inte bra måndag

Dagen började inte så bra. Katarina sågade både min, stinas och jennys essäer, yeeey. Sedan hade vi religion, det enda jag kommer ihåg var att vi pratade om svåruttalde ord som slutar på ismer. Under tiden fick jag väldigt ont i huvudet så efter lektionen så gick jag och handlade en massa mat, och en ring på indiska. och sedan åkte jag hem och sov i hundra år.



Nu har jag och oskar precis kommit hem med ännu mer mat som vi snart ska laga men först ska vi kolla lite på Heroes!

Kommentarer (0)

inte så kul för honom

Sitter och letar lite fakta om en epok och hittar en man som hette Svend Bögh-Andersen. Inte för att det är fel att vara homosexuell men man kanske inte vill heta det i efternamn.

Det var mest det jag ville säga.
Kommentarer (0)

Tråkig söndag

Hejhej. I fredags var jag som sagt med Matilda, Johanna och Rebecca hemms hos henne. Rebecca bjöd på supergod mat och massa onyttigheter och vi hade det jättetrevligt och kul!

I lördags åkte jag hem till Oskar och åt supergod mat igen. Kollade äntligen på I rymden finns inga känslor, den var jättebra.

Nuuuu sitter jag här med min svenskauppgift som är så jävla tråkig, men det måste göras. Så egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva annat. Hejdå!


i fredags
Kommentarer (3)

Heeeeeelg

Hejhopp! Kvällen igår var supermysig. Idag vaknade jag och oskar upp jättesent och åt bullfrukost. Kort därefter åkte vi till Brösarp och åt lunch med hans föräldrar. Inte smart att äta frukost och lunch så tätt inpå varandra, trodde att jag skulle avlida en kort sekund.

Om några minuter ska jag och idominsalvan gå till bussen och åka till Rebecca med Johanna och Matilda, det kommer bli supermysigt!

Kommentarer (0)

trött på svenskaarbetet

Nej lämnar jag min arbetshörna och drar till hamnkrogen och äter fish and chips med familjen och oskar.

Kommentarer (1)

Gött att vakna upp till sol

Kommentarer (1)

23 Februari

Idag har jag inte gjort någonting, förutom varit hos frisören. Det var spännande, klippte lugg. Har inte haft det sen i 8an. Syns inte så mycket på bilden men det blev rätt bra, väldigt ovant dock. Får en smärre chock varenda gång jag går förbi en spegel.


Imorgon kommer Oskar och då ska vi dra ner till hamnkrogen, gööött!
Kommentarer (2)

22 februari

Hejhej, idag har det varit en relativt lugnt, skön, tråkig dag. Vaknade upp brevid the boyfriend och åt frukost. Sedan bar det av till tandläkaren, det gick väldigt bra. Ska snart tillbaka och fixa min icke hela framtand. Efter tandis har jag bara varit hemma och gjort lite skolarbete. Har gjort klart en uppgift och börjat på svenskan, men egentligen har jag ingen aning om vad jag håller på med.

Just nu luktar det sjuuuukt mycket kladdkaka här, yeeeah. Har precis bakat med lillasyster och efter mammas supergoda köttfärssås blie kladdkaka.


Lite ingredienser: socker, en katt, vaniljsocker och smör.


Givetvis ska vi lägga oss rätt på receptet
Kommentarer (2)

Söndag

Jahaja då var det dags att börja att skriva lite skolarbeten, yeee.

Tänk att det kan vara så spännande med rinnande vatten

Kommentarer (1)

19 februari

God kväll! Har haft en jättemysig helg än så länge. Igår efter skolan så åkte jag hem till Oskar och vi hade en supergöttig fredag med film, god mat och goseligos. Idag har det också varit en bra dag. Jag och Oskar har pysslat med lite olika grejor och vid 4 åkte jag hem till Skillinge. Nu sitter jag här och för 2 minuter sen blev det söndag. Denna dag ska jag börja lite på mina skoluppgifter som ska vara klara om nån vecka, vi får se om jag kommer någon vart.

Nej, nu ska jag fortsätta att städa/sortera mitt rum. Blir alltid på väldigt bra stödhumör på nätterna, det är gött att vakna upp till ett städat rum.

Kommentarer (2)

59 dagar kvar!

Min dag började bra. Vaknade upp brevid Oskar, han körde mig till skolan och där det var dags för onödighetslektionen nr 1. Sedan var det dans som jag tyckte var rätt kul idag faktiskt. Där efter tappade jag all min energi och man kan ju inte säga att filen i skolan var så energifull heller. Åkte hem med Jenny och vi var allmänt depprimerande.. När jag kom hem sov jag några timmar och nu har jag supertråkigt... Sicken rolig dag! och sicket roligt inlägg! Jaaaaa, vi får väl liva upp stämningen med en bild, det var ju ett tag sedan man såg några här så att säga.

Kommentarer (0)

Tisdag

Hejhopp! Efter en jättemysig kväll igår somnade jag som en stock brevid Oskar och självklart försov jag mig imorse, men jag kom i tid dagens första och enda lektion iallafall som var dans. Efter skolan kom Oskar och hämtade mig och så körde vi hem till mig. Har precis ätit lunch som Oskar lagade åt mig och nu är han och köper glass, kan man ha en snällare pojkvän?
Kommentarer (0)

Idag har jag bara krossat 2 hjärtan

Står i köket med oskar fräsiga macbook pro och göttar mig.

Idag började vi med svenska och religion som vanligt. Sedan blev det lite baguett och sallad med Stina och Feffs, mycket gott! Efter lunchen var det fiollektion och sedan var det dags för naturkunskap B, där köttade vi upp lite lungor, härta, lever och njurar! Mycket trevligt och äckligt. När dissekeringen var klar kom Oskar och hämtade mig och jag fick världens längsta rosor! Sen åkte vi till maxi och handlade en massa goda saker. Åkte hem och åt vanlijhjärtan och sedan somnade vi.. Just nu står oskar och lagar mat och jag står här vid datorn och gör mycket nytta. Nu ska jag hjälpa min man!
Kommentarer (0)

helgen

Har precis ätit en stor, fet frukost, gött!

I fredags följde jag och Stina med Jenny hem till henne efter tusen ärenden i stan. Där åt vi våfflor och myste, supdermysigt! På kvällen åkte vi hem till Felicia en sväng och sedan åkte jag hem till lägis med Oskar. På lördagsmorgon åkte jag och Oskar och köpte bullar och åt oss alldeles för mätta. Sedan var det dags att åka hem till Skillinge och hämta lite energi för nästa skolvecka!

Just nu kollar jag på The Resident, första filmen från 2011 jag ser, hoppas den är bra. Igår såg jag When in Rome, kärleksfilmen nr 1. Nej nu kanske jag ska ta och ägna mig helt åt filmen så jag fattar något.
Kommentarer (0)

braig onsdag

Idag har det varit en bra onsdag. Vaknade upp i solsken hos Oskar. Hade inte alls lång onödighets-lektion-nr-1, dansen gick rätt snabbt och sen var skoldagen slut. Åkte hem och skrev lite på den dära förbannade slutdokumentationen tills det var dags att ta sig in till stan igen för att ha ensemble. Det händer inte ofta men idag tyckte jag faktiskt att ensemblen vad riktigt rolig. Vi körde allt på gehör och det är så mycket roligare att spela då än att sitta och glo på noter. Efter det var det dags för jazzdans, det började en utbytesstudent från Argentina med världens längsta, bruna, fina hår (inte för att det tillhör saken) idag så lektionen fick bli på engelska, hoho!

Nu är jag hemma och har precis skickat in slutdokumentationen, arbetsmiljöuppgiften, psykologiuppgiften och så har jag börjat på religionsuppgiften. Gött!
Kommentarer (1)

bnlabalbalab

Dumma, dumma, dumma slutdokumentation! Trodde aldrig att det skulle vara så svårt och ta så lång tid. Det enda jag vill göra är att lägga mig i sängen och sova eftersom det inte blev så många timmar inatt, men det har jag inte tid med.. suck.. nej nu kan jag inte slösa mer tid på att klaga här. Puss och hej!
Kommentarer (0)

söndagskväll

Klockan börjar bli mycket och jag skulle egentligen börjat skriva om Elza Beskow för flera timmar sedan. Men det finns ju så mycket roligare saker att göra. Har gått runt och fixat och donat i lägenheten hela kvällen, mysigt! Just nu tänker jag på Italien, den 16 april åker jag och Wickisarna till Rom och stannar där i 2 dagar och flyger sedan vidare till Sicilien och stannar där resten av veckan. Det kommer bli så jädrans gött. Dessutom har jag räknat ut att när vi är i Italien så var det exakt 2 år sedan jag och oskar träffades för första gången, jag kan inte komma på något mer romantiskt än att sitta på någon liten, mysig restaurang i Italien och fira det, bara han och jag. Fy vad jag är kär!

På det här hotellet ska vi bo



När jag kommer hem från Italien är det mindre än två veckor tills jag åker till Irland, höhö. Och antligen samma månad eller i juni så blir det en utomlandsresa med familjen! 2011 blir en göttit år minsann.
Kommentarer (1)

Helgen

I fredags drog jag och schtajna till T-baren och lyssnade på när oskar och co spelade, det var mucho najs! Vi träffade på gamlor och nyor från C4, svärmor och svärfar, vår gamla ensemblelärare Josef, Janne Carlsson från Göta Kanal, skolsköterskan, en väldigt jeansig och ormskinnig Calle Kristiansson och en del spännande okända människor.

Igår åkte jag och oskar hem till chillange och chillade, åt lite för mycket godis och blev medlem på såna stå-i-kö-i-tusen-år-för-att-få-lägehet-sidor för i sommar flyttar vi härifrån, höhöh!
Kommentarer (0)

fredag

Känns som det var 1 miljon år sedan jag var sugen på att skriva något här, och det var det säkert också. Men om 20 minuter kommer Stina hit och jag är på asbrahumör och taggad! Wohooooooooooo!

Jag och min blondie
Kommentarer (0)
RSS 2.0