Valborg

Vad härligt det är att inte behöva vakna upp själv! Idag kände vi inte riktigt att det var en bra skoldag så vi gick och köpte frukost istället och mumsade.

Idag ska jag hem till Oskar och mysa, det ska bli riktigt spännande. För övrigt är det skönt och varmt ute, igår gick jag och olli från stan hem till mig i bara tröja sent på kvällen, det var så göööööööööööööött. Idag regnar det dock, men det är rätt mystigt. Lite typiskt att det ska regna på valborg bara.

Kommentarer (1)

Dansen dag

Just nu gör min inneboende till betjänt en chailatte till mig, livet är allt bra just nu. Förutom köttiga hälar så.

Idag har det varit en rolig dag. Skolan var helt okej, vi övade på att spela samba och sedan flumade vi bara rundor på svenskalektionen. Efter det åt vi ute på stan och sedan åkte jag, olli och penny hem till mig för att sedan rusa tillbaka till stan.. Där var det dans på Teatern som gällde eftersom det är Dansen Dag idag. Olivia och Jag var med och dansade jazzdans och VI VAR GRYMMA. Ville bara säga det, hoho.

Oh, ju kom min chailatte! Tack lilla Jenny. Just nu sitter vi och hjälper Olivia med hennes cv. SJuuuuuukt spännande. Det har varit en sjukt rolig vecka eftersom jag har haft mina friends här stup i kvarten! :D

Nu ska jag umgås med mina vänner för snart är klockan halv elva och då slocknar Jenny, och då måste jag bädda ner mitt lilla barn.

Kommentarer (0)

HOhoho

Äntligen har jag köpt ett par gröna converse! Jiipppiii, nu är jag glad minsann. Det är så mysigt att inte komma hem till en tom lägenhet. Hoho, det var det jag ville säga.

Jag har verkligen inte tid att sitta här, för nu är det dags att läsa en massa i en komlicerad bok... Yey, och så måste jag ju umgås med min lilla inneboende, hoho :D


hahahahahahhaa
Kommentarer (0)

Tjolahoopp

Hejhopp i lingonskogen!

Denna veckan bor Jenny hos mig och det är suuupermysigt. Idag ska även Stina sova här :D Just nu är de och fixar falukorv till oss, det är rediga tjejer det.

Imorgon ska jag och stina spela lite vackra låtar för vackra människor i lilla salen. Dock har vi inte övat så mycket, men ikväll gäller det! Hoho, nu somnar jag snart, bäst att sluta skriva. hejdå
Kommentarer (1)

Helgen

Sitter hemma i Skillinge brevid ett glas med möglad juice i. Det är spännande vad man kan hitta bakom datorskärmen!

I fredags hade vi es-konsert som vi har varje månad och där var jag och mina vänner med och spelade. Det gick rätt bra men fy vad jag hatar att spela inför folk, då jag spelar hellre teater då(läs Arken). Efter konserten körde Jag och Oskar och handlade till kvällen och sedan lagade vi god mat och kollade på en film. Myyyyysigt.
Igår körde vi hem till min lilla familj och lagade hemmagjoda hamburgare, mumsfilibaba.

Idag har jag inte gjort så mycket. Suttit i solen i några timmar och försökt läsa en bok som inte verkar vettig.

Nuuuu ska jag fortsätta med ingenting! hejdå

Kommentarer (0)

Hit med solen för sören



Ja jag säger då det..
Kommentarer (1)

"Se där går bagarn med sitt bröd som alltid"

Inser ni hur gott det är med gräddost? Det gör jag, mums!

Idag började dagen med ett underbart matteprov, som sedan följdes av en underbar historialektion som sedan följdes av ett helvetiskt gehörsprov. Nej jag skojade, det har inte varit så underbart idag. Men helvetiskt har det faktiskt varit ibland, jag blir alltid så frustrerad när vi har gehörsprov eftersom det aldrig går som jag vill. Men som tur var så fick vi råapotatisbitar med köttfärs som hade en touch av kanel i matsalen idag.

Efter skolan så började Stina, Elon, Rebecca och Jag att öva till konserten som ska vara på fredag. Vi är ute i god tid vi! Nä men det gick faktiskt väldigt bra :)

Om ni vill höra en bra låt så ska ni lyssna på denna, bara så ni vet.
http://www.youtube.com/watch?v=J2HeFDKGKMg
Kommentarer (0)

Trötter

Ojojoj har precis haft ett 3-4 timmars besök från Jenny och OJ så trött jag blev nu. Men vi har varit duktiga och övat på matten som sagt och det är ju trots allt roligare att räkna när man har en liten kompis. Nu mina damer och herrar så ska jag gå och lägga mig brevid min spöklampa som bara tänder sig själv hela tiden. Om ni inte tror mig att jag har en spöklampa så fråga Jenny. Hon vet.


Jenny berättade för mig hur man gör pizzabullar, så om ni vill veta så kolla här.
Kommentarer (0)

Blö

Idag har jag haft en dålig dag med huvudvärk från första stund jag vaknade. Men jag gillar regn så nu är jag lite gladare. När som helst kommer lilla granne Jenny hit med choklad och mattebok, vi ska plugga lite eftersom det är prov imorgon och ingen av oss har så bra koll på det hela.


När jag antligen är arg/ledsen eller väldigt glad så blir mina ögon väldigt gröna. Ville bara berätta det.

Kommentarer (1)

Detta är spott-mirre som talar

Det här inlägget är skrivet för Johannas skull, annars klagar hon på mig.

Äntligen börjar träden utanför balkongen få knoppar, snart slipper jag se in till alla hundra grannar och snart kan jag börja med nakentisdag igen. hahahah jag skojade bara, snusk.

Den här måndagen har sett ut som alla andra 52 måndagar. Förutom att jag har fått massa fina cash för mina söndiga skor och så har jag bytt ut min söndiga klänning mot en hel klänning. Det är inte varje måndag det händer!
NU ska jag slänga mig framför tvn med oboy och mackor med den berömdawickströmslemoncurd. Tudelo



De skyldiga med lite för mycket smink

Kommentarer (1)

Söndag...

Jahaja.. Då var man uppe i Kristianstad igen efter en tur nere i Schillannngeee. I lördags fyllde mamma år, så vi var uppe tidigt och sjöng och kollade på paketöppning. Till kvällen blev det en massa mat och goda saker.
Idag har jag inte gjort allt för mycket. Sagt hej då till min lilla man och åkt buss i evigheter är nog det jag har gjort.. Nu sitter jag här och gör lite läxor. Spännande. Denna veckan kommer bli hektisk med prov, inlämningsuppgiter, konsert och massor med övaövaöva tillsammas med Stina till vår spelning i lilla salen. Yey.


Solen från bussresan


busskuren
Kommentarer (3)

Hej

Hej jag älskar mina vänner
Hej jag älskar oskar
Hej jag älskar solen
Hej jag gillar att cykla på morgonen med jenny
Hej jag gillar inte broccoli
Jag saknar Arken
Kommentarer (1)

Tupplur

Råkande somna vid 6-7 nu på kvällen och vaknade upp för en timme sen, smart.. Drömde om en massa feta läskiga råttor som var i mänsklig storlek. Blää, det är iallafall bättre än att drömma att man kvävs till döds. Aldrig ska dessa mardrömmar sluta..

Men nu har jag iallafall ätit en massa mat och tro det eller ej så börjar ögonlocken bli tunga redan nu trots min lilla sovstund. Så jag säger väl god natt nu. Tudelo

Kommentarer (0)

Hejhoppsnopp!

Det känns som att det har hänt miljoner grejor de senaste dagarna, men nu när jag ska skriva om det kommer jag inte på ett dugg. Snart kommer iallafall Oskar hit som han har gjort alla andra dagar den här veckan. Alla en.

Nej det är nog tid att göra lite läxa och spela lite gitarr och fiol innan Oskar kommer, för det är helt enkelt omöjligt att göra något skolarbete när han är här. Men det är ju rätt självklart. Oskar eller läxor? Oskar eller läxor? Hmmm..

Kommentarer (1)

MYYYYYYYYYYYYYS

Ha en trevlig lördag! Det ska jag ha med god mat och fest med mina underbara vänner!





Kommentarer (1)

Fanna&Hannydag

Idag har jag haft en mysig dag med Hanna och Fanny. Vi har planerat och fixat det sista inför imorgon då vi ska ha fest. Det ska bli kul att träffa massor av gamla kompisar och även nya människor. Så det ser jag verkligen framemot.
Innan jag åker iväg imorgonkväll till parteeeeeyt ska vi fira min lillebror med god middag och väldigt god tårta! Mummsmsms

Nu ska jag kolla på film med lillsys.
Kommentarer (0)

Prickiga korven är här

Efter att ha suttit ute och läst i solen i två dagar nu har alla dessa tusentals fräknar börjat titta fram. Det betyder att det är vår mina sköna hönor. Inte illa.

Som ni kanske har märkt har mitt lov inte varit så händelserikt. Till exempel så har jag bara bakat en kladdkaka idag. Inget annat. Jag har ätit den också iförsig. Men det är rätt skönt att inte göra så mycket.
I helgen blir det fest och så ska jag träffa min Oskar och vi ska ha den mysigaste söndagen på hela jordklotet!
Kommentarer (1)

Lillskiten 16 år

Som sagt var vi uppe redan klockan sex imose för att sjunga för min lillebror eftersom han sedan skulle till skolan. Det är alltid lika roligt att sjunga så tidigt på morgonen.. Sedan skulle jag gå och lägga mig igen men det gick inte så bra för jag var fruuuktansvärt hungrig, sen när är man hungrig så tidigt på morgonkvisten? Men jag måste ha somnat eftersom jag senare vaknade upp klockan elva av att pappa spela orginallåtarna ur vår musikal. Så jag låg där en stund och sjöng de svenska texterna, det var rätt trevligt.

Men för att inte komma in på alldeles för tråkiga ämen så ska ni få veta att idag har jag bakat en rulltårta och jag har ätit en rulltårta. Det var gott. Även har jag kämpat med att äta upp alla små choklad-kycklingar, nu har jag bara en fetestor hare kvar. Jag tror jag sparar den till imorgon.

Gissa vad jag ska göra nu.

Fiiiiiiiiiiiiilm
Kommentarer (0)

Solig dag

Nu har jag precis slagit in massor av paketer till min lilla lillebror som fyller 16 år imorgon! Det blir upp kl 06.00 imorgonbitti för att sjunga vackra toner! Hellelujah.

Idag fick jag såklart inte utföra min sovplan eftersom mami ringde och väckte mig klockan 10. Men inte ska man slösa bort hela dagen på att sova så det var väl ändå bäst så. Idag har jag varit inne i stan med Hanna och Fanny, det var riktigt mysigt. Så härligt med sol!


Jag känner att även är det härligt tulpaner! :)


Nu ska jag fortsätta mitt filmtittade!

Kommentarer (0)

Nu börjar mitt lov

Imorgon mina nära och kära, imorgon, då ska jag sova så länge jag bara kan. För det har jag inte fått göra på flera veckor. Imorgon, imorgon är en helig dag. Det är ju trots allt lov och jag ska inte jobba mer på caféet nu. Dock kommer jag sakna alla gratis kakor och mat. Men det är okej.. Snyft.

Nu ska jag kolla klart på en film som jag och Osse började se i morse innan jag stack till jobbet. Puss på dig min älskling!

Kommentarer (0)

Fredag

Idag har jag jobbat på caféet, ätit ett äpple som smakar vin och väntat på bussen brevid en död grävling. Snart ska jag ner till familjen och mysa. Göööööööööööööööööööött
Kommentarer (0)

Hejdå Arken

Igår hade vi vår sista föreställing. Det känns väldigt sorligt och konstigt att inte jobba med Arken längre. Men vem vet, kanske kommer det en Arken 2?

Efter föreställningen rev vi ner allting vi har byggt upp och jobbat med under nästan två terminer och tog fina gruppfoton som minne. Sedan begav sig hela scmu-gänget hem till Jacob och hade en liten avslutningsfest. Tillslut kom jag hem till Oskar och kröp ner i en varm och skön säng och sov väldigt gott, även om det enda jag kunde tänka på var repliker och sångtexter från vår musikal. De har gnagat sig fast innuti hjärnan och kommer antagligen aldrig släppa.





Ikväll ska jag och tjejerna hem till Olivia för att fira hennes 18-årsdag, det ska bli skitkul!
Kommentarer (0)
RSS 2.0