29 december

Hej hopp i lingonskogen!

Idag ska jag hem till Oskar och stanna där till fredag, då åker vi hem till mig och firar nyår. Det blir kul!


Lilla pippin i köksfönstret
Kommentarer (0)

Shoppingdag i Malmö

Igår kom Oskar hit, det var supermysigt, har längtat så!

Idag med 2-5 meter höga snöväggar omkring oss körde mamma, lillasyster och jag till Malmö och shoppade. Några öre och massa energi fattigare men en jacka, två klänningar, en ring, en mössa, en bok, ett nagellack, en väska och två par knästrumpor rikare. Vi gjorde även ett besök på Espresso House, såååå gott!

Nu ska jag slänga mig framför tv och glo på vänner och äta en massa mat, hejdå! Förresten, Stina och alla som vill vara inblandade, när blir det sagan om ringen-marathon? :)


ring från Indiska
Kommentarer (4)

julafton

Igår hade vi en grymt mysig julafton. I år kollade jag till och med på hela Kalle Anka! Vi åt asmycket mat, öppnade asmycket fina julklappar och hade det supermysigt.








Kommentarer (0)

Cool himmel ikväll


Kommentarer (0)

Stranden

Igår slutade det att blåsa ett tag inne i byn så jag tog mig en lång, lång, långpromenad och det kommer jag aldrig att göra om. Fy fan vad jobbigt det var att gå i snön!

tång
24 decanka
Kommentarer (1)

Snöoväder klass 2-varning

När man sitter fast i Skillinge och inte har någon julgran, ja då får man improvisera! Efter många diskussioner kom vi fram till att hugga ner en cypress i vår trädgård. Jävligt lustigt.. Men nu är vi iallafall inte trädlösa!

gran
Kommentarer (3)

Mysdag

Idag har det varit en riktig mysdag. Började med att hela familjen åt frukost tillsammans och sen har dagen bara bestått av fika, julgodstillagning, fika igen, lite mer julgodis, klä granen och pynta huset. Har varit riktigt trevligt!

godis

julgodis
fruktsallad
Kommentarer (0)

granlös

Vet ni vad? Vi har inte någon julgran pga av snöstormen. Det går inte ens att komma ut ur byn pga av snön och blåsten så vi sitter fast här i vårt lilla hus.. Lite tråkigt att inte ha någon gran på julafton men det är inte det som är det viktigaste. Mormor och morfar som bara bor 7 km härifrån brukar vara här varje julafton men nu blir inte det heller av för imorgon ska det bli ännu värre väder än vad det är idag, om det ens är möjligt.

Men nu ska vi inte hänga läpp, snart ska vi göra julgodis. Det blir kul!

Har precis sett på den nya Step up-filmen, om ni gillar dans så se den :) hejdå!
Kommentarer (0)

storstädning

Idag har vi storstädat huset! Pust vad jobbigt och än är det inte slut.. När jag väl har kommit igång med att städa så går jag verkligen in för det så nu är här sjuukt rent haha. 

Imorgon ska vi göra en massa julgodis och pynta granen, det blir kul! Men först ska här ätas pizza, redas ut 1 miljon tovor och städa klart. Ladda upp några bilder från julavslutningen igår!


Emilia, Sofie och Sara!


Jennys och grabbarnas fina nummer!


Stina köttade med Hero, det var asbra!



dansare

Kommentarer (0)

Snart är det jul

Efter lite trubbel kom jag tillslut hem till Stinas välpyntade hem! Vi klippte och tog sönder våra fina strumpbyxor, vi myste med gottis och Polareexpressen, dansade, åt god mat och spelade poker med hennes syster och bror.

Idag har vi varit på teatern hela dagen och repat, det har gått rätt bra! Har precis slängt in massa tvätt i maskinen och pakat in julklappar, hoho.


I början tog det emot lite att klippa i de hela strumpbyxorna..


Men efter ett tag köttade vi!


MYS


Kommentarer (0)

fjärde advent

Hejhej. Vaknade upp efter en svettig mardrömsnatt brevid min gosse. Vi vandrade till netto och sedan hade vi en mysig frukost.

Nu håller jag på att göra mig redo för att åka till Stina! Jag har rätt mycket kvar att göra så nu måste jag gå! Hejsvej!

Kommentarer (0)

18 december

Hej hopp! Gick och la mig tusen år försent i natt, så när telefonen ringde halv 10 idag så dog jag lite. Men nu lever jag! Om ett tag ska jag ta bussen upp till lägis och träffa Oskar, ikväll blir det myskväll! Gött, men först ska jag kolla på Valentine's Day, vissa säger att den är skitbra och andra säger att den sugen så vi får se vad Åkerberg tycker. Återkommer!

Imorgon ska jag till Stina och det kommer bli jättemysigt! På måndag är det genrep för julavslutningen, vi får hoppas att det går bra..


Update: Filmen var rätt bra! Lite för snuttiplutti för mig smak, men det handlade ju faktiskt om alla hjärtans dag!
Kommentarer (0)

17 december

God kväll! Nu har jag fått i mig god mat och massa sånt så nu är jag lite gladare. Dessutom har jag pysslat med julklappar, älskar att slå in paket! Dock vet jag inte vad jag ska göra av kvällen, exakt alla tv-serier har ju juluppehåll.. Ja jag vet, i love tv-serier. menmen.. får väl kela med vår dundersöta kise. Tjolahopp!

kisen



Kommentarer (0)

Jätteglatt inlägg

Mjaaa, jag har tänkt blogga många gånger under de senaste dagarna men jag har helt enkelt inte haft tid. För jag har varit tvungen att spela bouncing balls hela jävla tiden, jag hatar det dumma spelet men det går inte att sluta. Och dessutom har jag kollat klart på säsong 8 av one tree hill och jag vet inte om det kommer fler säsongen så jag är lite tom..

Och nu har jag inte lust att skriva mer, hejdå!
Kommentarer (1)

lördag

God kväll. Igår vad jag, Oskar och hans kära mor i Malmö och handlade julklappar, superskönt att ha nästan alla avklarade! Och så klart kunde jag inte låta bli att köpa denna snygga ring när den bara låg där och ropade på mig!


ring

Om ett tag kommer Oskar och hämtar mig och så ska vi åka hem till honom och sova där, och imorgon ska vi bara slappppa!

Och vet ni vad! Vi har skaffat en katt, den är sååååå söt så det inte är sant. yey! :D

Kommentarer (0)

Tänk när..

Tänk att det har funnits en tid då jag lyssnade på Slipknot, då låg jag och fanny på vår plats i det sköna gräset dag ut och dag in och lyssnade på Here we go again motherfucker! WHÖÖÖÖÄÄÄÄÄ!!! i dåliga mobilhögtalare och åt vindruvor och drack energidryck. Det var tider det, saknar det sjukt mycket! Kanske inte musiken just.. men allt annat.


Jag i min slipknottröja som ligger längst in i garderoben

Och tänk i 8an när jag en dag var arg och ställde mig i badrummet och klippte av allt mitt långa, fina hår.. Vad tänkte jag med!? Det har tagit 200 år att få det så långt som det är nu, och det är inte ens lika långt som innan.. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag kommer leva i 200 år till, så nu kommer jag aldrig få veta hur det känns att kunna dölja min rumpa med hår. Gud så dum jag var på den tiden!


Lite kortare än så här klippte jag det

Nåväl som Jenny brukar säga. Nu ska jag avsluta med TÄNK PÅ DEN TIDEN DÅ DET VAR SOMMAR.. Åh..


På min 18-årsdag



Myskväll hemma hos olivia, då kunde man bada mitt på natten!
Kommentarer (2)

9 dec

God kväll! Vaknade upp brevid min trötta pojkvän och låg och mös länge i sängen, åt sedan frukost och lunch nästan samtidigt och blev sedan körd till skolan. Där hade jag och fellan psykologi, JÄTTEKUL..

Imorgon är det redan fredag.. Jädrar vad veckorna går fort. Men imorgon ska jag och oskar till malmö, och det ska bli suuperkul och suupermysigt, längtar!

Nu ska jag kolla på ett Greys anatomy avsnitt och sedan ska jag bumsa i säng. Byeee

Kommentarer (0)

9 dec

God kväll! Imorse vaknade upp brevid min trötta pojkvän och låg och mös länge i sängen, åt sedan frukost och lunch nästan samtidigt och blev sedan körd till skolan. Där hade jag och fellan psykologi, JÄTTEKUL..

Imorgon är det redan fredag.. Jädrar vad veckorna går fort. Men imorgon ska jag och oskar till malmö, och det ska bli suuperkul och suupermysigt, längtar!

Nu ska jag kolla på ett Greys anatomy avsnitt och sedan ska jag bumsa i säng. Byeee

Kommentarer (0)

JULGALAN 2010

Hejhej! Nu är jag hemkommen från julgalan, den var så JÄVLA BRA! Ni som inte var där missade verkligen något.
Här kommer lite bilder, det var inte helt lätt att fota rörelse i dåligt ljus, menmen! (;


Kören

      
Benjamin ändrade inte ansiktsuttryck på hela kvällen, han var nog rätt koncentrerad                

Matilda

Lotteri


Johanna till höger :)


Karin




Stina!


Nöjda tjejer :)

Nej, nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt
Kommentarer (0)

7 december - Julgalan

Hejhej.. Här sitter jag nyvaken från en djup och lång dvala. Om två timmar ska jag och Jenny bege oss till konserthuset och träffa upp Johanna och Felicia. Några klasskamrater har gjort en julgala som projektarbete som visas idag, och det måste ju ses. Synd bara att jag inte alls mår bra, men det ska inte stoppa mig! 

För övrigt så var det gitarruppspel idag, och jag tror att avistan gick bättre än min låt och jag vet inte om det är så bra.. haha.. menmen, nu är det bara fiolen kvar så det är skönt.

Nu ska jag ta fram alvedon, choklad och koka te, måste bli lite piggare till julgalan. Hejdå
Kommentarer (0)

olika stinor

AAaaahh, just nu håller jag på att kolla på sista avsnittet på säsong 7 av one tree hill, jag vill inte att det ska slut! Snyft.. Menmen, det finns ju trots allt säsong 8 också.

Idag har jag bara haft psykologi, som vanligt satt vi i 3 timmar och skrev. JÄTTEKUL!

Men det är redan torsdagkväll och imorgon är det freeedag, yyeeyy. Då ska jag ta med mig oskar hem till skillinge. Om vi kommer hem det vill säga, just nu är simrishamnsbussen helt avstäng pga snökaoset där nere. Men vi får hoppas att den öppnas imorgon.

Vet ni vad jag har upptäckt? Ungefär 50 % av alla mina bilder är naturbilder, 20 % egobilder, 9 % bilder på kompisar och 21 % bilder på STINA HOLM! hahaha, jag har alltså fler bilder på Stina än mig själv. Det tycker jag är rätt roligt xD Jag vet faktiskt inte riktigt hur det har gått till, menmen. Det gör inte mig något.

Här får ni ett smakprov på Stina.




stinastina
Kommentarer (3)

Nyttig vecka

Idag har jag beställt min studentmössa! Aah, fast jag fattar fortfarande inte att JAG ska ta studenten till sommaren. Har man gått i skolan i 200 år så känns det lite overkligt att man jättejättesnart ska sluta.

Efter att klassen hade beställt mössar hade vi en lika intressant och rolig Arbetsmiljö och Säkerhetslektion som vanligt... -.- Sedan var det dans, eller afrikansk dans rättare sagt! Mycket spännande. Sen åt jag lite skinka och stack till min handledare, det går bara bättre och bättre med mitt projektarbete, yey!

Sen jag kom hem har jag bara legat och kollat på one tree hill-avsnitt, har inte ens orkat gå upp ur sängen för att kissa.. Haha, och ensemblen orkade jag inte heller gå till. Skickade iväg lillebror för att handa, blev hemmagjorda hamburgare och nu ska vi käka chips. Det här är verkligen en nyttig vecka för mig, har inte gått en enda dag utan chips eller choklad. Menmen, orkar inte bry mig. Har ju trots allt dansat afrikansk dans idag = skitjobbigt och svettigt. Så allt har väl inte satt sig på rumpan :)

Hejdå, nu ska jag pallra mig iväg till kylskåpet där coooolan ligger.
Kommentarer (0)
RSS 2.0