lördag

Godkväll, igår blev det väldigt sent för jag hittade äntligen en bra film att se på! Wild taget hette den och den var till och med rolig. Där ser man! Idag har jag fortsatt mitt filmtittande. Har sett Percy Jackson som Stina tipsade om på hennes woderfulla blogg. Nu håller jag på att se Killers, än så länge är den rätt bra. Hohoh, har även laddat ner 3 andra filmer som jag skall se imorgon om jag hinner. Tudelo!!

Kommentarer (0)

Fredag

Knäade precis migsjälv på hakan. Aj.

Idag är det fredag och här sitter jag i skillinge. Har kollat på två filmer ikväll. Leap Year och Chloe, den första var helt ok, fast ändå rätt värdelös. Den andra filmen var inte alls bra, budskapet var typ:
1. Anlita inte en snygg tjej för att se om din man har sex med henne
2. Ha inte själv sex med tjejen du har anlitat
3. Gå inte in i ditt eget sovrum och börja klä av dig, för där kommer du hitta tjejen du har anlitat(och haft sex med) i säng med din son. Hahaha

Nu ska jag spela spel och döda folk, hejdå :) Slänger upp en bild på Mbappe som vi var och såg på igår

Kommentarer (2)

jag vill iiiiiiinte ha snö



Kommentarer (0)

med mina fina vänner

Tjäna bloggen!

efter den underbara naturkunskapslektionen cyklade jag, stina och jenny hem och lagade mat, spelade, sjöng, hängde, chillade, snackade, hängde lite till, kela med katten, bakade sockerkaka, åt sockerkaka, blev frustrerade på människor, ringde nervösa samtal, luktade på massor av kattfisar, spelade kort. Ja helt enkelt en väldigt rolig kväll! Jenny och Twixie stack hem för en stund sedan och Stina rakar bena. Mycket viktigt att ha ohåriga ben på dansen imorgon!

btw så losade Stina i kortspel så hon fick diska Moahahhaa, det var mycket disk dessutom!



Twixieeeeeee!


sjuuuuukt seriöst spel! Jenny är rädd och Stina är fokuserad som in iii.

Nu ska jag och stina sexa on the city

Kommentarer (1)

17 oktober

Detta har varit den jobbigaste helgen på år och dar, men igår åkte jag hem till Oskar och blev tröstad så nu känns det lite bättre. Vi lagade jättegod mat, kollade på en sjukt dålig film (The lovely bones) och myste, mös, jag vet fortfarande inte vad som är rätt! Hjälp!

Kom hem ikväll och började plugga(host, host) och så har jag tvättat. Imorgon är det musikhistoriaprov som gäller och efter skolan följer Stinis med mig hem, myyyyyyyyyys.
Kommentarer (0)

13 oktober

Hej hopp! Idag vaknade jag vid min älskling, sedan rog jag bussen till skolan och hade världens mest onödigaste lektion, nämligen arbetsmiljö och säkerhet. Sedan hade jag en lite mer nödig lektion, daaaaaaans! Sen blev det kycklingpytt och så pratade jag lite med min handledare och vips så var dagen slut!

Imorgon är det es-konsert och pyskologi som gäller...... Och bara för att så slänger jag in en bild som jag tog i Vik för någon vecka sedan. fast den är mycket snyggare när man ser den i större format för då ser man alla mysofärger på havet och fågeln. Byeee

Kommentarer (0)

myslördag

Igår hade jag och Oskar världens mysigaste lördag. Jag är inte sugen på att skriva så jag laddar upp några bilder istället.


Chailatte och bullar


Mys med Ull


Körde till Kivik och kollade på äppletavlan


Fika med familjen


Mysig promenad i Skillinge


Sparris


Jag och baby


Äcklig fågel nafsade på något ännu äckligare


Nämligen detta

Till något trevligare... Hemmaodlade vindruvor! Med snigelslem..



Nu ska jag ner och grädda pannkakor! Trevlig söndag på er!
Kommentarer (0)

6 oktober

Igår åkte jag till Oskar i Furuboda, det var jättemysigt. Vi käkade, kollade på film, gick en promenad till havet och mös eller myste eller vad det nu heter. :)

Idag har vi haft en heldag och Janne Bark, det var faktiskt rätt trevligt. Det blev som en es-konsertx6. Efter sex timmars Barbacka cyklade jag hem och slängde mig framför One Tree Hill, sedan fick jag cykla tillbaka till stan och ha ensemble och sedan Jazzdans. Det var ruuuligt. Nu har jag äntligen skrivit klart psykologiläxan och nu blir det ännu mer One tree hill och teeeee. För er som vill ha något att skriva ner så har jag druckit så mycket idag att jag har behövt gå på toaletten 7 eller 8 gånger. Det är sjukt. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

nej förresten, en annan sjuk grej är mina vinglas. Tydligen kan glas snuga till sig vatten.

Kommentarer (0)

5 oktober

haha, jag hatar scorett. Är det bara jag eller har mina nya skor helt olika färger?

Kommentarer (5)

2 oktober

Godkväll! Igår var jag med Stina, Hanna och Fanny. Planen var att vi skulle till Bånken men kl 11 låg vi och sov istället? Hahha, vad hände egentligen? Wellwell, kvällen var iallafall rolig och efter 11 timmars sömn åkte Jag, Hanna och Fanny ner till vår lilla hemstad.

Jag har inte gjort ett dugg sedan jag kom hem och har inte tänkt göra ett dugg imorgon heller, förutom att åka till Kristianstad imorgon och mysa med Oskar.

Nu ska jag fortsätta att lysa på Skönheten och Odjuret-låtar, sååå jäkla bra!
Kommentarer (0)
RSS 2.0