Gott nytt år

Här sitter jag med en hårig spinnande katt, kelikel.
Om ett tag ska jag och Oskar åka hem till Schillange, där vi ska fira nyår. Det ska bli riktigt mysigt.
Nu ska jag ge all min uppmärksamhet till kisen. Tudelo
Kommentarer (0)

Min Speleman

Oskar håller en konsert för mig med alla hans hundra instrument. Det är trevligt.
Kommentarer (0)

jag är fast i edwards ansikte

I eftermiddags åkte jag upp till Kristianstad och gick en stund på stan innan jag fick panik på alla människor. Usch vad läskigt det är med femtioelva personer på 5 kvadratmeter.
Jag utökade iallafall min garderob men plånkan är inte lika tjock, men så ska det ju vara nu i dessa reatider.
Nu ikväll har jag bara lagat mat, sovit, kollat på tv och ätit chips. Skönt att kunna slappna av lite på riktigt. Det går inte när man är hemma med hela familjen, tjo hit och tjo dit, mat hit och jul dit tjofadderuttan!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa klart om Edwards ansikte för det är nästan det enda Bella beskriver i den här boken, och jag vet att jag är 1000 år sen med Twilight-böckerna men jag fick inte lust att läsa bäckerna fören efter att jag sett den andra filmen. Nu är jag fast. yesyesssss Hej då i lingon skogen

Kommentarer (0)

GOD MORGON

inte kan man sitta hemma och lipa för att man är sjuk






Kommentarer (0)

Sjuk

Efter fem alvedoner, mycket sömn och ett underbart besök att Oskar sitter jag fortfarande här med feber, magont, halsont och huvudvärk. YEY ingenting hjälper och här hemma finns det inte mycket att göra. Jag har försökt återuppta mina målarkunskaper men det ger bara nackbesvär så jag lägger nog det på hyllan igen, hahah. Julen har iallafall varit jättemysigt och jag har fått många fina klappar.
Nu ska jag återvända till min varma säng. ha det bra!

Kommentarer (0)

Stackars Kalle

Olivia jag vet att det är synd om kalle bara för att jag inte kollar på honom. men jag kan inte bara tänka på ankor hela tiden. det är så utmattande.
Förresten, vad är juldagen bra för?

Kommentarer (1)

Julafton

Förlåt Kalle Anka, jag försökte verkligen. Men jag klarar inte av att se detta program ännu ett år. Kanske nästa.

Nu har jag iallafall klarat av lutfisken ännu ett år, någon gång ska jag lära mig att gilla denna måltid. Jag måste nog även lära mig att gilla lite fler saker på julbordet och inte bara äta skinka och köttbullar. Men det får bli ett annat år.
Nu ska jag ner till mamma och hjälpa till med maten, god jul!

Kommentarer (1)

JUUUUUUUUUUL

Mina kusiner kommer om en stund och jag sitter här i pjamas, bra jobbat miranda!
Idag har allt julpynt och granen åkt upp, så nu här här väldigt fint och kärt.

Nej nu måste jag verkligen klä på mig, tudelo.

granen
pynt
Kommentarer (0)

21 december

Julafton är alltid så långt borta. Nu helt blörsligt är det bara 3 dagar kvar. Livet går fort.
Kommentarer (0)

Snööööööö

Ojojoj så mycket snö vi har här i schillange!
Skolföreställningen igår var jättebra och superoligt att kolla på. Och tillslut kom jag faktiskt hem trots snöovädret här nere som aldrig slutar.
Idag gav sig mamma, hedvig och jag ut i den virvlande snön och gick en lång promenad. Även om man inte hade någon känsel i hela ansiktet och fastän jag trillade pladask ner på rumpan så var det rätt roligt att vara ute i snön.
Efter att ha fått tillbaka känslen i huvudet så bakade vi julgodis och kladdade rundor. Resultatet blev mycket bra må jag säga och imorgon fortsätter bakningen tillsammans med Oskar, om han vågar. Och om han ens kan komma ner hit i all denna snö(peppar peppar ta i trä)

NU ska jag få min skönhetssömn.

snö
Skotta snö har vi behövt göra 4 gånger om dagen 

mir snö
det gäller att ha mycket kläder..

kanin
Bosse är nog inget fan av snö
Kommentarer (0)

Årets julkappar är avklarade

Fy fan säger jag bara. Fy fan för denna kyla, jag trodde att jag skulle avlida idag när jag cyklade in till stan för att handla dem sista klapparna. Aldrig cykla igen!
Annars har denna lediga torsdag passat väldigt bra in just nu, att få sova länge på morgonen och flera timmar på dagen var precis vad jag behövde. Och timmarna att hitta julklappar. Man blir så lättad när den sista är köpt och det roliga kan börja, nämnligen att slå in dem. Haha det är så mysigt, och varje år ska jag alltid ge mig in i den avancerade julkortsvärlden. Men att se familjemedlemarna blir superglada över att få personliga och roliga julkort så är det värt allt lim i håret och sönderklippta papper över hela rummet.

Idag har jag också kollat på ännu en av alla c4-dansarnas föreställningar, alltid lika kul att kolla på men alltid blir jag lika avundsjuk på dem och ångrar att jag bytte till musik istället för dans i sista minuten. Även om det nog var ett smart val, höhm...

Nu ska jag fortsätta mitt Grey Anatomy-tittande. Imorgon blir det julavslutning på teatern!
Kommentarer (0)

SPÖKET MIRANDAAAA BOOOO


spöke
Kommentarer (2)

Snön är välkommen

snöfölingar

Det har snöat hela dagen och äntligen börjar det lägga sig på marken! Supermysigt.
Imorgon har jag inte en enda lektion i skolan och det är väldigt skönt. Då ska jag soooova och köpa dem sista julklapparna. Det är ju bara ungefär en vecka kvar till julafton och det är gött.
Kommentarer (0)

Tomtejakt

Normalfördelning och standarsavvikelse kan gå och DÖ. Carl kan gå och suga apröv.

Idag har skolan varit rätt intressant. Det har nämnligen varit chokladtomtejakt på skolan och sanna jägare som vi är letade vi igenom varenda lilla vrå i alla skolans byggnader. Vi hittade väldigt många, men just nu går våra liv ut på att hitta GULTTOMTEN! bambambaaaaaaaa, som fortfarande är gömd i skolan,
Men vi är inte alls sådana som skolkar från lektionen för att springa och leta efter tomtar eller lurar iväg vänner till byggnader som redan är tömda. Så det ska nog gå bra att hitta guldtomten!


snö
snö

ljus
mys

Kommentarer (0)

Njaa

Det känns sådääääääääär att sitta och lyssna på Bransta Släckers, men vad gör man inte för skolan.

Kommentarer (0)

Äventyr med Jenkan

Helt plötsligt satt jag och jenny på en okänd buss påväg mot härlöv. Jag vet inte hur det gick till men vi kom av på rätt ställe och vandrade in på elgiganten där vårt äventyr började som sedan lede oss till rusta.
Det var minst sagt intressant att bara åka iväg sådär spontant och köpa sig lite spontangrejor som en soptunna till badrummet och en fin julstjärna!

nu måste jag nog ta och säga att det är dags att laga lite mat, man blir hungrig av äventyr.

jul
något juligare här i lägenheten
Kommentarer (0)

hallelujah

Jennys arghet smittade av sig lite på mig och jag sitter nu här och kokar så irriterad jag är på vissa människor! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

tack.
imorgon ska jag sy igen munnen på den kompakta läppförstorade gorillan så vi slipper höra dessa värdelösa meningarna och så att han inte kan äta på sinna finnar.

dags att äta frukt.

Kommentarer (0)

Deghelg

Hallelujah, nu är jag hemkommen från hemska uppspel och lektioner. Att komma hem efter en jobbig dag i skolan måste vara en av dom härligaste känslorna.

Denna helgen har jag bara myst omkring med människor. I fredags var jag hemma med familjen, åt riktig mat för en gång skull, kollade på idol och åt för mycket chips.
I lördags spelade min ensamble i kyrkan på luciakröningen. Sedan kom Oskar till mig och vi har bara legat och degat heeeela söndagen, enda gången vi fick lite friskt luft var när pizzan skulle hämtas. Det är gött.

Ikväll ska jag kolla när mina små vänner har konsert i aulan och äta upp resten av pizzan (Y)


jag övade på att vara normal framför kameran
Kommentarer (1)

Fredagsmys

Jag håller med Jenny, jag älskar fredagar!
Att bara ligga och kolla på film, äta god mat och kränga chips. Det är precis vad jag ska göra ikväll. Och imorgon, efter att ha spelat på luciakröningen i kyrkan. Inte för att jag ser fram emot att spela i kyrkan imorgon(Har onda minnen från att spela i kyrka, har gjort det varje år sen jag var 10, DET FINNS INGET TRÅKIGARE! AAAAAAH!) Men vad gör man inte för att få bra betyg i skolan.

Nu ska jag hjälpa mamma med maten, hohoh



vi är inne i gråa tider
Kommentarer (0)

Det är glöggen jag vill ha

Det är fortfarande frost ute och jag är en enda stor frostskada. Dags att ta fram glöggen.

Kommentarer (1)

jag vill inte skriva egentligen

Efter en idrottslektion och en danslektion sitter jag här med ömma röda fötter. Jag skylle lite på mina kängor också. Det är inte lätt att gå runt med stora stenskor när man är van vid att gå året runt i converse .

Nog om skor!
Idag är det första december och det firar vi med lite choklad från chokladkalendern (kan vi låtsas). För jag har inte alls tjuvstartat eller glömt min hemma hos mamma och pappa.
Som det kan gå!


Mitt liv är rätt tråkigt för tillfället.

Kommentarer (0)
RSS 2.0