famlijen och sen var det helt plötsligt ett nytt år som firades med familj och sjuk pojkvän. Jäklar vad allt har gått fort!



År 2011 kommer bli ett superår. Jag tar studenten och efter sommaren flyttar jag ihop med Oskar och kanske böjar jobba eller börjar plugga till något som inte ska ha något med musik att göra. Dessutom kommer Harry Potter del 2 och nästa Twilight-film ut, hoho!
Kommentarer (2)
RSS 2.0