Tröktrök

Idag vaknade vi upp av åska, blixtrar, ösregn och storm. Jag som är ett fan av regn tyckte det var rätt mysigt, dock kan man inte gå ut nu om man inte vill bli dyngsur och få lite bixtrar i sig.

Det finns inte så mycket att göra här uppe, jag vill ha ett jooobb... På söndag ska jag iallafall hem till Österlen och stanna där nästan hela veckan eftersom Oskar ska till Norrland. Det blir mysigt :)



Nej nu ska jag fortsätta med mitt händelserika liv, byebye!

Kommentarer (0)

Onsdag

Heej. Igår var jag på Väla och letade efter jeans, pratade med Kenza och high fiveade med Andreas Wijk. Nu har jag precis varit och handlat mat i massor, ska snart grädda pannkakor, mums.
kenza
Kommentarer (3)

En liten hälsning från Schillange

Det börjar alltid såhär


och slutar alltid såhär


Hade iallafall supertrevligt och roligt igår i Rebeccas trädgårdsfest. Idag har jag haft det mindre trevligt i mitt huvud så jag har legat i min säng och haft So you think you can dance-marathon, nice.

Nejminsann, nu är det dags för klyftpotatis och ryggbiff. Det är najs att vara hemma!
Kommentarer (0)

IT'S TIME FOR SOME KLÄDDCAKE

Kommentarer (0)

Det heliga rummet

Sovrummet är verkligen det rum som jag gillar mest i lägenheten. Det var det första rummet som vi började göra om när vi flyttade in. Vi tapeserade om den mörka fondväggen till en ljus och mildade tapet, målade om det fläckiga taket och väggarna och byggade om de inte så stabila garderoberna. Det är fortfarande nån smågrej som ska göras annars är det i princip helt klart. Rummet är litet och mysigt, vi har en asfin, skön dubbelsäng och jag har äntligen fått min efterlängtade klädhäst. Här får ni lite sneakpeak på mitt favvorum. Om ni vill se hela så måste ni hälsa på mig! :D
sovrum
Kommentarer (1)

Det ösregnt och å(o)skar


Pojkvän köper skor till flickvän = GLAD FLICKVÄN!

Förövrigt så ösregnar och det åskar här. Ibland känns det även lite ensamt fastän jag har Oskar här, saknar mina vänner! Känner ju inte en kotte här... Men på lördag så ska jag få träffa dom flesta, längar!
Kommentarer (0)

Lillan har blivit stor

God dag. Idag fyller min lillasyster 13 år! Jag kommer ihåg när jag var 13 år och skulle börja högstadiet, jag tyckte att jag var så stooor och vuxen, men tänk sicken liten skit man var då.

Just nu sitter jag och dricker mocha latte, yeeah. Hemmagjord dessutom, drack en från espresso house innan idag och blev inspirerad.

Förresten så fyllde ju Oskar 21 i fredags, sicken gamling jag är tillsammans med nu. :) Vi firade med presenter på morgonen och restaurang inne i stan med de Wickströmska päronen på kvällen, mys!

himmel
Oredigerad, vacker (ännu rödade i verkligenheten) himmel i fredags.


Födelsedagsgrisen med bubbelmaskinen till vänster




Kommentarer (0)

Tapetjäveln är uppe!

Hej löverz! Idag har jag och Oskar tapetserat, det var sååååå jävla jobbigt men vi klarade det! Det är superfint och nu kan man äntligen gå in i vardagsrummet utan att tro att man befinner sig på 70-talet. Vi har även åkte en sväng till IKEA för sjuttioelfte gången den här månaden, det är farligt att bo 10-15 min därifrån. Denna gången blev det två söta nattduksbord och fler vita galgar till min älskade kädställning.  Jag och Oskar har spenderat hela kvällen med att bygga ihop nattduksborden, med en jävla massa motgångar på vägen så står dom nu snyggt brevid vår ännu snyggare säng. Vi har även kollat på en massa How i met you mother-avsnitt, hur har jag inte kunnat kolla på det tidigare? Det ääääger!

Kommentarer (2)

Gardiner är en bra uppfinning

God kväll. Igår åkte hade vi en mysig middag här med familjen, dom hjälpte oss även att sätta upp massa grejor på väggarna och gardiner. Nu börjar det likna något minsann! Imorgon ska jag och Oskar sätta upp tapet i vardagsrummet, vi får se om vi klarar att göra det själva... Just nu är han på konsert i Köpenhamn så jag har varit själv hemma ikväll. Har kollat på film och ätit för mycket godis. Nä rättare sagt så har jag sett en halv film ikväll så nu ska jag se klart andra halvan. god natt!


utslagen tjej i insplastad soffa medan alla andra river tapet

Kommentarer (0)

En liten en

Säg hej till Spinkie(ett mycket väl passande namn) som är champion i hundkapplöpning i Sverige och Norge. Lillasyster har fått i uppdrag att gå med honom i två veckor för en slant. Han är himla söt! Nu bär det av mot Helsingborg.

Kommentarer (0)

En liten hälsning från Österlen

God kväll kära vänner. Idag packade vi upp den sista flyttlådan, himla skönt!

Just nu är jag i Skillinge och hälsar på familjen. Vi ska åka upp till Helsingborg imorgon allihopa för dom ska hjälpa oss att fixa väggarna i vardagarsrummet, det kommer bli så fint!! Längtar tills vi är helt klara så att jag kan tvinga upp alla mina vänner och göra Helsingborg osäker. Ni kommer väl?


hmm... inte så klart inte!
Kommentarer (0)

Från min sängö i kaoset

Obeskrivlig dag idag som började klockan 5 imorse. Kl 9 gick vi från banken med varsin nyckel i handen till vår nya lägenhet, fy fan vad gött! Från att vi satt i nyckeln i dörren tills NU har vi jobbat, jobbat, och jobbat. Jag trillar snart ihop men gud så kul det är. Jag längtar redan till imorgon då vi ska kötta ännu mer. Nu ska jag krypa ner i min och Oskars nya dubbelsäng som står mitt i vardagsrummet med 101 % kaos runt om ring sig.
Kommentarer (0)
RSS 2.0